Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Õ a fia?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Breki33
Breki33
tudom, azért raktam fel elõször az elsõt 😛
Tyler1
Ma rakták fel a 2. részét.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Breki33
Roger6
Szóval prûdködés az, ha nem szeretnénk a fórumban olyan szerekrõl beszélni, amik akár emberéletet is követelhetnek, és súlyos szervi elváltozásokat is okozhatnak, ráadásul le is beszéljük a kezdõket ezek használatáról. Értem, halál logikusnak tûnik.

Egy kérdés: honnan a francból eresztettek ki titeket mégis? <#ticking> Nincs rá szükség, nincs arra szükség, hogy itt beszéljétek meg, hogy ki milyen "szert" használ, mert nem tudtok normálisan kajálni és edzeni! Mert ha valaki ezt a kettõt betartja, akkor nem lehet gondja semmivel!

Én már írtam a megoldást: van koxos fórum, ott beszéljetek róla. Ha nem tetszik a topic, hozzatok létre magatoknak egy ilyet sajátban.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Effe88
+1 szerintem legyen
bár engem nem érdekel nem kokszolok de szerintem mehessen ez a téma is(persze árulás meg ilyen direkt linkek, hogy hol lehessen venni az ne...)

engem nem zavar a téma aki akarja csinálja
nem tudom mit kell itt prûdködni

Vaxi
Én sem értem, hogy miért akartok állandóan errõl beszélni.
de kurva unalmas, hogy másról sem megy itt a téma, mint ez, és az ehhez tartozó flém, és alregbaszogatás.

ha szavazni lehetne, én arra szavaznék, hogy jazzy kérdés nélkül törölje a trollkodást és folyományait, maradjon meg ez a topic a testépítésrõl szóló híreknek, újak segítésének és edzés módszerek megvitatásának.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Attila8805
"De honnan lehet venni mennyiért stb továbbra is törölve lesz."
Jogos.
Jut eszembe a peptidekrõl mit gondoltok.
Azok tudtommal nem tiltottak és nem csak testépítéshez lehet használni õket.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
+1

Roger6
Ha mind amatõrök vagyunk, akiknek aztán rohadtul nincs szüksége rá, miért akartok errõl beszélni? Miért érdekel ez ennyire titeket?

Nem tudsz kajálni? Nem tudsz fõzni? Nem tudsz bevásárolni? Nem tudsz edzeni keményen? Mert ha ezek mennek, akkor nincs értelme az egésznek.

Szavazásnak meg nem sok értelme van, amikor 6 alregje van itt egy-két embernek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
szerintem mehet a szteroid tema, ugyis csak arrol szoktunk beszelgetni 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

jazzy
Elég lesz jó? Mindenki használhatja, engem nem érdekel, itt nem kell reklámozni.

Szerk: Tudjátok mit, ha megszavazzátok tõlem lehet itt róla szó, közös döntés alapján írtam ki, hogy ne legyen ez itt téma. Szavazzatok és akkor kiszedem a feliratot a bannerból. De honnan lehet venni mennyiért stb továbbra is törölve lesz.
Attila8805
Nem azt mondtam hogy árulni legális hanem használni.
Eddig a használatról volt szó!

Attila8805
A „doppingolás” 1999. március 1. és 2000. december 14. között volt bûncselekmény Magyarországon. Az 1999. évi LXXXVII. törvény emelte be a Büntetõ Törvénykönyvbe, „visszaélés teljesítményfokozó szerrel vagy módszerrel” néven és az Alkotmánybíróság 47/2000. (XII.14.) határozatával nyilvánította alkotmányellenesnek. Ennek az volt a következménye, hogy a folyamatban lévõ ügyekben az eljárást meg kellett szüntetni és a már jogerõs határozattal lezárt büntetõeljárásokat felül kellett vizsgálni. A doppingolás, mint bûncselekmény tehát kikerült a Büntetõ Törvénykönyvbõl, ezért nem követ el ma bûncselekményt, aki doppingszereket használ vagy doppingnak minõsülõ eljárásokat alkalmaz, illetve más doppingolásában közremûködik. (Ha a cselekmény más büntetõjogi tényállást is megvalósít – például testi sértést - természetesen abban elmarasztalható.)

