12316971501353788406.png
  • acm1899
    Kapkodott a fene. :) Havi 2kg az ideális naturál testépítésben az első évben, ilyenkor még a lehetséges potenciál havi 1kg száraz izomtömeg:

http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_06_142_natural_genetikai_potencialod.php

És ha 1:1 arányban jön fel a zsír/izom, akkor még szerencsésnek mondhatom magam. Más kérdés, hogy nálam nem ennyi zsír jött fel mert sok CH-t számoltam, ráadásul csináltam egy kreatin kúrát is, amivel jött fel sok víz is, tehát ezt is bele kell számolni mindenképp a súlygyarapodásba. Szerintem a havi 1kg száraz izom azért feljött, plusz a "sallang" sajnos.
    Még a kitűzött célig elmegyek, azaz február végéig tömegelés marad, most már szolidabb szénhidrát mennyiséggel, aztán szálkásítás. Talán még 1kg izmot fel tudok addig pakolni magamra és nem leszek full gebe a szálkásítás végére. :) Persze a következő tömegelési periódusnál már okosabb leszek, egyelőre ki kellett tapasztalnom, hogy mi az a CH mennyiség, ami sok/kevés az én fizikai aktivitásomhoz.
    Egyébként az összkép így néz ki, így nem annyira vészes, persze ezzel nem akarom azt mondani, hogy olyan rohadt jó lenne a forma, eléggé fedett vagyok sajnos:

Egyébként nem vagyok versenyző persze, de attól még a módszer ugyan az mindenkinek.