Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Isten ments, hogy összerúgjam a port az SG maffiával<#eplus2>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sephirot T
Adj még hozzá gyümölcsöt és/vagy mézet

MEdievil
Tej helyett víz 😛

F

Roger6
Vigyázz vazzeg, mindjárt kapod a fenyegetõ privátot te is. <#nezze><#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tyler1
Röhejes vagy komolyan mondom. Értelmes dolgot még nem írtál ide, de ha tényleg komolyan is gondolod, akkor én is csak szakembereket tudok ajánlani(igen, többesszám, mert rajtad 1 nem segít).

DarkHorSe
Van valakinek valami jo zabpehely recepje reggelire? A feherje, zabpehely, tej kombotol mar a faszom kivan 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Attila8805
Tessék egy kis motiváció!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

DarkHorSe

csak hogy a rinyan kivul mas is legyen, mekkora arc mar 😄DD

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Roger6
Aki egy fórumon sírja ki gondjait, vagy vár megoldást a hasonló jellegû problémáira, annak a fejével súlyos gondok vannak.

"Lehet örülni ha ilyen dolgok miatt végem lesz." - Akkor annyi eszed van, mint egy marék szárított molylepkének. Fordulj szakemberhez.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jazzy
Ha komoly amit írsz akkor a problémádat mi nem fogjuk tudni megoldani. Vagy magadban lerendezed, vagy elmész orvoshoz. Az nem segít ha ilyeneket írsz 1 fórumra.
Van ha kíváncsi vagy rá. De akik nem tudják megérteni mi folyik itt, azok... na nem írom mit csináljanak! Ha tudni akarod, sok hozzád hasonló kezdõnek segítettem itt pl., erre ez a ála ezektõl! #25753ra nem is mondok semmit...

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

jazzy
Menjél pszichológushoz, ne itt legyél emos.
Fec papa
No offense, de neked amúgy van valami bajod, vagy csak trollkodsz? 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Nem tudom mi értelme van az ilyen agyontámogatott állatokról betenni dolgokat, ja hogy engem még jobban elkeseríts? Köszi! Nekem fehérjén kívül más kiegem nincs! De jól van, ha azt akarod, hogy kárt tegyek magamban, akkor lehet h eléred, gratulálok! Ha csak errõl szólhat a topik, akkor hajrá, jó volt veletek beszélgetni! Lehet örülni ha ilyen dolgok miatt végem lesz.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Renjike
gondoltam beírom mert még is ki volt gyúrva : Michael Clarke Duncan nyugodj békében.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Vaxi
hajrá <#kacsint>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Fec papa
Yay megvolt az elsõ napom a kondiba, meg egy 20 perces lépcsõzés levezetésnek. Ha holnap tudok járni akkor meglesz a 2. napom is. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

tigeroo
a selejt magatartásotokért!, az üdítõs, naturál fegyencek is lenyomnak titeket
ps7a
<#vigyor3>

Tyler1
Neki készült 😊

ps7a
Anti maintstream arc 😄
Legdurvább amit eddig láttam:
Zokniszandál kombó, lila flanel ing és levágott ujjú munkáskesztyû 😄

Le is kellett tennem a súlyt, ne hogy baj legyen 😄

Effe88
😄😄
jó de ilyen összeállítást még nem láttam😄😄hogy lakkcipõ-bársony rövid gatya😄😄
mondjuk még ezt a csávót is most láttam elõször😄D:

Roger6
Nem pazarolta az idõt az átöltözéssel, melós ruhában edzett. Edzés mindenek elõtt! <#zavart1>

Effe88
ma olyat láttam a terembe<#zavart2><#nevetes1><#nevetes1>
45-50 éves csávó barna lakk cipõ,világos barna bársony rövid gatya és piros atlétába nyomta😄😄D:

hungary27
😄
Tyler1
Cedric:

Random man: "hey man, how much you'll gimme if I beatchya ina arm 'rastlin match? Haha"
Me: Haha
Man: "Goddow mighty u big, boy! Whatchyou do?"
Me: I'm a bodybuilder
Man: "oh ok... Well how much u benchin?"
Me: I don't bench press
Man: "So how u git'tat big den if you'ont bench?"
Me: bench pressin don't make u big, it's just a chest exercise. There's other chest exercises u can do
Man: "so how u git'tem arms sa'big den? U da biggest man I ever seen in my life!"
Me: haha benchin dont make your arms big, i do curls and stuff like that for arms
Man: (talkin to somebody else walking by) "thasa big ol sucker ain't he?!"
Lady walking by: "if a fight break out I wontchyou on MY team! Haha"
Me: haha yes ma'am
Man walking by with lady: "Maaan if I was'sat big I'll be mean as a wildcat! Haha"
Me: haha
Another man 2mins later: "man how u get'so big, u workout for a livin?"
Me: no sir I'm in the army
Him: u a big 'ol boy. U ought'ta be a professional 'rastler, u ever thought about that?"
Me: haha no sir, I'm a bodybuilder
Him: "bodybuilder? U show is'a big ol boy, I tell ya"
Me: haha yea I'm tryin...

