Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kérdés: honnan a francból eresztettek ki titeket mégis? <#ticking>#ticking> Nincs rá szükség, nincs arra szükség, hogy itt beszéljétek meg, hogy ki milyen "szert" használ, mert nem tudtok normálisan kajálni és edzeni! Mert ha valaki ezt a kettõt betartja, akkor nem lehet gondja semmivel!
Én már írtam a megoldást: van koxos fórum, ott beszéljetek róla. Ha nem tetszik a topic, hozzatok létre magatoknak egy ilyet sajátban.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
bár engem nem érdekel nem kokszolok de szerintem mehessen ez a téma is(persze árulás meg ilyen direkt linkek, hogy hol lehessen venni az ne...)
engem nem zavar a téma aki akarja csinálja
nem tudom mit kell itt prûdködni
de kurva unalmas, hogy másról sem megy itt a téma, mint ez, és az ehhez tartozó flém, és alregbaszogatás.
ha szavazni lehetne, én arra szavaznék, hogy jazzy kérdés nélkül törölje a trollkodást és folyományait, maradjon meg ez a topic a testépítésrõl szóló híreknek, újak segítésének és edzés módszerek megvitatásának.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Jogos.
Jut eszembe a peptidekrõl mit gondoltok.
Azok tudtommal nem tiltottak és nem csak testépítéshez lehet használni õket.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nem tudsz kajálni? Nem tudsz fõzni? Nem tudsz bevásárolni? Nem tudsz edzeni keményen? Mert ha ezek mennek, akkor nincs értelme az egésznek.
Szavazásnak meg nem sok értelme van, amikor 6 alregje van itt egy-két embernek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Swedish people are albino monkeys
Szerk: Tudjátok mit, ha megszavazzátok tõlem lehet itt róla szó, közös döntés alapján írtam ki, hogy ne legyen ez itt téma. Szavazzatok és akkor kiszedem a feliratot a bannerból. De honnan lehet venni mennyiért stb továbbra is törölve lesz.
Eddig a használatról volt szó!
Igenis fel kell vállalni bizonyos dolgokat, ki kell állni és végre tiszta vizet önteni a pohárba. Tudatosítani kell az emberekben a szteroid fogalmát, az elvét, a célcsoportját, a miértjét, az elõnyeit-hátrányait, és széles határt húzni az amatõr sportolás, kondizás között. Ez az év véleményem, de gyanítom irgalmatlanság lesz ebbõl is, szóval hadd szóljon<#violent>#violent>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Csak ha élversenyzõ vagy és csaláshoz használod.
Amúgy annyit böködöd magad meg azt szedsz be amit akarsz.
Miért milyen izom az mûanyag? 😄
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
De mondjuk azért Arnoldot lefikázni azért mert kokszolt... Az élsport ilyen. Hozzá tartozik. Egészséges? Nem. Melyik élsport az? Egyik sem. Akkor meg?
A szememben így is hatalmas ember az összes sportoló (focistákat kivéve, bocsi), SOHA nem lennék képes olyan teljesítményre, és lemondásra, mint õk. Koksz ide vagy oda, hosszú évek kõkemény munkája van minden sportoló (nem csak testépítõ/erõemelõ) mögött. És ezt tisztelni kell.
legalább is én így értettem.
Azzal viszont egyet értek, hogy ki kerülhetne egy jó cikk a szteroidok ártalmas hatásairól.
Áhh, értem. Szóval a mennyivel nehezebb kérdés egyenlõ a milyen más izomcsoportokat mozgat meg kérdéssel. Tök logikus ez is, én kérek elnézést.
Ha koxról akarsz beszélgetni, irány a koxos topic. Miért olyan nehéz ezt felfogni?
http://www.webbeteg.hu/cikkek/endokrin/1823/az-anabolikus-szteroidok-es-mellekhatasai
http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=109
Renjike meg lehet arra gondolt, hogy milyen más izomcsoportokat dolgoz meg az, ha két egykezessel egyensúlyoz kinyomáskor.
Bírjátok ki, hogy nem magatok elégedettségére írtok kommenteket.
Renjike, úgy õszintén. Mégis milyen választ vársz egy ilyen kérdésre? Hülye kérdés, hülye válasz.
+ ha idekerül egy kezdõ, ne már a kox-táma fogadja, mintha az valami természetes dolog lenne.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ez is a testépítéshez tartozik, azon túl, hogy nem linkelünk illegális oldalakat, beszerzési forrásokat, engem nagyon is érdekelne. Nem használni akarom, azaz ez a része úgy is mindegy... kiváncsi vagyok.
Ez így nem túl demokratikus.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Már az egyik haverom is ajánlotta ezt a márkát.
Meg is lesem milyen ízben vannak még.