Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ez pedig bizony jó vétel volt, ha még a hivatalos oldalon megjelölt árnak is a felén sikerült megvenni
egyébként hihetetlen jó íze van, igaz a cookies cream-et mindenhol sütikrémnek fordítják, de ennek a sztracsatella a magyar megfelelõje (csokidarabok is vannak benne)
tejjel keverve bármennyi adagot meg tudnék inni egyszerre, annyira jól csúszik
a por állaga olyan, hogy szerintem már fokozhatatlan, néhány rázás után teljesen jól feloldódik, sehol nincs lerakódás
(nem úgy mint a full force fehérjémnél, ami ehhez képest tényleg egy rakás ihatatlan szemét😄 bár ott nem is az íz vagy az oldódás a lényeg hanem a költségkímélés...)
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
külföldrõl küldik, emiatt verhetetlenek az árak, minden termék 30-40%-os kedvezményen, 990 a szállítás
Ma megyek is a boltba😊
Majd jelentkezek, késõbb, hogy megy a kondi.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Scitec Omega 3 vs ez
a 2. jobban megéri árban, ezért is gyanús nekem 😄
a fehérje jó, ha a szilárd kaja, és a vitamin már rendben van .
ahogy Tyler1 írta, énis azt a vitamint szedem, (vagyis a mega daily one fajtáját), sokkal jobban jön ki az ember ár/dózis arányban, mint a tv-ben reklámozott meg gyógyszertárakban kapható cuccokkal, az RDA amúgyis csak egy hasraütött érték, ha izommennyiséget akarsz növelni akkor több vitamin is kell.
én lencsét is szoktam beáztatni és megfõzni (kilója vmi 400ft és 26/100gé fehérje), ételesben azis megfér, ahogy írták a rizset is,vagy durumtésztát még pipihez, és tökéletesek. elõzõ este elkészíted, nemis nagy macera.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ám rizst eddig is lapátoltam, emrt azt tudtam h jó...😊
Köszi szépen mégegyszer!
C-Vitamin napi 1 gramm ajánlott (akár több is lehet), a legjobb ha 2 x 500 mg-ot fogyasztasz, reggeli után, meg valamikor délután. Elengedhetetlen a mulitvitamin fogyasztása is. Fontos lenne, hogy nézd meg a vitaminok minõségét, ne a TV-ben szereplõ reklámoknak higgy.
Vitamint szted érdemes szednem, vagy nem kell? Ha kell, milyet?
Ám nekem a 3 kiló is "nagy szám" mert most vagyok 83 kiló. Nehezen hízok, gondolom ha nem is a fehérjének, de a kondinak hála😊
Mint írtam, ezt a fehérjét nem ismerem, de ha nagyon akarsz ilyet enni, akkor tegyed, rosszat biztos nem tesz. Bár ilyen kaja mellet jót sem nagyon. <#hehe>#hehe>
De mióta újra elkezdtem kondizni, meg szedni ezt a fehérjét, és ilyen étkezéssel is feljött rám 3 kiló. Étvágyam is sokkal jobb. Lényeg, hogy szerintetek jó ez a fehérje, vagy hobbi szintre van egy kicsit jobb? Vagy lehet nincs is értelme szednem?
És még valami, vitamint érdemes szedni? Ha igen, melyiket?
A fehérje étrendKIEGÉSZÍTÕ, aminek feltétele, hogy az alapok rendben legyenek, mert csak akkor van haszna.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
De kb úgy néz ki, hogy melóhelyen 4-5 szalámis zsömle, meg vmi gyümi. (Fél 3 fele megyek le a kondiba.) Kb 16:00 fele vmi fõtt kaja, többnyire húsból áll. Majd vacsora 20:00 körül. Kb ennyi.
Õszintén szólva, sose figyeltem az étkezésre. Kondiba pedig járok már elég rég óta, csak mindig abbahagyom elég sok idõre. Volt egy jó idõszakom, még kb 6 éve... akkor 2 évig, heti 5-ször jártam le. Csak aztán 2 év kimaradt... most kezdtem újra a kondit, remélhetõleg nem hagyom abba...
ja és a fehérjét, edzés után iszom meg.
Erre jön a hsz: "Ha már megvetted és ezt szeded, miért vagy kíváncsi mások véleményére róla?"
Most erre mit mondjak? Asszem 20 db-os... ha írjátok, hogy van ennél jobb is, ilyen árkategóriába, akkor azt fogom szedni. Szimpolán a segítség, véleményezés helyett, inkább próbál oltani... Biztos 40-el nyom már fekve...
Szedd csak. Te figyi, a csirkemellet vasárnap az ebédnél is szeded az arcodba?
Kar számít-e? Miért, te láttál már dobozokon olyan feliratot, hogy 30-as kar felett ajánlott?<#ticking>#ticking> Hogy visszavágjak: sok eszed van neked is. <#idiota>#idiota>
"Ezt a fehérjét szedem". <#ticking>#ticking><#violent>#violent>Hm... szedem... Szedd.
Talán mert nem 10000 db-os te nagyon okos. Egyszer elfogy, és ha azt tanácsolják itt a hozzáértõk, akkor nem veszek még 1 dobozzal... Sok eszed van😊<#idiota>#idiota>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Én most ezt a fehérjét szedem. Olcsóbb kategória, de csak honni szinten kondizok.
http://shop.nhl.hu/item.php?kateg=BODY%20SHOP&kateg2=Feh%E9rje&kateg3=Musclegen&item=Whey%20Protein
Mi a véleményetek errõl? Átlagos edzéshez, jó? Kor nem tudom számít-e, 26 vagyok.