-
Egy Vida Fitness-es belső ember:
2013. január 30. szerda at 10:59
Helló!
Én nem ismertem a Barna Robit annyira, de sok minden valós dolgot hallottam már róla, ami nem pletyka és többen is megerősítették. Egy csomó ember életét tönkretette, a fitnesen kívül megverette, ha neki sértette az érdekeit, a fitnes-ből kirugatott vagy 20 embert így kb. 10 év alatt, aki sértette erkölcsi, szteroid- tápkieg. árulási menedzsmentjét, több embert lehúzatott rendőrökkel, egy tucat ember életét tönkre tette, ahogy Német István is írta a fórumában. Ha neki nem jó, másnak se legyen jó!
Sok embernek rosszat akart, és kiba…ott velük, egy nő sem maradt meg mellette, se családja-gyereke, se kutyája-macskája… Nem véletlen közel 40 évesen! Senki sem szerette igazán a családján kívül (valószínűleg ezt sem tudta megemészteni), hiszen akkor meg tudta volna beszélni a tényleg valós barátaival a problémáit és biztosan találtak volna rá megoldást, de nem volt igaz barátja!. Persze voltak haverjai, vagy érdekbarátai, edzőtermi ismerősök, de ennyi. Már kétszer meg is verték és végighúzták az öltözőben, mondjátok, ha nem igaz!. A Fitness 2000 tulajdonosát feljelentette a NAV-nál, és több milliónyi kárt okozott neki kiba..ásból a gázműveknél, mert összeveszett vele, szánalmas. De a Fitness 2000 oldalára kikerült még így is, a Feri korrekt és normális volt most is, mint mindig!
De a fagyi visszanyalt számára a saját elméjének démonjaival, amit nem tudott megemészteni és feladta!
Hiába lesz ez a hozzászólásom után háborgás, mert egy szóig minden igaz benne! Szar ügy, de ez a valóság, a tényleges realitás!
Ettől még azt kívánom neki, hogy nyugodjon békében!
hm elég érdekes komment