Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Swedish people are albino monkeys
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
csak hogy a rinyan kivul mas is legyen, mekkora arc mar 😄DD
Swedish people are albino monkeys
"Lehet örülni ha ilyen dolgok miatt végem lesz." - Akkor annyi eszed van, mint egy marék szárított molylepkének. Fordulj szakemberhez.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Legdurvább amit eddig láttam:
Zokniszandál kombó, lila flanel ing és levágott ujjú munkáskesztyû 😄
Le is kellett tennem a súlyt, ne hogy baj legyen 😄
jó de ilyen összeállítást még nem láttam😄😄hogy lakkcipõ-bársony rövid gatya😄😄
mondjuk még ezt a csávót is most láttam elõször😄D:
45-50 éves csávó barna lakk cipõ,világos barna bársony rövid gatya és piros atlétába nyomta😄😄D:
Random man: "hey man, how much you'll gimme if I beatchya ina arm 'rastlin match? Haha"
Me: Haha
Man: "Goddow mighty u big, boy! Whatchyou do?"
Me: I'm a bodybuilder
Man: "oh ok... Well how much u benchin?"
Me: I don't bench press
Man: "So how u git'tat big den if you'ont bench?"
Me: bench pressin don't make u big, it's just a chest exercise. There's other chest exercises u can do
Man: "so how u git'tem arms sa'big den? U da biggest man I ever seen in my life!"
Me: haha benchin dont make your arms big, i do curls and stuff like that for arms
Man: (talkin to somebody else walking by) "thasa big ol sucker ain't he?!"
Lady walking by: "if a fight break out I wontchyou on MY team! Haha"
Me: haha yes ma'am
Man walking by with lady: "Maaan if I was'sat big I'll be mean as a wildcat! Haha"
Me: haha
Another man 2mins later: "man how u get'so big, u workout for a livin?"
Me: no sir I'm in the army
Him: u a big 'ol boy. U ought'ta be a professional 'rastler, u ever thought about that?"
Me: haha no sir, I'm a bodybuilder
Him: "bodybuilder? U show is'a big ol boy, I tell ya"
Me: haha yea I'm tryin...
😄DD
MJ rulz Pink Team The Only One
Team Scitec
Obádovics Richárd: Legjobb fekvenyomás: Nem szoktam nagy súlyokkal edzeni. A szériázásnál használt súly 120kg körül mozog. 4x 8
Bodó Imi: Legjobb fekvenyomás: Nem nyomok nagy súlyokkal! Széria maximum 150 kg-mal!
Plumbás Ádám: Legjobb fekvenyomás: 140 kg
Bieder Alex: Legjobb fekvenyomás: 140 kg
Kéremszépen profi testépítõk, ennek tükrében elég nevetséges, hogy itt valakinek az a legnagyobb problémája, hogy nem megy ki a 140, és már tesztoszterongénmódosítottkokszterápiát akar 😊 A nagy súly és a szépen definiált mellkas sosem volt arányban egymással. Ki kell baszni az egót, és ha kell inkább visszaállni 70-80%-ra, mint óriási súlyt pattogtatni hatékonyság nélkül, és sírni, hogy nem fejlõdik az a fránya csöcs. Aki meg csúcsokat akar nyomni az álljon át Mészáros Laciék programjára.
Már virtuálisan, fejben össze is raktam egy mellnapot...tisztára megjött a kedvem 😄 Pláne, hogy egész nyáron csak bringáztam 😄
1 hete cseréltem le.
Fekvenyomás egyenes padon. 2 bemelegítõ sorozat, majd 5x6-10
Fekvenyomás 40 fokos padon egykezes súlyzókkal 3x8
Tárogatás egyenes padon 3x10
Áthúzás 3x12-14
Minden második/harmadik mell edzésnél pedig a sima fekvenyomásnál bukásig megyek nagy súllyal (~110-115kg ami kb. 3x3-4 ismétlést jelent), vagy csúcsot próbálok nyomni - ha van segítség persze.
8-10 hét múlva váltok majd valami másra, pl. kisebb súllyal 14-18-as ismétlés vagy vmi. Kísérletezünk. 😊
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A mell úgy néz ki, hogy
fekvenyomás egyenes padon
fekvenyomás ferde padon rúddal vagy egykezes súlyokkal
és egy tárogató feladat, vagy keretben tárogatás, vagy súlyokkal, ritkán chest press.
Megfelelõen, koncentrálva. Maxos nyomásom az 90 kiló volt, szóval nekem sem valami erõs.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Milyen gyakorlatokkal és sorozatok/ismétlésekkel?
Link.
Általánosságban, a hipertrófia mértéke akkor volt a legnagyobb ezekben a kutatásokban, amikor az egyismétléses maximum – az 1RM – 65-85%-át használták az alanyok.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
www.smart-bus.hu