Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a rudat féltem, hanem a gagyi szar ajtótokunkat... mûanyag a lelkem virága, és már attól nyikorog, recseg-ropog ha egy picit ránehézkedek...

Hónapok óta nem jutok le terembe, és valamit most már kezdenem kell magammal, mert kezdek úgy kinézni mint egy teleszart zokni! 😄

www.smart-bus.hu

Attila8805
Nekem ilyen van itthon.
87 kilómat simán bírja.
Szerintem nem nagyon terheli mert majdnem végig a peremen ül így eloszlik a súly.
Leszakadni biztos nem fog hiszen erre tervezték 😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ez igazából nálam helyzetfüggõ hogy mibõl mennyit csinálok, valamikor nagyon formában vagyok és letolok 5x10et, aztán ugyanennyit koncentrálttal, valamikor meg lenyomom a 4x10 és utána már csak 3x8ra van erõm koncentráltból... igaz egyelõre nem túl nagy súllyal (11-12 kilóval) csinálom ezeket, ha lesz pénzem beruházok még súlyokra mert nincs több. Vagy veszek súlyokat, vagy lemegyek terembe, de a terem felé húz a szívem.

Urak!

Ilyen cuccal van valakinek tapasztalata? Mennyire terhelheti a felsõ peremet vajon? <#fejvakaras>

www.smart-bus.hu

Renjike
Én 4X10-t csinálok mindenbõl jelenleg állva bicepsz 16 kiló de mehetnék 18ra is de nincs több súlyom sajnos ,francia rúddal 30tõl amennyi még nem esik rosszul és végén kalapácsoztam 14 kilóval, a végére kalapácsból alig tudnék csinálni 16 kilóval 14tõl meg nem igazán érzem hogy hú de adtam a szájukra , ezért kérdeztem . De bármely más tanácsot szívesen meghallgatok 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

én úgy tapasztaltam, hogy kalapáccsal kezdem és utána csinálom a koncentráltat, akkor annak ellenére hogy a kalapácsból már szinte egyet sem tudok megcsinálni, a koncentráltba bele tudok nyomni még 3x8at 😊

Renjike
Eddig úgy edzettem bicepre 3 gyakorlattal hogy elsõ volt a állva bicepsz váltott karral (a befordítós) , francia rúd , kalapács bicepsz , arra gondoltam hátha jobb lenne ha kezdeném a falapáccsal , francia rúd , végül koncentrált bicepsz.

Szerintetek?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Fec papa
Szerintem amikor a mellezel. de majd valaki aki jobban ért hozzá megmondja, de általában azok együtt dolgoznak én úgy tudom.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

ha már otthoni edzés...

szerintetek a tricepszet akkor csináljam amikor a bicepszemet edzem, vagy amikor mellezek(fekvõtámasz, stb) ?

Tyler1
Én ma is úgy járkáltam egész nap, mint aki befosott, pedig szombaton volt lábnap 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

JohnnyNapalm
+1
csak én 5 éve csinálom😄 de olyan kemény lábazás volt most hogy úgy éreztem magam mint a legelsõ után😄D

Vaxi
az a jó! nekem is volt már olyan nem egyszer, hogy az öltözõben nem bírtam lemenni a lépcsõn, úgy remegett a lábam, meg a gyomrom is 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Roger6
Gratulálok! Csak így tovább! <#wave>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

JohnnyNapalm
motörhead tetkó<#eljen><#eljen><#eljen>

Fec papa
Na túl vagyok az elsõ héten! YAY! 😄 Nem volt könnyû, ma is meghaltam a lábazás után, de valahogy rámtörtek utána az endorfinok és teli mosollyal az arcomon tekertem haza felé, ügyet sem vetve a remegõ lábaimra. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Breki33
Pedig most erre nagyon nincs keret... 😊
Effe88
hát venni kell egy fekpadot,rudat,tárcsákat oszt csááááD:😄😄
így
sokat ne várjon ettõl a fekvõtámasz meg egykezes súlyzó dologtólD😄:
a semminél jobb persze

Roger6
Otthoni edzésben a fekve nyomás és felhúzás nem tudom hogyan oldható meg. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Effe88
legyen 3x8 az ismétlés szám
fekvenyomás-felhúzás-guggolás alap gyakorlatok ezek kellenek

Effe88
hú de jól néz ki<#eljen><#pias>

jazzy
<#eljen><#eljen><#eljen>

Nagyon jól néz ki.
Sziasztok!

Elkezdeném a tömegnövelést, megfelelõ kajálással és otthoni edzéssel.

A tápanyagtáblázatot így állítottam össze (a súlyom 64 kg):
http://shop.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=7821&act=mutat

Edzéstervem ebbõl áll:
Heti 3 edzés . pl. hétfõ-szerda-péntek
1. Fekvõtámasz 3x20
2. Tolódzkodás két szék között 3x10
3. Bicepsz állva 3x20
4. Tricepsz állva egykezessel 3x20
5. Oldalemelés 3x10
6. Egykezes evezés 3x10
7. Guggolás 3x20
8. Vádli állva 3x50
9. Hasprés 3x20

Kérdésem az lenne, hogy változtatnátok-e valamit ezeken, vagy javasolnátok-e még valamit az eredményesebb tömegnövelés érdekében? (Úgy hallottam, nehezen hízóknak a Jumbo! a legmegfelelõbb tápkieg.)

