Nem viccből írtam Retsu bácsi. Akik csak azért jönnek fel, hogy mínuszolgassan, de hozzá sem szólnak a témához, nem segítenek, nem adnak tanácsot, nem írnak véleményt, azokkal bizony valami nincs rendben. És ezért még alreget is "tartanak". Sőt, ha lehet, akkor ugyebár kötözködnek is. És nem csak ebben a topicban, azért ez különös, hogy mindig ezzel a pár emberrel van gond máshol is...
Te meg ne vegyél mindent magadra, természetesen nem rólad volt szó. Ilyenről amúgy még nem hallottam, hogy ráment a szívedre a sok víz. Rákerestem google-ban is, de nem találtam ilyen dolgot. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs ilyen.
És hogy kik a mínuszolók? Mindegy, hogy mit ír az ember, meglátják a logót, egyből habzó szájjal nyomják a mínuszt a rohadék Grabowszki logós... Pfejj, sátán... Közben pedig ugye próbáltam rávezetni a kedves érdeklődőt arra, hogy a 2 liter víz az harmatgyenge fogyasztás egy napra. De mindegy mit írok, mint a mellékelt ábra is mutatja. És persze a szánalmasabb fajtája még fenyegető, meg mocskolódó, és egyéb privát üzenetet is ír tele helyesírási hibával de úgy, hogy meg sem szólaltam két hétig semelyik topicban, tehát nincs is kiváltó ok. Na ez, ez a beteg a javából.