12316971501353788406.png
  • info
    Ugye most csak viccelsz? "szemedbemondom az igazságot" stílusnak Te ezt a hozzászólást nevezed idézném a drugsbunnyt

"gojóka, te semmihez sem értesz szerintem te kis szar, érdekes, az előbb még szegedre akartál jönni, most meg már nem, na gyere már el valahova faszopó és mutasd meg ki a kurva anyádnak pofázol! gyere már, keressé meg köcsög, hát erre várok az egész kurva szezonban!"

Én meg úgy nevezném az ilyen és ehhez hasonló, sőt ennél durvább dolgokat - ezek közül már sokat eltüntettek a forumról letörölték, de aki vette a fáradságot és elmentette az oldalakat az ismerei - hogy az illető egy ideg gyenge, megkeseredett ember, aki azon élvez el, ha másokat totál vad idegen embereket a szó szoros értelembe véve a neten megaláz.

Kösz de aki ezt gyereknevelésként is fel tudja használni, az elitélendő. Szerintem. Másrészt, de hogy kezdek el negatív kampányt folytatni a bb honlapja ellen. Írtam is egy szót az ellen? Én egy ember ellen írtam, aki sajnos azon a honlapon leledzik, és a honlap tulajdonosa, az évek óta ott művelt dolgai miatt nem határolódik el tőle. Annak ellenére sem, hogy ha megnéznéd a forumon az új emberek bejelentkeznek, és kb. 2-3 hozzászólás után már el is tünnek. Vajon miért? Az már ellenben látható, hogy a bodybuilder társadalom végre már kezdi kiközösíteni, és nem törödik, nem foglalkoztatják őt. Nem tudom mennyire olvasol újságot. Ha előveszed a több évvel ezelőtti lapokat, bizony-bizony ott szerepelt sok cikk végén drugsbunny neve. És most?