-
info #2702 Ha figyelmedet nem kerülte el, én a 2698-as számú hozzászólásomban nem a tesztoszteront ajnároztam! Egy felsorolást tettem közzé, ami csak 1-2 link abból az irdatlan mennyiségből, amit én általában végig bogarászok. Talán csak nem baj? Tettem mind ezt azért, mert nem csak 1 honlapból áll a világ (szerencsére!!) a neten. Semmi közöm a tesztoszteron.hu webmagazinhoz, csupán a munkájukat, az emberi hozzáállásukat a másokhoz, minden olyan illetőhöz akik megkersik őket nagyra becsülöm. Az hogy egy drugs bunny féle rovattal közömbös vagyok, és felhivom mások figyelmét arra, hogy ne engedjék hogy lefikázzák, kigunyolják (finoman fogalmazva) ha bármi olyat ír vagy kérdez tőle, amire biztosan ésszerű, és roppant egyszerű lenne a válasz! Emberi mivoltában senki sem gyalázhatja meg a másikat. S ő nevezi magát sportembernek...
S ha már itt tartunk egy újabb hozzászólas a következő blogban:
http://comment.blog.hu/2006/04/13/title_1056#comments
ahol csavo a következőket idézi drugs bunnytól:
tök jó ötlet, hogy mondjuk személyi edzőkhöz meg versenyzőkhöz járjon a sok idióta a fasz kérdéseivel - természetesen ingyé - mer egy személyi edzőnek nincs ám amúgy se idegbaja amikor napi 10-20 emberrel fogalkozik, de ha kettővel fogalkozna, abból is kettő késne meg variálna stb...
gojóka, te semmihez sem értesz szerintem te kis szar, érdekes, az előbb még szegedre akartál jönni, most meg már nem, na gyere már el valahova faszopó és mutasd meg ki a kurva anyádnak pofázol! gyere már, keressé meg köcsög, hát erre várok az egész kurva szezonban!