Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
De... TUdom ki õ, de miért KÉNE ismernem, hogy milyen márka fizeti éppen? Ronney Coleman, Jay Cuttler stb-stb, mindegyikrõl tudom ki, és mégsem tudom ki pénzeli, kit reklámoz. Nem is érdekel. <#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ok akkor sry 😄 amúgy jó minõség <#eljen>.Én nemeszek meg minden szart és csak a minõségi cuccot veszem meg de sokszor kijön h olcsó húsnak .....Látom itt h sokan elspórolják és megveszik az olcsóbb proteineket de ha erre telik hát legyen.Ezek a jobb minõségi gyártók(Muscle Tech.Gaspari Nutrition.Optimum Nutrition)Scitec-et meg meg se veszek max a Monster100-at

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

JohnnyNapalm
nekem aztán mondhatod😄

Fedor ellen nem mert kiállni <#levele>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

JohnnyNapalm
ha már máshonnan nem, akkor legalább innen ismerni kéne

Roger6
Esetleg van valami problémád?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Effe88
szerintem erre be is ruházok
jó cucc😊

Effe88
<#idiota>

JohnnyNapalm
nekem végülis tökmindegy ki mennyire jártas táplálékkiegészítõ témában, a lényeg hogy én tudjam mit veszek
ez pedig bizony jó vétel volt, ha még a hivatalos oldalon megjelölt árnak is a felén sikerült megvenni

egyébként hihetetlen jó íze van, igaz a cookies cream-et mindenhol sütikrémnek fordítják, de ennek a sztracsatella a magyar megfelelõje (csokidarabok is vannak benne)
tejjel keverve bármennyi adagot meg tudnék inni egyszerre, annyira jól csúszik

a por állaga olyan, hogy szerintem már fokozhatatlan, néhány rázás után teljesen jól feloldódik, sehol nincs lerakódás

(nem úgy mint a full force fehérjémnél, ami ehhez képest tényleg egy rakás ihatatlan szemét😄 bár ott nem is az íz vagy az oldódás a lényeg hanem a költségkímélés...)

Roger6
Nem a reklámokat nézem, elhiheted. <#dumcsi>

Panzermeyer
Panzermeyer
A legnagyobb ajánlat az volt a sportikánál, amikor 3 db 2,27 kilós mutant whey rendelésekor darabonként kicsit több, mint 8000 Ft-os áron lehetett megkapni. Na meg a régi szép idõk, amikor 30 (vagy 40?) %-os napok voltak 😊

mov ah,4ch int 21h end

JohnnyNapalm
akkor gondolom nem nézel túl sok küzdõsportot

habár én sem

Roger6
Életemben nem hallottam errõl a márkáról, persze ez semmit nem jelent.

JohnnyNapalm
sportika.eu
külföldrõl küldik, emiatt verhetetlenek az árak, minden termék 30-40%-os kedvezményen, 990 a szállítás

Fec papa
Honnan rendelted? 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

JohnnyNapalm
új szerzeményem 4400 forintért:

LocalPatriot
Hálás köszönet minden tanácsért. Megfogadom!
Ma megyek is a boltba😊
Majd jelentkezek, késõbb, hogy megy a kondi.
Vaxi
jaaa, értem 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

ja nem errõl volt szó, hanem kimondottan Scitec v. Biotech témáról. egyik ismerõsöm vett Biotech tömegnövelõt és mondtam hogy én Scitec terméket (Jumbo) vettem volna a helyében

Vaxi
a scitec és a biotech egyformán kiváló minõségû termékeket gyárt, de persze nagy körülöttük a hype. nem olcsó ugyan, de leszarom, én nem fogok vateráról lószarból gyártott tejport proteint rendelni.

ja hát végül is gondoltam, de sok profi testépítõ gondolom nem véletlenül választja a Scitec márkát... és nem mindegyik reklámból használja azt a márkát. Illetve tömegnövelõbõl a Jumbonál jobbat eddig nem láttam (nem saját tapasztalat, minden testépítõs ismerõsöm pozitívakat mondott róla és látszik is rajtuk)....

Még lenne egy kérdésem, tudom hogy omega3 az omega3, de van aki esetleg próbálta mind a kettõt és tud véleményt mondani?

