Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
mov ah,4ch int 21h end
Nem fog menni a kettõ egyszerre (izomépítés és zsírégetés). Idézek: " az izomépítéshez 10 - 20%- os kalóriatöbbletre van szükség, míg a zsírégetéshez 10 – 20%-os kalóriadeficitre!"
Ha zsírt akarsz leadni, akkor figyelni kell a kajára. Ha izmot akarsz felszedni, akkor megint a kajára kell figyelned. Ez mindennek az alapja, enélkül minden erõfeszítés hiábavaló (alakformálás terén).
Az szinte mindegy, hogy mely órákban tudsz edzeni, viszont a 6 óra utáni nem evés egy nagy hülyeség. A marketing és média kiváló reklámfogása, mindenki beveszi. Gondolj bele. 6-kor lerakod a kaját, után még este mész edzeni, majd reggel 7 körül fogsz kajálni megint. Ekkor már 11-12 órája ÉHEZIK a szervezeted. Ne tedd ezt, ez így nem jó. Továbbá próbálj minél többször enni egy nap, lehetõleg 5-6-szor, és nyugodtan igyál sok vizet (3-4 liter naponta), csak pozitív hatása van. (Diétás étrend, izomnövelõétrend példának)
Az edzés max. 90 perc legyen, ez így okés. Viszont ha 5 napod van, akkor szedd szét az izomcsoportokat 4 napra, + 1 nap CSAK kardió. Hasazás szinte minden alkalommal mehet. Sokan levezetésnek használják, de próbáld ki egyszer bemelegítésnek, ezerszer jobb. Ha izmot akarsz építeni, ne félj a saját magadhoz mérten nagy súlyok használatától.
Táplálékkiegészítõknek legelsõnek a C-Vitamint (1.000 mg - vízben oldódik, tehát ezért IS igyál sok vizet) + multivitamint ajánlanám (ha lehet, ne az agyonreklámozott termékeket vedd meg). Ha ezek megvannak, jöhet a fehérje (edzés után 40 percen belül + reggel felkelés után) + L-Carnitin kardio edzés elõtt javallott.
A mintaétrendekbõl tudsz talán meríteni ötletet, hogy egy átlagos napi étkezés hogy néz ki. PEAK = okés termékek.
Bocs hogy csak így összeszedetlenül válaszoltam, ha van konkrétum, írd le, és a topic segítõkész emberkéi válaszolni fognak egészen biztosan. <#eljen>#eljen>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Elsõként ezt a fórumot dobta ki a Google, ezért be is regisztráltam. Remélem, tudtok nekem segíteni.
Magamról annyit, 32 éves vagyok, nõ, 169 cm, 56 kg. A mérlegem szerint 20,6% a zsír rajtam, az izom 35%. Több gyereket szültem, nagyjából mindig visszanyertem az alakom, általában itthon tornáztam, CH szegényen diétáztam. Most sincs baja az alakommal, csak szeretnék izmosabb lenni, a hasamon van némi háj, meg a csípõmön, combomon, de nem vészes. A hasamon van a legtöbb talán.
Megtettem az elsõ lépést, vettem egy kondibérletet, egy hete járok edzeni, eddig 5-ször voltam. Nem értek hozzá, ezért is kérdezek itt, mit hogy kéne csinálni, hogy a zsír eltûnjön, az izom meg gyarapodjon.
Csak a késõ esti órákban tudok eljárni edzeni, kb heti 5-ször. Eddig így csináltam: 20 perc kardió (ellipszis, vagy bicikli), aztán lábaztam, mell, váll, kar, has (3*10-et) Összesen így 60-90 perc az edzés.
Milyen edzéstervet ajánlotok? Milyen diétát? Jelenleg max 1500-2000 kcal közt eszem, nem eszem ezer éve kenyeret, puff búzát szoktam, sok zöldség, 6 után semmi kaja, de akkor szoktam edzeni...így edzés után iszom egy Pink Fittes port (de eléggé éhesen fekszem le...) Táplálékiegészítõk? PEAK-ról vélemény? Még Biotech L-karnitint szoktam edzés elõtt inni fél órával. (10 ml)
Szép napot mindenkinek, és köszönöm, ha válaszoltok <#puszi>#puszi>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mennyi ismeretlen arc van ilyenkor:D
de legalább a 140be belement 3, ennek örülök<#taps>#taps>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A topic szóljon a témáról, értelmes vitaval, nézõpontok ütköztetésével, normális hangnemben. Nem érdekel, hogy egyeseknek az a normális, ha smirglimodorukkal osszák a másikat, itt nem elfogadott. Pont.
A moderációval kapcsolatosan pedig a moderátori topicban lehet reagálni.
További jó fórumozást!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
tegnap be is szereztem egyet<#eljen>#eljen>
tudnál ajánlani valami jó fehérjét amitõl nõl a karod de semmi tõmegnõvelõ :D nem akarok hizni:D??
<#nezze>#nezze><#nyes>#nyes>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vitamin az elsõ amit venni fogok.
azon belül is a c. aztán b variánsai. d. izület és csontvédõ ásványi anyagok.
fehérje.
fényévvel lemaradva
még egy kis fényév
többi cumó.
amit nem értek, linkelgettetek c vitamint ilyen 3-4-5rugóért 250es kiszerelést.
én kg-os aszkorbinsavat veszek, teszem azt most 2ért. de ha nincs ismerõsöd is bemész egy átkafg patikába és veszel 4-5 rugóért 1kg-ot. vagy rendelsz a neten 3ért.
2.5ropi
3.4
3
stb
MJ rulz Pink Team The Only One
a másik, hogy sokan nem isznak eleget edzés közben. és bizony 1-1 turmix letolásával simán bemegy fél-3/4 liter víz. (VÍZ!!!!)
szóval én mindenkinek (aki megkérdez engem, hogy mit javaslok), a vitamint, és egy finom tejsavót javaslok.
persze kaja nélkül nem lesz meg a megfelelõ fejlõdés..
na meg nem vagyok nagy tudor.
De ahogy írták alattam is, a megfelelõ étrend alapfeltétele a kiegészítõknek. Elsõként abba kell ölni a forintot.
Feherje, utana valami aminosav, utana vitamint, aztan ha minden rendben van a kajaddal akkor lehet enni kreatint is :D
Swedish people are albino monkeys
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.