Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
finom 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Mézes vaníliás, nyam, de jól hangzik, én a cytogenes vaniliás szar óta nem veszek vaniliásat soha.. de próbáltam ilyen joghurtos málnásat, meg fehércsokis nem tudom milyet, azok ütöttek.
csak annak tudok drukkolni tiszta szívvel, aki emberileg is üti a mércét.
és Õ nálam nem üti.
okosság: kurva dagadt vagyok 😊 lassan sikerül átállnom értelmesebb kajára, de ez a kurva mézes vanília fehérje feladja a leckét 😄
MJ rulz Pink Team The Only One
Nincs mit tenni, segítõkész emberré váltam.
Veled mi a helyzet? Mr. O. esélyes tipp? Vagy valami okosság?
😊 kezd elfogyni a kraft, fel kell tüzelnem a kis faszkalapokat, gyerünk újra lépkedj ki és be ki és be, baszd el rá az idõdet kérlek nyomd a - gombot rám, ügyes kis maki jó maki 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Én nagyon örülnék, ha Branch Warren végre elérne valami jó kis helyezést, persze nyerni, de még top3-ra se nagyon van esélye, de nekem nagy kedvencem. Friss képeket nem nézegettem még, de elõzõ évekbõl kiindulva Kainak nagy esélye lehet.
Sok ilyen hülye van 😄
popey
Ja, amúgy említettem, hogy jön velem egy hölgy (25 éves) is. Most hétfõn kezdtük. Nagyon akarja, 3-szor szeretett volna jönni egy héten, de felülbíráltam õt azzal a kérdéssel, hogy mikor sportolt utoljára (6 éve). Éssss meg is lett az eredménye. Tegnap még elviselhetõ volt az izomláza (comb-fenék), nagyképûen azt is mondta, hogy azt hitte rosszabb lesz. <#hehe>#hehe> Mára rosszabb lett. Vendéglátós ráadásul, szóval egész nap mászkál szegény. Na mindegy, pénteken folytatás: guggolás / kitöréssel a középpontban, szóval még jobban meg fog halni véleményem szerint. <#zavart1>#zavart1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
viszont engedd meg, hogy megkérdezzem tõled, hogy miért látogatod a testépítés topicot, hogy ha szerinted majom az összes testépítõ?!
csak a flém miatt?
költõi kérdés volt, kérlek ne válaszolj rá, tényleg leszarom a kis vitátokat. <#smile>#smile>
De van itt több is:
60-as natural
Hagyjátok figyelmen kívül vagy küldjetek neki kedélyjavítókat.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ja amúgy teszek rá melyik majom nyeri meg. Mind1 milyen barnítót és pózológatyát raknak rá, attól még majom marad.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Cutler nem indul. Kérdés, ki fog nyerni? félhét, vagy kai?
"Látatlanba meg ne nagyon bocsátkozz semmibe"- ez pont te írod, aki egybõl lekoxolóztad az öreget úgy, hogy nem is tudod mitõl-hogyan lett ilyen alakja? Paradoxon szó jelentése alatt az értelmezõ kéziszótárban a te polgári neved áll.
Amúgy meg milyen gyerekes már fenyegetõzni verekedéssel, mert nem tetszik másnak a véleménye? Te jó ég, leülhetsz, egyes. <#ticking>#ticking>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Az, hogy ma sokat mennyit segítettél az egy dolog, ki akarod terjeszteni ezt az elmúlt 6 évre?
#25835:Lám csak,te sem beszélsz már normálisan, házigazda úr? Honnan veszed h nem tudok felmutatni vmit??? Pl. ma is többet segítettem a kérdezõknek, mint ti együttvéve. Ezzel az álmacsósággal csak te vagy a szánalmas.
Te fel tudsz mutatni valamit? Nem. Pár naponta bejössz és vagy sírsz, vagy fenyegetõzöl. Menjél ülj be a sarokba és gondolkozzál mit is akarsz valójában az életben elérni.
Ha meg azt gondolod, ez ennyi idõsen nem jár kemény munkával, kitartással, lemondással, áldozatokkal, csak a "fotelben anyagozást" szûri le a kis agyacskád, akkor a fõnaiva te vagy.
Én büszkén állnék ki akárhova ilyen faterral, vagy nagyfaterral, és nem a külsõ miatt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nem egy hét alatt és nem három hónap alatt, de 5x évesen is elérhetõ ez.
Fõleg, mert szerintem egyáltalán nem olyan alkata volt, mint aki soha nem sportolt
Ha megnézitek, pl a karját, azért van rajta izom, csak nagyon elzsírosodott a pali. régebben simán sportolhatott
Azert 5x evesen, azert mert dietazik es normalis edz, eszik nem fog igy kinezni : D Plane ha tenyleg nem is nagyon edzett elotte, es ugy nezett ki mint a kepen.
Swedish people are albino monkeys
Mellé lõttem, nekem más a mentilitásom, egyedül maradtam ezzel.
mellezés közben meg bemelegszik kellõen a tricepsz és lehet tolni. nekem így jött be 😊
Egyébként köszi mindkettõtöknek, asszem teszek egy próbát... ha nem bírja ki, akkor majd a Blikk címlapjáról értesültök róla... 😄
www.smart-bus.hu
"Leszakadni biztos nem fog hiszen erre tervezték 😊"
Szerintem az ajtótokot nem erre tervezték, de ezen nem fogunk összeveszni! 😄 Gyakorlatilag csak egy mûanyag díszítés van a kereten, ez a fõ gond...
www.smart-bus.hu