Tyler1
Egyébként érdekes, hogy mennyire tabu ez a téma még mindig a testépítés világában. Annak ellenére, hogy kétségtelenül jelen van szinte minden élsportban, egyik más sportágat sem övez ennyi sztereotípia, és tévhit, mint ezt. És ez pont a laikus ember tájékozatlansága miatt van így, azért mert tabuként kezelik még profi szinten is(pedig hát elég nehéz tagadni az egyértelmût). Ezért hiszi a sok hülye, hogy csak a koksztól lesz nagy, ezért hiszik a szülõk, hogy a fehérje szteroid, az ORVOSOK, hogy bármiféle táplálékkiegészítõ egészségre ártalmas szerekbõl készül, ezért van negatív megítélése az egész sportágnak egy olyan világban is, amelyben a túlsúly globális méretû probléma, a mindennapi ételek jelentõs része egészségtelen, káros anyagból készül, a gyorséttermek befolyása pedig töretlen.

Igenis fel kell vállalni bizonyos dolgokat, ki kell állni és végre tiszta vizet önteni a pohárba. Tudatosítani kell az emberekben a szteroid fogalmát, az elvét, a célcsoportját, a miértjét, az elõnyeit-hátrányait, és széles határt húzni az amatõr sportolás, kondizás között. Ez az év véleményem, de gyanítom irgalmatlanság lesz ebbõl is, szóval hadd szóljon<#violent>

Roger6
Aha, megkérdezhetem melyik bolt polcairól lehet akkor megvásárolni, ahol hiteles címke,vonalkód meg áfás számla is van hozzá?

Attila8805
"Ja, és nem mellékesen illegális a dolog."
Csak ha élversenyzõ vagy és csaláshoz használod.
Amúgy annyit böködöd magad meg azt szedsz be amit akarsz.

Attila8805
".. mondtam neki hogy felejtse el, mert nem csak nem lesz abból sosem igazi izom"
Miért milyen izom az mûanyag? 😄

Különc
Ez a gyerek nevetség tárgya már jó ideje

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

csuszi
egy fasz, az is marad. 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

jazzy
Meg fogom beszélni veled kultúráltan ha moderátor topicba nem emlegeted a nevet 3 percenként, itt meg nyájaskodsz, meg nem pontozgatsz 6 alreggel mondjuk 1 hónapig. Utána ha látom, hogy normálisan állsz hozzá másokhoz és a fórumozáshoz beszélhetünk kultúráltan. Addig ez marad.
Vaxi
Mondjuk én már nagyon unom, hogy neten magyarázzam (elõben már régen letettem róla), hogy mi a különbség a tejsavó protein és az anabolikus szteroid között 😄

De mondjuk azért Arnoldot lefikázni azért mert kokszolt... Az élsport ilyen. Hozzá tartozik. Egészséges? Nem. Melyik élsport az? Egyik sem. Akkor meg?
A szememben így is hatalmas ember az összes sportoló (focistákat kivéve, bocsi), SOHA nem lennék képes olyan teljesítményre, és lemondásra, mint õk. Koksz ide vagy oda, hosszú évek kõkemény munkája van minden sportoló (nem csak testépítõ/erõemelõ) mögött. És ezt tisztelni kell.

poruljartal
így

Vaxi
nem a kox-ot akarja legalizálni, hanem itt a témát 😄
legalább is én így értettem.
Azzal viszont egyet értek, hogy ki kerülhetne egy jó cikk a szteroidok ártalmas hatásairól.

Roger6
"'mi a külömbség táplálék kiegészítõ és koksz között. Ezért kéne, hogy ne legyen tiltva." - ez hihetetlenül logikus gondolat. Tehát nem a táplálékkiegészítõt kéne elmagyarázni az embereknek, hanem a kox-ot legalizálni. Hát azt hiszem, ilyen gondolatmenettel még jó hogy nem értek egyet.

Áhh, értem. Szóval a mennyivel nehezebb kérdés egyenlõ a milyen más izomcsoportokat mozgat meg kérdéssel. Tök logikus ez is, én kérek elnézést.

Ha koxról akarsz beszélgetni, irány a koxos topic. Miért olyan nehéz ezt felfogni?

Vaxi

poruljartal
Nem értünk egyet. Sokan szerintem nem tudják azt sem, hogy mi a külömbség táplálék kiegészítõ és koksz között. Ezért kéne, hogy ne legyen tiltva.

