12316971501353788406.png
  • immovable
    Én 14 hónapja kezdtem újra. Előtte egyszer másfél (10 évvel ezelőtt), majd egyszer fél évet (3 évvel ezelőtt) edzettem.

Heti 4x járok. Hétfő, kedd, csütörtök, péntek. "Esti edző" vagyok, nappal, reggel nem szoktam, nem tudok. Az edzésterveket 12 hetente cserélem. Figyelek a periodizációra és az intenzitásra - ezt jobban nem ecsetelem, majd utána olvasol ha érdekel, mit takar ez.

Figyelek az étkezésre - de nem csinálom a "csirke, rizs, brokkoli gasztronómia kómát", ennyire nem érdekel - igyekszem fehérjedúsan étkezni (csirke, hal, sok hús, tojás, túró, tejtermékek, stb. nincs alkohol) de nem számolom a kalóriát. Étrend-kiegészítőként napi két fehérjeturmixot iszom, multivitamint, magnéziumot és kálciumot szedek.

Edzéstervem jelenleg.

Hétfő: comb, vádli, has
    Kedd: váll, csuklya, hát, (néha kocogok utána)

Csütörtök: mell, bicepsz, alkar, vádli
    Péntek: tricepsz, comb, has

Egy edzés olyan 70-80 perc.
    Mint látod heti kétszer van láb és has. (az igazat megvallva lábat csak 7 hónapja csinálom rendesen, ezért van így.)

189 cm vagyok és 94 kg. 14 hónapja 100 kg voltam, lediétáztam 10-et, majd innen jövök felfele.

Súlyokról nem tudok sok mindent mondani, főleg a periodizáció miatt. Rendszerint a fekve-nyomást kérdezik. 100-110 kg-al szériázom (6-8 - 4-6 ism. körül), olyan 140 kg-ba tudok egyet nyomni, de az ritka. Guggolni olyan 90-100 kg-al szériázom (6-12 ism.), egyet guggolni 130 kg-ba tudok.

Szerencsés alkat vagyok (az úr neve legyen áldott ezért:), tudok hízni, de könnyen kordában tudom tartani, szerencsére gyorsan fejlődöm. Az utóbbi 3 hónapban a combom 5 cm-rel nőtt, a vádlim kettőt.

Na. Remélem ez elég részletes. :)