Nincs lehetõségem edzõterembe járni, most szeretnék venni 2db 15kg-os egykezes (állítható) súlyzót. Hol érdemes szétnézni ez ügyben? Vaterán kínálnak cementtel/homokkal töltött súlyzókat, nem tudom, érdemes-e beruházni ilyenbe. A lényeg, hogy aránylag olcsón megússzam a súlyzóvásárlást.

Segítségeteket és válaszaitokat elõre is nagyon szépen köszönöm!
Tyler1
Ha már kaják...
Mai desszertem: zabpelyhes-kókuszos túrógombóc eper-vaníliás fehérjeöntettel. Receptet a Scitec oldaláról loptam, + pár dologgal kiegészítettem.

Tyler1
Ja, a serpenyõ is, ha már õ volt a poszt fõszereplõje 😄

Tyler1
Nekünk is ilyen tányérkészletünk van 😄
Jól néz ki a manna<#eljen>

Roger6
Kaptam szép új teflonos serpenyõt barátnõmtõl, úgyhogy egybõl ki is próbáltam. Alig várom, hogy újra kezembe vehessem. <#zavart1>

DarkHorSe
Most ugy eszem hogy, 4 tojas, zabpehely, mez, kokuszreszelek, sutopor es ezt kisutom reggel, marha jo 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

A Kaszas
kipróbáltad?

lehet, fõleg hogy allergiás és a tejtermékek arra ráraknak még egy lapáttal nálam.

most jön majd az a sztori, hogy csökkentek az adagomon / lecserélem a reggelit és elkezdek szálkásítani, mert ez a pocak nem tetszik ... tudom a tömegelés hasonlóval járhat, de úgy érzem hogy nem "edzem el" az összes tápanyagot amit beviszek és rengeteg felesleget tárol a szervezetem

igazából a joghurt tejtermék, enyhe laktózérzékenység lehet bejátszik, próbáld meg reggel kivenni a joghurtot, csak hogy kizárhasd
én magam az vagyok, nem vágtam, mitõl vagyok felfújódva, bár én ha tejeset ettem a hasam is elég gyakran csikart
szerintem a brokkoli lesz a ludas, ugyanis most direkt nem ettem csak ebédkor, és furcsamód semmi bajom nincs 😄

de egyébként inkább délelõttönként jellemzõ rám a felfúvódás, pedig reggel csak zabpelyhet eszem joghurttal :\

egyébként visszaveszek a kaja mennyiségébõl picit mert túl sok, pocakosodok... vagy csak a szénhidrát miatt több vizet tárol a szervezet?

jazzy
De esetleg a mogyoró is besegíthet, de tény, hogy a brokkoli fingat rendesen.
lehet. még ami van belõle azt elfogyasztom aztán utána átállok paprika/paradicsomra, aztán meglátom. köszi a választ

jazzy
Brokkoli miatt vagy felfúvódva.
Napi 1100Ft-os étrendet állítottam össze magamnak, igazából tömegeléshez...

Reggeli:
100g Zabpehely
Joghurt 125g (1 pohár)

Sulis
Változó, igazából sajtos perec/sós rúd

Ebéd
150g csirkemellfilé
70g rizs
+valamennyi brokkoli

Uzsonna
150g csirkemellfilé
70g rizs
+paradicsom / brokkoli
ill. 50g földimogyoró

Vacsora
150g csirkemellfilé
70g rizs
opcionális (ha kajás vagyok): 3db tojás / vagy valami gyümölcs (barack, dinnye, szilva...)

a problémám az lenne (értem hogy tömegelés, de...) hogy egy kiadós szálkásítás után, jelenlegi tömegelésem mellett ismét pocakosodok, pedig minden felesleges dolgot hanyagolok (se csoki, sör se túl sûrûn...). Gondolkodtam rajta hogy visszaveszek a rizs mennyiségébõl.

A pocak még nem is probléma, de napok óta fel vagyok fújódva... ötletem sincs mi miatt (túl sok CH?).

valaki ötlet?

Roger6
Okés, még jöhetnek vélemények ha vannak, mindent szívesen fogadok. <#eljen>

Breki33
egylábas lábtoló illetve guggolás gépen váltott lábbal a legjobb
http://lifetilt.blog.hu/

Vaxi
fenékre kitörés a legjobb 😊

DarkHorSe
guggolas, kitores

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Roger6
Egyik ismerõs csajszi szeretne eljárni velem edzeni, mivel szerinte nem elég feszes a combja meg a popsija. Heti 3 alkalommal jönne velem. Tudtok tanácsot adni arra, hogy milyen gyakorlatokat ajánljak neki?

A Kaszas
én rizst eszek zsírszegény túróval és édesítõszerrel.néha kis citromot facsarok még bele😄

tigeroo
én szoktam bele kókuszt is rakni.
Vaxi
<#eljen>

Sértegetni mersz? OK CUNT SETTLE THIS!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Sephirot T
Amúgy hogy témánál maradjunk találtam egy érdekes cikket a szénhidrátokról,biztos nektek is tetszeni fog,bár angolul van,emiatt elnézést kérek:Szénhidrátok