😄DD

csuszi
évente max 1szer. sajnálom rá elbaszni az edzésem, mert aznapra akkor minden arra van kihegyezve, és az igazi fejlõdést, akár erõben, akár mellalakításban, nem a csúcstámadás hozza 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Tyler1
Csak érdekességképpen pár adat:

Team Scitec
Obádovics Richárd: Legjobb fekvenyomás: Nem szoktam nagy súlyokkal edzeni. A szériázásnál használt súly 120kg körül mozog. 4x 8
Bodó Imi: Legjobb fekvenyomás: Nem nyomok nagy súlyokkal! Széria maximum 150 kg-mal!
Plumbás Ádám: Legjobb fekvenyomás: 140 kg
Bieder Alex: Legjobb fekvenyomás: 140 kg

Kéremszépen profi testépítõk, ennek tükrében elég nevetséges, hogy itt valakinek az a legnagyobb problémája, hogy nem megy ki a 140, és már tesztoszterongénmódosítottkokszterápiát akar 😊 A nagy súly és a szépen definiált mellkas sosem volt arányban egymással. Ki kell baszni az egót, és ha kell inkább visszaállni 70-80%-ra, mint óriási súlyt pattogtatni hatékonyság nélkül, és sírni, hogy nem fejlõdik az a fránya csöcs. Aki meg csúcsokat akar nyomni az álljon át Mészáros Laciék programjára.

Kösz szépen, jónak tûnik. Csak az alacsony ismétlésre szívom a fogam igazság szerint. Tavaly pl. próbálkoztam 5ös ismétlésekkel, és nemcsak h nem jött be, hanem rendesen kikészültem idegileg(igaz volt más is, de ez is közrejátszott). Ezenkívül endo vagyok, szal szerintem csak a nagyobb ismétlésekkel kellene elérni vmit. Ez a program jó lehet, ha pl. 5 helyett 8akat csinálok, a magasabb ism.szám meg tényleg olyan 15 körüli? Meg ugye próbálok odafigyelni a melledzésen kívüli dolgokra is, pl. tricepszre 1,5X annyit dolgozok mint bicepszre, a hátat, vállat se hanyagolom. Ezek sokat számíthatnak szerintem a fekvenyomásnál.

ps7a
Köszi, pont most olvastam el 😄
Már virtuálisan, fejben össze is raktam egy mellnapot...tisztára megjött a kedvem 😄 Pláne, hogy egész nyáron csak bringáztam 😄

tigeroo
kifogom próbálni mindenképp (meg úgy ámblokk ahogy észrevettem ebben a sportban, az jár jól aki nyitott más tanácsaira/új modulokra IS)
immovable
Próbáld meg EZT, hátha bejön.
immovable
Hát ja. De azért érdemes kipróbálni amit csak lehet. Ezt ajánlják szinte mindenhol, mármint a kísérletezgetést, hogy mi az amitõl továbblépsz.
immovable
Én 10 hétig EZT a melledzést csináltam, enyhén módosítva, magamra szabva.

1 hete cseréltem le.

Fekvenyomás egyenes padon. 2 bemelegítõ sorozat, majd 5x6-10
Fekvenyomás 40 fokos padon egykezes súlyzókkal 3x8
Tárogatás egyenes padon 3x10
Áthúzás 3x12-14

Minden második/harmadik mell edzésnél pedig a sima fekvenyomásnál bukásig megyek nagy súllyal (~110-115kg ami kb. 3x3-4 ismétlést jelent), vagy csúcsot próbálok nyomni - ha van segítség persze.

8-10 hét múlva váltok majd valami másra, pl. kisebb súllyal 14-18-as ismétlés vagy vmi. Kísérletezünk. 😊
tigeroo
szerintem a legjobb hatásfok mindenkinek máshol helyezkedik el az ismétlésszám/súly görbén, meghát kinek hogy esik jól, én a 10-15 ismétlésszámokat szeretem pl.
ps7a
Épp azt olvasom amit immovable kolléga linkelt be.
Szeretjük a tudományt 😄

Különc
Én jó ideje csak súlyzókkal nyomok fekve, rúddal abszolút nem érzem a mellem, viszont a vállam fejlõdött tõle rendesen

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ugye azt szokták mondani, hogy ami beválik, azon nem kell változtatni. Te érzed, ha neked jó a magas volumen, akkor nincs gond. Viszont ha te is(hozzám hasonlóan) akadozol a fejlõdésben vagy "platón" vagy úgymond, biztos hogy ezzel az 1 változtatással is fejlõdést fogsz elérni. Nekem ilyen HIT-es(magas intenzitás, alacsony volumen) beütésem van mostanság, de ismétlésben van hogy felmegyek 15ig is. De biztos "lehet benne valami", ha pl. Dorian Yates is ennek a híve😊 Nézz utána youtubeon, ilyen nevû videók vannak tõle hogy "blood and guts".