Scitec Omega 3 vs ez

a 2. jobban megéri árban, ezért is gyanús nekem 😄

Vaxi
egyformán jó

ti mit gondoltok melyik a jobb tömegnövelõ? A BioTech cuccai vagy a Scitecé? Facebookon betaláltak hogy a Scitec nem jobb csak agyon van reklámozva... 😄

Breki33
nemcsak az akciós

pont ma néztem hogy háromféle c vitamin is
pont ezen gondolkoztam

tigeroo
jólesz az, a szalámiszsömlénél azért tényleg több kell.

a fehérje jó, ha a szilárd kaja, és a vitamin már rendben van .

ahogy Tyler1 írta, énis azt a vitamint szedem, (vagyis a mega daily one fajtáját), sokkal jobban jön ki az ember ár/dózis arányban, mint a tv-ben reklámozott meg gyógyszertárakban kapható cuccokkal, az RDA amúgyis csak egy hasraütött érték, ha izommennyiséget akarsz növelni akkor több vitamin is kell.

én lencsét is szoktam beáztatni és megfõzni (kilója vmi 400ft és 26/100gé fehérje), ételesben azis megfér, ahogy írták a rizset is,vagy durumtésztát még pipihez, és tökéletesek. elõzõ este elkészíted, nemis nagy macera.
Roger6
Múlt héten vettem Multivitamin for Men-t. Amúgy az 2 x 1-es, szóval egy havi adag "csak" (60 tabletta).

Tyler1
Biotechnél most akciós a Multivitamin for Men, vagy ott a Vitabolic, esetleg Scitecnél a Daily Vita-Min, ami elég 2 hónapra.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LocalPatriot
Oks, köszönöm a tanácsot. Biotech boltba veszek akkor majd multivitamint, meg c vitamint.
Ám rizst eddig is lapátoltam, emrt azt tudtam h jó...😊

Köszi szépen mégegyszer!
Roger6
Azzal bajt nem csinálsz, ha a fehérjét fogyasztod. Ami fontos, hogy a napi bevitt fehérje nagy része szilárd táplálékból történjen. Tehát csirkemellet nyomasd ezerrel, mellé lapátolj rizst. Reggelire joghurt + zabpehely + akár ebbe is mehet fehérje, amint rendben van a többi étkezésed is. Szóval ne hagyd abba a tápkieget, csak a hatékonyságát tornázd feljebb, mert így még elég karcsú.

C-Vitamin napi 1 gramm ajánlott (akár több is lehet), a legjobb ha 2 x 500 mg-ot fogyasztasz, reggeli után, meg valamikor délután. Elengedhetetlen a mulitvitamin fogyasztása is. Fontos lenne, hogy nézd meg a vitaminok minõségét, ne a TV-ben szereplõ reklámoknak higgy.

LocalPatriot
Értem. Jobban odafigyelek majd a kajára, és akkor ezt a fehérjét végig szedem, utána nem veszek. Esetleg, ha jobb az étrend.
Vitamint szted érdemes szednem, vagy nem kell? Ha kell, milyet?
Ám nekem a 3 kiló is "nagy szám" mert most vagyok 83 kiló. Nehezen hízok, gondolom ha nem is a fehérjének, de a kondinak hála😊
Roger6
Ugye sokan esnek a hibába, hogy csak a kilókat nézik. Amúgy ilyen étrend mellett ha napi 3 liter vizet iszol, még akkor is feljön rád ennyi. <#zavart1> Kaját rakd tisztába, mert a fehérje semmit nem ér így, nem lesz erõd edzeni, nem fogsz fejlõdni.

Mint írtam, ezt a fehérjét nem ismerem, de ha nagyon akarsz ilyet enni, akkor tegyed, rosszat biztos nem tesz. Bár ilyen kaja mellet jót sem nagyon. <#hehe>

