-
"csak azt ne mondjátok, hogy sikerült bezsírosodnom" - ezt leírtad százszor, mind a 100szor felfogtam.
--->"nem a formád miatt gáz, hanem a terhelés miatt"; " toltál a tömegeden egy laza 20%ot" én csak 2szer írtam, nem 100szor, ízlelgesd.
"Csak semmiben sem különbözik az étrend és edzésmódszer attól, amit ők csinálnak"
pont erre írtam hogy baromság.
ami neki kevés, neked túledzettség, ami neki kevés, az neked sok. kaja, kieg., edzés, bármi...
"Erre nincs írott szabály, ami mindenkinél beválik" --> sehol nem írtam hogy ne lenne így. elég hetente ráállni a mérlegre és lereagálni a dolgot. ha 4-5 hónap alatt nem reagáltad le, az annyit tesz jó az neked. erre írtam, hogy nekem is, ha neked is :)
"de úgy látom eddig elkerülte a figyelmed" - neked kerülte el pár dolog a figyelmed...
"de már elmondtam, hogy az ideális az havi kb 2kg lenne"
nem, Te nem ezt mondtad. arra reagáltál, amikor én írtam hogy sok a Tied. erre jöttél azzal, hogy 2kg az ideális. a Te növekedésed védve. nem ugyanaz, számít mire reagálunk és milyen szövegkörnyezetben. ilyen kis álnok a kommunikáció.
"A második kommentedre meg mit mondjak...ki mondta, hogy 30at akarok fél év alatt?"
irónia; költői túlzás; illetve jelzés, nem vagy se kutyám, se macskám - vica versa, nem zavar ha téged sem, biztos vannak akik veled értenek egyet a topicban, hallgass rájuk, magadra, bárkire. nem offense, vélemény. nem kötelező. ennél jobban egy alsósnak fordítom le mondandóm...
"Utálom amikor sík hülyének néznek." eddig nem néztelek hülyének. most annak nézlek és agresszív kismalacnak.
nem kell pampogni, leírtam hogy gáz a tömegnövekedés (mivel eddig nem néztelek hülyének, nem emeltem ki részleteket, úgy látszik kell), nem zsírosodásról beszélek. mit vártál? elemzem az edzésed? fekvenyomásod? vitaminbeviteled? bőrgyógyászként elemzem hogy van-e rosszindulatú anyajegyed? a hozzászólásod/képeid tartalmaztak 3 infot: zsírosodást, tömegváltozást, időt. ebből én reagáltam 2-re, pont arra nem amire kérted a topicot hogy ne. ne csodálkozz ha innentől hülyének nézlek...