Elég szépen általánosítasz. Aki meg pár havonta nem cserél edzéstervet, halál mindegy mit csinál, úgyis megakad a fejlődésben. Innentől fogva mindegy, hogy osztott, vagy nem, nem fog fejlődni. És a lényeget megint nem említi egyikőtök sem, a kajálást. 70-30% még mindig. Az edzéstechnika másodlagos a testépítés terén, minden a konyhában dől el. Aki becsületes, az meg fogja csinálni a kemény munkát helyesen, aki nem, annak meg aztán írhatod hogy mit-hogyan-mikor-mennyit, de már leszoktam arról is, hogy önként segítsek bárkinek is a teremben.
Lehet én vagyok hülye, de ahogy fejlődik a világ, egyre inkább túl akarják misztifikálni ezt a sportágat, és egyre több szemét lát napvilágot könyvek, cikkek formájában. Ne 45 fokos padot használj, hanem 47,57 fokosat, mert húha... Miért kell ezt túlbonyolítani? Aludj, egyél, eddzél keményen, egyél, aludj. Ez nem nagy művészet, bár elég fura, hogy valaki egy kajálással akarja bevinni a napi szénhidrát és fehérje szükségletet, és meg van győződve arról, hogy az egész napi éheztetés aztán marha kedvező az izom számára...
Dezinformációval van tele a net, és hihetetlen mennyien bekajálják az egyszerű logikának ellentmondó állításokat. Gondolkodjunk kicsit.