LocalPatriot
Értem. Ezért is írtam, csak hobbi szint. Nincsenek nagy elvárásaim se.
De mióta újra elkezdtem kondizni, meg szedni ezt a fehérjét, és ilyen étkezéssel is feljött rám 3 kiló. Étvágyam is sokkal jobb. Lényeg, hogy szerintetek jó ez a fehérje, vagy hobbi szintre van egy kicsit jobb? Vagy lehet nincs is értelme szednem?
És még valami, vitamint érdemes szedni? Ha igen, melyiket?
Tyler1
Ilyen étkezés mellett a fehérje kidobott pénz. Nem tudom mik a céljaid a kondizással, formatartás, masszafelszedés, esetleg csak általános átmozgatás, de tömeg, izomzat csak megfelelõ tápanyagok bevitele mellett jön. Szalámis zsemlével kiválóan lehet zsírt felszedni, izomzatot minimálisan.
A fehérje étrendKIEGÉSZÍTÕ, aminek feltétele, hogy az alapok rendben legyenek, mert csak akkor van haszna.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jazzy
Látom megvan amit vártál 😊
LocalPatriot
Hát, ez elég változó.
De kb úgy néz ki, hogy melóhelyen 4-5 szalámis zsömle, meg vmi gyümi. (Fél 3 fele megyek le a kondiba.) Kb 16:00 fele vmi fõtt kaja, többnyire húsból áll. Majd vacsora 20:00 körül. Kb ennyi.
Õszintén szólva, sose figyeltem az étkezésre. Kondiba pedig járok már elég rég óta, csak mindig abbahagyom elég sok idõre. Volt egy jó idõszakom, még kb 6 éve... akkor 2 évig, heti 5-ször jártam le. Csak aztán 2 év kimaradt... most kezdtem újra a kondit, remélhetõleg nem hagyom abba...
ja és a fehérjét, edzés után iszom meg.
Roger6
Megmondom õszintén, hogy nem tudom ez milyen tápkieg, mert nem próbáltam soha. Ha kezdõ vagy, akkor a legfontosabb a megfelelõ táplálkozás, kiegészítve extra fehérjével. Le tudnád írni egy átlagos napi étkezésed hogyan néz ki?

LocalPatriot
Jó, én is elírtam pár karaktert... de dolgozok is😄
Nem kell ebbe is belekötni...😊
LocalPatriot
De most õszintén... egy egyzerû kérdéset feltettem. Lehet, hogy felesleges volt megírni, hogy számít-e a kor... de mont mondtam kezdõ, amatõr szinten vagyok. Oda is írtam, hogy nem tudom h számít-e...
Erre jön a hsz: "Ha már megvetted és ezt szeded, miért vagy kíváncsi mások véleményére róla?"

Most erre mit mondjak? Asszem 20 db-os... ha írjátok, hogy van ennél jobb is, ilyen árkategóriába, akkor azt fogom szedni. Szimpolán a segítség, véleményezés helyett, inkább próbál oltani... Biztos 40-el nyom már fekve...
Roger6
Nem tudom amúgy mire vársz, amikor egy egyszerû, szimpla kérdésre úgy válaszolsz: "sok eszed van". Ha ez a színvonalad, ne várj mást.

Szedd csak. Te figyi, a csirkemellet vasárnap az ebédnél is szeded az arcodba?

Roger6
Áhh, elolvastam. Én hibám. De amúgy a kor sem számít, szóval így is hülyeség. <#hehe><#nezze>

LocalPatriot
Kar?<#idiota>
Szimplán egy véleményt vártam, de látom, itt nem kapok választ...
Breki33
Roger6
Korán reggel ilyennek lenni, ejnye!

Kar számít-e? Miért, te láttál már dobozokon olyan feliratot, hogy 30-as kar felett ajánlott?<#ticking> Hogy visszavágjak: sok eszed van neked is. <#idiota>

"Ezt a fehérjét szedem". <#ticking><#violent>Hm... szedem... Szedd.

LocalPatriot
Pff...szted?
Talán mert nem 10000 db-os te nagyon okos. Egyszer elfogy, és ha azt tanácsolják itt a hozzáértõk, akkor nem veszek még 1 dobozzal... Sok eszed van😊<#idiota>
Klemice
Ha már megvetted és ezt szeded, miért vagy kíváncsi mások véleményére róla?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

LocalPatriot
Üdv!

Én most ezt a fehérjét szedem. Olcsóbb kategória, de csak honni szinten kondizok.

http://shop.nhl.hu/item.php?kateg=BODY%20SHOP&kateg2=Feh%E9rje&kateg3=Musclegen&item=Whey%20Protein

Mi a véleményetek errõl? Átlagos edzéshez, jó? Kor nem tudom számít-e, 26 vagyok.
Roger6
Szerintem favágó kanadában, így dörrenti be a fûrészgépet. <#banplz>

0Fritz0
Évtizedes kutatás után emberünk megtalálta az igazán hatékony derékgyilkos gyakorlatot.
Kitartása mutasson példát nekünk. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.