Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hónapok óta nem jutok le terembe, és valamit most már kezdenem kell magammal, mert kezdek úgy kinézni mint egy teleszart zokni! 😄
www.smart-bus.hu
87 kilómat simán bírja.
Szerintem nem nagyon terheli mert majdnem végig a peremen ül így eloszlik a súly.
Leszakadni biztos nem fog hiszen erre tervezték 😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ilyen cuccal van valakinek tapasztalata? Mennyire terhelheti a felsõ peremet vajon? <#fejvakaras>#fejvakaras>
www.smart-bus.hu
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Szerintetek?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
szerintetek a tricepszet akkor csináljam amikor a bicepszemet edzem, vagy amikor mellezek(fekvõtámasz, stb) ?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
csak én 5 éve csinálom😄 de olyan kemény lábazás volt most hogy úgy éreztem magam mint a legelsõ után😄D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
így
sokat ne várjon ettõl a fekvõtámasz meg egykezes súlyzó dologtólD😄:
a semminél jobb persze
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Elkezdeném a tömegnövelést, megfelelõ kajálással és otthoni edzéssel.
A tápanyagtáblázatot így állítottam össze (a súlyom 64 kg):
http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=7821&act=mutat
Edzéstervem ebbõl áll:
Heti 3 edzés . pl. hétfõ-szerda-péntek
1. Fekvõtámasz 3x20
2. Tolódzkodás két szék között 3x10
3. Bicepsz állva 3x20
4. Tricepsz állva egykezessel 3x20
5. Oldalemelés 3x10
6. Egykezes evezés 3x10
7. Guggolás 3x20
8. Vádli állva 3x50
9. Hasprés 3x20
Kérdésem az lenne, hogy változtatnátok-e valamit ezeken, vagy javasolnátok-e még valamit az eredményesebb tömegnövelés érdekében? (Úgy hallottam, nehezen hízóknak a Jumbo! a legmegfelelõbb tápkieg.)
Nincs lehetõségem edzõterembe járni, most szeretnék venni 2db 15kg-os egykezes (állítható) súlyzót. Hol érdemes szétnézni ez ügyben? Vaterán kínálnak cementtel/homokkal töltött súlyzókat, nem tudom, érdemes-e beruházni ilyenbe. A lényeg, hogy aránylag olcsón megússzam a súlyzóvásárlást.
Segítségeteket és válaszaitokat elõre is nagyon szépen köszönöm!
Mai desszertem: zabpelyhes-kókuszos túrógombóc eper-vaníliás fehérjeöntettel. Receptet a Scitec oldaláról loptam, + pár dologgal kiegészítettem.

Jól néz ki a manna<#eljen>#eljen>
Swedish people are albino monkeys
most jön majd az a sztori, hogy csökkentek az adagomon / lecserélem a reggelit és elkezdek szálkásítani, mert ez a pocak nem tetszik ... tudom a tömegelés hasonlóval járhat, de úgy érzem hogy nem "edzem el" az összes tápanyagot amit beviszek és rengeteg felesleget tárol a szervezetem
én magam az vagyok, nem vágtam, mitõl vagyok felfújódva, bár én ha tejeset ettem a hasam is elég gyakran csikart
de egyébként inkább délelõttönként jellemzõ rám a felfúvódás, pedig reggel csak zabpelyhet eszem joghurttal :\
egyébként visszaveszek a kaja mennyiségébõl picit mert túl sok, pocakosodok... vagy csak a szénhidrát miatt több vizet tárol a szervezet?
Reggeli:
100g Zabpehely
Joghurt 125g (1 pohár)
Sulis
Változó, igazából sajtos perec/sós rúd
Ebéd
150g csirkemellfilé
70g rizs
+valamennyi brokkoli
Uzsonna
150g csirkemellfilé
70g rizs
+paradicsom / brokkoli
ill. 50g földimogyoró
Vacsora
150g csirkemellfilé
70g rizs
opcionális (ha kajás vagyok): 3db tojás / vagy valami gyümölcs (barack, dinnye, szilva...)
a problémám az lenne (értem hogy tömegelés, de...) hogy egy kiadós szálkásítás után, jelenlegi tömegelésem mellett ismét pocakosodok, pedig minden felesleges dolgot hanyagolok (se csoki, sör se túl sûrûn...). Gondolkodtam rajta hogy visszaveszek a rizs mennyiségébõl.
A pocak még nem is probléma, de napok óta fel vagyok fújódva... ötletem sincs mi miatt (túl sok CH?).
valaki ötlet?
http://www.biotechusashop.hu/your-body/2012/08/27/Form%C3%A1ld_a_combot_%C3%A9s_a_popsit_hat%C3%A9konyan/

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik