nem tudom érdekel-e valakit, de azért csak írok egy pici beszámolót..
Hétvégén került megrendezésre a 2012-es Brutal Challenge. 420 indulóval, ebből ~40 női nevező volt.
a hangulat fergeteges volt, szörnyen sajnálom, hogy nem neveztem. el akartam érni legalább a bronz fokozatot (4 tonna), viszont kb 100-150 kiló hiányzott a biztos teljesítéshez, így, mivel nem tudtam teljesen felkészülni, kihagytam.
rengetegen voltak kint, sokan nem picsáskodtak velem ellentétben, és kimentek legyőzni saját korlátaikat. láttam srácokat 30 kilóval nyomni, pontosan ugyanolyan szurkolást kaptak, mint 120 kilóval nyomó társaik.
szerintem ez hatalmas dolog, szégyenlem is magam rendesen :)
rengeteg ismertebb figura volt kint, pl. Czégény Csaba, aki műtétje miatt nem indult a versenyen, Ozy, aki megnyerte a világbajnokságot a nyáron, Nagy Ákos, a Giants Live győztese, Kupcsik László, Nagy Dóra (picipoci) és még a BioTech szponzoráltjai közül egy csomóan.
Az asszony 1962 kg-ot teljesített, sajnos nem lett meg az ezüst, de a következőn meglesz :)
Hatalmas élménnyel lettünk gazdagabbak, sajnos az ajándékot nem tudtuk átvenni, mert a vonatunk indult.
Jövőre ott leszünk, ajánlom mindenkinek :)