12316971501353788406.png
  • Neoncsoves
    Értem, köszi a válaszod. Egyébként most hagytam abba a diétázást, de mivel picit vékonynak érzem magam (pocak mondjuk van, de úgy az alkatomat vékonynak találom) elkezdtem tömegnövelni. Holnap megyek le terembe edzeni, gondoltam berendelek vitaminokat, egyelőre ezeket néztem ki (gerincműtétem volt, értsd: 2 fémmel majdnem végig le van rögzítve a gerincoszlopom, csavarokkal a csigolyákba bele van fogatva, ebből az okból kifolyólag nem árthat nekem a kalcium gazdag életmód):

Scitec Calcium-Magnesium (100 tab.)
    Mega Daily One Plus (120 tab.)
    Scitec Omega 3
    Scitec C-1100

kezdésnek ennek elégnek kéne lennie, gondolom :)

Január elején voltam 78kg ("kiszáradva"), 80kg körül vizesedve, jelenleg 82kg körül pörgök, a sót megpróbálom elhagyni az étrendemből illetve átálltam napi 500g csirkemell, 150g rizsre. reggelire leküldök 100g zabpelyhet, illetve a vacsorámat kiegészítem 3db tojással.

szeretnék fejlődni picit, sportosabb alkatot elérni, meg amennyire lehetséges azt a pocakot elhagyni (bár ahhoz diétáznom kéne megint és megmondom őszintén: meguntam :D 3 hónapot végigdiétáztam aztán Karácsonykor elkezdtem hízni így január óta hagyom a fenébe inkább)