Vaxi
nekem mostanában 1 + 3 x 12 volt, aztán levettem 1 + 3 x 6-8-ra.
A mell úgy néz ki, hogy
fekvenyomás egyenes padon
fekvenyomás ferde padon rúddal vagy egykezes súlyokkal
és egy tárogató feladat, vagy keretben tárogatás, vagy súlyokkal, ritkán chest press.
Megfelelõen, koncentrálva. Maxos nyomásom az 90 kiló volt, szóval nekem sem valami erõs.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

ps7a
Akkor megint nálam van a hiba, mert szoktunk olyan napokat csinálni, mikor 8*8as adagot tolunk fekvenyomásból. Akkor ezek szerint rendes bemelegítés után ha 2*8-at csinálnék annyi súllyal ami még megy akkor az többet ér mint 4*8? Lehet benne valami, köv hónaptól kipróbálom.

Mennyiségileg(volumen) egyáltalán nem sokat, sõt! Lehet átestem a ló túloldalára, mert a törzsem erõsebb(nek tûnik) a végtagokhoz képest. Így csak fekvenyomás 2 munkasorozattal, 8-10es ismétléssel, pillangózás gépen ugyanígy. De egyébként mindent hasonló sorozatokkal edzek, nem hiszem hogy ha valaki naturál módon képes 3 vagy több sorozatot csinálni 1 gyakorlatból, azt elég intenzíven végezné.

ps7a
Te milyen edzésnek nevezett büntetést követsz el magad ellen általában, ha mellezel? 😊
Milyen gyakorlatokkal és sorozatok/ismétlésekkel?

A francba is, bocs az estiért! Csak rohadtul el vagyok keseredve hogy mostanában nem fejlõdök. Ez már olyan nekem, mintha pl. elvonón lennék a detoxba értitek? Az sem könnyíti meg a helyzetet, h a lelkem nagyon erõs, és 1 ilyen viszonylag gyenge test járul hozzá. Na mind1, csak azt tudom mondani, ha még idén nem érem el én is a 140es szintet(könnyebb testsúllyal) akkor tényleg hara-kiri lesz. Ha ezt kapom ettõl a sporttól, akkor ezt.

immovable
Pedig kéne, mert különben nem tudod mennyivel érdemes szériázni. Legalábbis e cikk szerint nem árt tudni.

Link.

Általánosságban, a hipertrófia mértéke akkor volt a legnagyobb ezekben a kutatásokban, amikor az egyismétléses maximum – az 1RM – 65-85%-át használták az alanyok.
tigeroo
énvagyok az egyetlen aki nemszokott csúcsot nyomni?

Ok akkor elnézést ha félreértettelek.Hát igen nagyon sokszor,sokaknál a komolyabb neki ugrás egy szuper szettes tömegnövelés után véget is ér.A szálkásítás v formálás ki(el)marad.Most én is bepróbálom majd mert most úgynézek ki mint egy michelin bábú.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ne megsérteni akarlak, de szerintem egy 43 éves férfitól ez a szóhasználat ( vok és a társai ) elég ciki!

www.smart-bus.hu

ps7a
Hogy egy 50-es kondis barátomat ismételjem: "Ha már szép nem vagyok, legalább erõs legyek" 😄

Roger6
Nem, nem neked címeztem Stock, alleszusammen mindenkinek. Nem kételkedtem benned, miért tenném? Nem kell támadásnak venni mindenkit, és mindenkinek mindent magára vennie. Egy szemernyi rosszakarás nem volt az írandóm mögött. Engem a forma érdekel, mindig is az érdekelt. A számok számomra nem jelentenek sokat. Nálunk a teremben egyik srác 160-al nyom pl. fekve, egy másik 220-al, mégis a 160-as pl. sokkal esztétikusabb, kidolgozottabb izomzattal rendelkezik. MEg ugye egyik testép1ítõ, másik erõemelõ. Szóval ezért nincs jelentõsége számomra a számoknak. Alakot meg csak képbõl látok. <#idiota>

immovable
Ha tudnám mondanám. Olvasgatom a nálam okosabbak cikkeit abból próbálok okulni. Én legjobban a combbal szenvedek. Vádlizni viszont imádok s facán reagál is, de a combom...