-
Figyelj ide csuuzli. Te azt mondtad, nem a témáról van szó, azért adtad a mínuszt. Most beismered, hogy nekem (azaz az embernek) adod a mínuszt, tehát hazudoztál az előző hozzászólásodban. Ez mondjuk a jellemedről már elárul valamit.
Kit hülyéztem le amúgy jogtalanul? Mert nagyon mondod ezt, de amíg nem támadtak engem, soha nem voltam senkivel bunkó. Nézd meg, itt a képet is amit linkeltem. Én írtam, hogy a többiek nem baszogatni akarják a 2 liter vízzel. Hol itt a bunkóság? El vagy tévedve. Mert te nagyon nagy sértésnek veszed ezt, hogy én aztán leordítom mindenki fejét, meg bunkózom, de nem hiszem, hogy bárkit jogtalanul ordítottam volna le, vagy utolsó szemétként beszéltem volna róla (persze a privát hulligánok kivételek).
És a végére: nem tudom te milyen ember vagy, de ha engem arcon vágnak, akkor visszaadom. Amikor privátban mocskosabbnál mocskosabb dolgot ír pár nagyon ráérő ember, akkor bizony azokkal a személyekkel nem leszek kedves. Sőt, bunkó leszek velük. Mi az, hogy megkeresnek, meg agyonütnek engem? És te kérdezed az én hozzászólásaimra, hogy hová fajul a világ? Mi?! Én kinek írtam ilyet? Kinek?!
"ez így nem ok, ahogy az sem, hogy valaki megérdemli, hogy így beszélj vele, mert senki nem érdemli meg, kész, pont. " - aki a lakásom felgyújtásával fenyegetőzik, azzal bizony így beszélek, nagyon sajnálom, ha belemártottam a bakancsomat a nyugalmas lelki tavadba.