Renjike meg lehet arra gondolt, hogy milyen más izomcsoportokat dolgoz meg az, ha két egykezessel egyensúlyoz kinyomáskor.

Bírjátok ki, hogy nem magatok elégedettségére írtok kommenteket.

Roger6
Ha jól tudom van már egy koxos topic, oda mehet a téma. Nézd meg, ott milyen nyíltan ajánlják a cuccokat, mennyi okos ember van ott. Ha kox témát akarsz, szerintem menj oda. Ez megmaradhatna tiszta, naturál testépítõ topicnak. Ja, és nem mellékesen illegális a dolog.

Renjike, úgy õszintén. Mégis milyen választ vársz egy ilyen kérdésre? Hülye kérdés, hülye válasz.

Bár mondjuk szerencsére sikerült lebeszélnem róla 😊

Nekem is egy nálam fiatalabb (17 éves) ismerõsöm azt mondta, el akar kezdeni kondizni, de hogy õ elõbb szurkálni akarja magát hogy meglegyen az izom, aztán majd 2-3 hónap után abbahagyja és rágyúr hogy igazi izom legyen... mondtam neki hogy felejtse el, mert nem csak nem lesz abból sosem igazi izom, hanem rohadtul káros is az egészségre...

Renjike
komédiás.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

poruljartal
jogos amit mondasz, de felelõsség teljesen is lehet beszélni róla, nem csak az elõnyeit kidomborítva. Pl bannerban nem a steroid témát mellõzni szöveg lenne, hanem a steroid káros hatásai link. Jól mondod, hogy sokan hozzá nyúlnak korán, de azzal, hogy beszélünk róla szerintem többet segítünk, lebeszéljük észérvekkel, tudatosítjuk az emberekben, hogy ne féljenek kérdezni mint eddig, aki akar válaszol, és nem falakba, negativitásba ütköznének. Csak próbáljuk ki egyszer.

Roger6
5,3%-kal.

Roger6
Nos. Alapjában véve a kox-ot akkor kéne használni, amikor elérted a teljesítõképességed és a genetikád határaid. Hogy miért nem beszélünk róla? Mert a sok gyökér így is 1 hónap után szer után nyúl, mert fogalma sincs, mi az a testépítés. Innen közülünk senkinek nem kéne használni, és azért kerüljük, tiltjuk - szerintem - mert rohadtul káros az egészségre és ezt elég sokan nem fogják fel, vagy nem akarják tudatosítani magukban.

+ ha idekerül egy kezdõ, ne már a kox-táma fogadja, mintha az valami természetes dolog lenne.

Renjike
egykezessel mennyivel nehezebb mint a sima fekvenyomás?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

poruljartal
kultúráltan azért megbeszélhetjük, miért gondolják páran a koksz téma mellõzését helyesnek?
Ez is a testépítéshez tartozik, azon túl, hogy nem linkelünk illegális oldalakat, beszerzési forrásokat, engem nagyon is érdekelne. Nem használni akarom, azaz ez a része úgy is mindegy... kiváncsi vagyok.
Ez így nem túl demokratikus.

jazzy
Ne fikázd a legendás testépítõket és fejezd be a koksztémát, mert kivágatlak innen. Sokadik figyelmeztetés ez már.
Na nem leszólni hé!😊 Lehet h most nem vagyok túl jó formában, de tavaly 30al nyomtam 1 kézzel(és nem egyet-kettõt).

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Vaxi
Megnézném az 1 kezes fekvenyomásodat egy 25 kilós súlyzóval. <#nevetes1>

hungary27
😄
JohnnyNapalm
youtube live stream Scooby1961 otthoni mûhelyébõl😄<#eljen>

Tyler1
Ha már Arnold, hát mi kar ez 18 évesen.

Fec papa
humiariból:

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Tyler1
A csoki-szezám is érdekes lehet. A szezámról nekem valahogy nem egy édes ízvilág ugrik be, persze lehet, hogy én vagyok ennyire gasztromûveletlen 😊

Effe88
nagyon finomak😊

Attila8805
Ez a scitec-es igaz?
Már az egyik haverom is ajánlotta ezt a márkát.
Meg is lesem milyen ízben vannak még.

A Kaszas
whey pro prof banános és erdei gyümölcsös

Attila8805
NA ha itt tartunk skacok valami fasza ízû fehérjét tudtok ajánlani?
Természetesen azért minõségi is legyen 😊
Elõre is köszi.