12316971501353788406.png
  • csuszi
    - nem értem baszki. milyen hat adag?
    6 turmixot tolsz?

- barna 400ft 1kg a sparban. nem hiszem hogy drága lenne

- ok

- ok

- kevés. c min. 3g. multivitmin nem mindegy milyen. gyógyszertári felejtős. tápkieges kell. lenkei vagy scitec vagy biuo amelyik szimpatikus.

edzés nap vs pihenőnap. nem kell ennyire specializálni. btw az életben nem mozogsz 1000kcal. amúgy a jó edzéssel utánégetést csinálsz és nem lesz pihenő vagy sima nap. 1600per nap oszt cső. ha kevés, emelsz. ha lassan fogysz tovább csökkentesz.
    láttam válaszoltál olivernek. de emlékezetből tolom, valami úszást meg aerobot láttam. hát az pont nem jó edzés. unalmas hosszú és nincs utánégetés.
    súlyzós edzés kell meg hiit azaz high intervallum tréning.
    1perc sprint 2perc pihi 1perc sprint 2 perc pihi. pulzust feldobjuk, leejtjük, feldobjuk, leejtjük. stb, ameddig el nem hányod magad. sokkal keményebb, de cserébe nem uncsi, rövid, és 72 órán át hat. az aerob meg csak amíg tolod.
    persze ezt úszással bármivel lehet csinálni. kurva gyors egy hossz, utána koca úszás, kurva gyors stb. 1perc sprint bringa 2 perc majdnem elesel olyan lassan mész. aztáén megint spirnt. általában 10-12 perc elég, úgysem bírja tovább senki.