12316971501353788406.png
  • csuszi
    "Barna a Gergőt, rajta is bosszút állhatott volna mielőtt végez magával. "
    állítólag tervezte.
    az a steve namat német istván dolog tényleg kibaszott tré.
    amúgy véletlen pont ma láttam meg egy interjút némettel, amit b gergő csinált.
    beszéltek bunnyról meg barnáról is.
    nem linkelem, aki akarja megtalálja, talán már sok volt a témából itt.

más téma a riportból, hogy német istván se kell a szomszédba menjen arroganciáért és arcért.
    mindezt azzal tálalja és védi, hogy aki ezt felemlegeti, az mind kishitű, kisstílű és nem hagyja szárnyalni a kurva nagy tehetségét. érdekes szemszög, talán nem ártana utánanézni, hogy amire Ő gondol, az nem egészen így zajlik.
    amire ő gondol, az nem az, hogy a géniuszokat visszarántják azzal hogy szerénységre intik, meg figyelmeztetik hogy talán kevesebb arc kellene, hanem keresztbetesznek a tehetségnek, nem engedik kibontakozni és ártanak ahol tudnak. a kettő nem ugyanaz. őt nem visszarántják, hanem esetleg egy kurva nagy emberi hibára hívják fel a figyelmet. de a kurva nagy ego eltakarja a napot, oszt aki ellenkezik vele, az csak a hatalmas tehetségre irigy.
    de ha ezt személyesen mondanám neki, tudom mi lenne a rekació az interjú alapján.
    noname ne dumáljon.
    ez a profi vagy félprofi vagy akár amatör testépítés ahogy egyre több dolgot látok, egyre hányingerkeltőbb.
    egoista, önelégült, arrogáns, hisztis kurvák jó része. akinek nem inge...ott van kathy béla. hát az aztán sportember. nem is hallottam még ilyen balerinás történetet róla egyszer se.