Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de Hypós Feri majd megmondja mirõl szól ez a dolog<#mf1>#mf1>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hogy én többet értek-e hozzá, mint te? Fogalmam sincs. De azt tudom, hogy 10 év után letettem minden piát, drogot és parti dolgot, amit addig azért nem gyengén toltunk, középiskola óta. Pár hónapja már egy kortyot sem iszok, semmit. És igen, büszke vagyok arra, hogy egy vékony kis szarfaszúból az lett, akihez a teremben már odajönnek segítséget kérni akár a gyakorlatok helyességét illetõen, akár az életmóddal kapcsolatban. Két tanítványom is van, Andi - 26 éves hölgy, és Barna - 45 éves úr. Köszönöm, hogy megtiszteltek bizalmukkal.
És ne keverjük a büszkét a nagyképûvel, mert ha valaki kijavít helyesírásilag, az nem grammar nazi, hanem te nem tudsz írni...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
MJ rulz Pink Team The Only One
😄
come on boys, gyerünk, ki be ki be ki be oszt közben mínuszozz, jó kutya.
a szánalmas meg te vagy aki beugat másnak mert 90kg. lehetne Õ 50 kg is ha normálisan edz, kitartó, nem az a mániája hogy másoknak beugat, már 10szer annyi tiszteletet érdemel mint te.
sajnálatos hogy nálad egy ember fokmérõje a súlya, vagy az idõ mióta edz. szegényes lelkivilág, szánalmas értékrend.
másik kretén meg aki tolja a mínuszt, aztán ártatlan bociszemekkel néz körbe, ÉÉÉNNNN??? hát én kibaszott jó fej vagyok és jövök jazzynek az ötleteimmel mert gecire aranyos fiú vagyok (persze közben leveszed a mínuszt)... mekkora egy geci nagy idióta vagy öcsém 😄
toljad ide az összes alregeddel a mínuszt, kurvára belegyalogolsz a lelkembe. de legalább basszál el jó sok idõt megint a ki be loginolásoddal te majom.
MJ rulz Pink Team The Only One
hisz már 2 és fél éve edzel
<#vigyor5>#vigyor5><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
nagyon kemény vagy, 90kg az igen<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Extra szûz olívaolaj, lenmagolaj, halolaj, tökmagolaj, illetve mogyoró, napraforgó, len, tökmag, dió nyersen mehet. Én az olajakat egyszerûbbnek tartom, zöldségeket nyakon önteni vele, vagy akár étkezések után egy teáskanállal letolni aztán csókolom.
vagy még mit ajánlasz ami hasonló árfekvésben van mint egy csomag mogyoró (400g)?
Egyébként örülök hogy akaratomon kívül is - de tippet adtam 😊
igazából csak most olvastam végig a hsz-t. cigi nálam már nincs, se drog, alkoholt pedig próbálom korlátozni, aztán szépen lassan elhagyni... kajám az valószínûleg úgy fog módosulni hogy 30-40dkg csirkemell naponta, 160-200g rizs, 100g zabpehely 1 pohar joghurt, 50g mogyoro, 3db tojás. ennyire van jelenleg keret, plusz ha megjön a pénzem akkor veszem a Mega Daily One-t illetve Omega 3-t meg a Sciteces C1100at. illetve gondolkodom egy Full Force-s Kreatin monohidráton (másra nem nagyon van cash), illetve ha tényleg elkezdek fejlõdni akkor még fehérje kéne. csak legyen már meg a pénzem kondibérletre...
De nem nagyon érdekel. Ma ismét rekord lábtolón, testsúlyom 90,00 kg, bekaphatja mindenki! <#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor><#wave>#wave>
Én simán 2-2,5 óránként nyomatom a kaját itt a gép elõtt melóhelyen. Naponta fixen elmegy egy 250 g-os zabpehely, 2 db 125-ös joghurt, 60 dkg csirkemell, 750 g mirelit zöldség, 350 ml (igen, ml, mert shaker pohárban mérem ki a rizst) rizs. Reggel egy turmix (edzés után is), + amino (múlt hét óta), 1.000 mg C-Vitamin, + 2 multivitamin for Men. 2 és fél éve 63 kiló voltam, most 89,7 voltam tegnap, és rekordot nyomtam fekve szériában. 2 hónapja semmi pia (értsd: egy korty sem).
A súlyemelgetés mellett bicikli, hétvégente 2-3 óra.
Meal Frequency
When it comes to meal frequency we are well aware of the fact that there are many arguments floating around and everyone has their own biased opinion on how many meals and how often one should eat. Research shows if you eat too frequently, it could be counterproductive for overall anabolism. Studies also show that muscle protein synthesis after a meal lasts up to 3 hours and amino acid levels stay elevated up to 5 hours. So, you are better off waiting longer between meals and having bigger doses of protein. This seems to be better for muscle protein synthesis. When you constantly try and elevate amino acids through meal frequency, (having 6-8 meals a day) overtime your body becomes less sensitive to the anabolic effects of amino acids.
Where if you do larger protein doses and separate apart your meals longer (4-5 hours), when the next dose of protein comes, then your body will be more sensitive to the amino acids thus leading to greater anabolic effects. Also, when you constantly eat every 2-3 hours your body is depending on a glucose spike.
This could lead to glucose sensitivity being low because of the constant meal frequency. It is much better to eat every 4-5 hours because your glucose levels will be more sensitive. It takes at least 3-4 days of fairly strict dieting to impact on metabolic rate (and some work on fasting shows that metabolic rate goes up acutely during the first 72 hours of fasting); a single meal means nothing. You will not go into ‘starvation mode’ because you went more than 3 hours without a meal. Nor will your muscles fall off as an average sized food meal takes 4-6 hours to fully digest (still releasing nutrients into the bloodstream). Like many areas of nutritional science, there is no universal consensus regarding the effects of meal frequency on body composition, body weight, markers of health and metabolism, nitrogen retention, and satiety.
Tömören magyarúl annyi hogy a ritkább idõközönként elfogyasztott,de nagyobb mennyiségû kaja több szempontból is kedvezõbb hatással lehet a fehérje-szintézisre mintha 2-3 óránként ennénk.
ha nem járok sikerrel, akkor marad a kilós fagyasztott hekk, 1100Ftért vagy veszek csirkecombot kicsontozom és kimérem az 1 kilót.. csak akkor árban ugyanott vagyok majdnem mint csirkemellben
www.smart-bus.hu
apropó, ez mennyire reális? azért eléggé vicces hogy a csirkemellre 450ft hasznot rádobnak + áfa...
ja és a 100g az maga a hús tömege vagy a csont is? bár gondolom a csont nem számít súlyban olyan sokat, vagy igen?

www.smart-bus.hu