12316971501353788406.png
  • acm1899
    Bőrgyógyászként nem tudom minek szólsz akkor bele olyan dologba, amihez egyáltalán nem értesz (úgy látom). Nekem sem szakmám, de én legalább vettem a fáradtságot ahhoz, hogy nagyjából 3 hónapon át bújjam a szakoldalakat, tanulmányokat, megtanuljam a dietetika alapjait, mielőtt fejest ugranék ebbe a dologba.
    Azt sem értem, hogy mi értelme kiemelned információ-morzsákat a teljes kontextusból, talán hogy így értelmét veszítse a szöveg és jobban úgy hangozzék, igazad van?
    Nem hiszem, hogy felfogtad a dolgot, különben nem lovagoltál volna azon, hogy "5 hónap alatt én 72ről max 80ra lőném be magam." NEM MONDOD?!?!?! Hát ez majdnem pont a havi 2kg amiről beszéltem! Jééééé...
    Természetesen nem edzem minden délelőtt és délután ahogy a versenyzők, mivel nem tolok semmi cuccot, nálam a regeneráció folyik a saját kis biológiailag meghatározott medrében, de ettől függetlenül ugyan úgy keményen kell edzeni, ahogy nekik. Erről beszélek amikor azt mondom, a módszer ugyan az.
    Aztán nem tudom, hogy tisztában vagy-e azzal, hogy a 2-2,5g x testtömeg fehérje és az 5-6g CH naturál testépítéshez ajánlott, akik a kémiát hívják segítségül, azok lényegesen több fehérjét és CH-t fogyasztanak a növekedett fehérjeszintézis miatt, tehát ezt sem úgy csinálom, mint a versenyzők, de ugyan úgy be kell szigorúan tartani az előírt mennyiségeket, mint nekik, ezt meg erre értettem, csak azt hittem ez evidens... Ezen belül viszont rohadtul nem mindegy, hogy 5-6 vagy esetleg csak 4g a CH. De nyilván neked úgy működik a tested, hogy van egy digitális...illetve a te korodban még inkább analóg kijelző, ami kidobja az infót, hogy mennyi CH-t kell belapátolnod a kazánba. Sajnos nekem ki kellett tapasztalni én már csak ilyen fogyatékos vagyok, remélem meg tudod nekem ezt bocsájtani. Hiába mértem magam hetente, volt olyan hét, hogy stagnáltam, aztán 2kg ugrott fel, aztán megint stagnáltam (vagy csak pár deka változott), aztán újra megugrott a súlyom. Most, hogy végeztem decemberben a kreatinnal sikerült belőni jól a CH mennyiséget, tehát tekintve, hogy a 3 hónapból 2 hónapig baszakodtam egy kreatin kúrával talán mégsem vagyok annyira debil, hogy eddig tartott belőni a megfelelő mennyiséget, de következtess csak a magad kis logikája szerint, biztos azt gondoltam, hogy "Höööö, feljött 5 kiló, milyen fasza vagyok". Hogyne. Higgy amit akarsz, ironizálj nyugodtan, csak ez a Te szegénységi bizonyítványod, hogy így akarsz egy vitában valakin felülkerekedni, hogy ilyen eszközökhöz nyúlsz. Nem is értem minek szólaltál meg, amikor tényleg leírtam, hogy nem jó ez a súlygyarapodás, nagyon bezsírosodtam. Ennél jobban én sem tudom elmagyarázni, hogy felfogd, feleslegesen kötekedtél.
    A hozzászólásaim/képeim kicsit több információt tartalmaznak, ha Te ezeknél tovább nem látsz, akkor valóban nincs miről beszélni, amire kíváncsi lettem volna tapasztalatok alapján például, hogy: mennyire lesz gáz a végeredmény szálkásítás után, van-e lemaradt izomcsoport ránézésre, a szimmetrián kell-e dolgozni valahol, satöbbsatöbbisatöbbi...
    A zsírosodás és a tömegváltozás témaköre a probléma jellegéből adódóan egy és ugyan az. Ha csak azt a mennyiségű zsírt szedtem volna fel, ami az összes tanulmány szerint is megfelelő (nyilván a Te tanulmányod szerint már nem), tehát a havi 1kg-ot mellé az 1kg száraz izomtömeggel, akkor nem lenne miről beszélni, tehát mégiscsak a zsírosodást fedi le a tömegváltozás, csak egy picit kéne gondolkodni is. Mindegy, be is fejezem ezennel az itten "pályafutásomat" és nem azért, mert negatív kritikát kaptam és nem tetszik, hanem mert nem szeretek olyan megkeseredett emberekkel beszélgetni, akik csomót keresnek a kákán is, amikor a káka előtte szól, hogy "ne keresd, tudom, hogy van".