Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Swedish people are albino monkeys
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nagyon termeszetesen lehet 10-20 kapszulat beszedni egy nap, attol fuggetlenul hogy ami benne van az jo es hasznos, de hogy nem termeszetes az biztos 😄 Foleg az ilyen energizalok mint a hotblood vagy a kedvencem a tesztoszteron termelest fokozo cuccok 😄
En inkabb maradok a termeszetben megtalalhato dolgoknal mint pl hus,hal,zoldseg,gyumolcs. Az ilyen habiszti termeszetes hotbloodot meg tarsait meghagyom nektek 😄
Oké, szerintem fogalmad sincs, mik ezek. Fehérje por miért is? Nem eszel csirkét? Kreatin miért is? Nem eszel marhát?<#banplz>#banplz>
Kész vagy, most szétröhögtem rajtad az agyam, legalább jól kezdõdik a délután. <#nezze>#nezze>
Ezzel végre tisztáztuk, hogy fogalmad sincs semmirõl a testépítésben. Legközelebb majd azzal jössz, hogy csak a vegák az igazi testépítõk, a többi nem naturál? <#taps>#taps><#eljen>#eljen> (nehogy válaszolj, ez csak vicc volt így a végén - gondoltam jobb, ha elmagyarázom)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A cikk szerint is sokan vannak akik csalnak a full natural testepitesben, szoval szerintem jogosan gondolom azt hogy mindenki szed valamit, vagy ha sosem szedett egesz eleteben eppen semmit nem hiszem hogy fog versenyeket nyerni... vagy egyaltalan az interneten szerepelni hogy xy-nak dejo alakja van 😄
A koxot meg csak ugy felhoztam, szerintem vicces ez a testepito hatazugyisbiztoskoxol sztereotipia 😄 Mellesleg ahova jarok edzeni, 10emberbol 8 szur valamit, szoval nekem ez a tapasztalatom a valo eletben is.
Sokat lehetne vitatkozni arrol, hogy mi a natural testepites, szerintem mar egy hotblood, meg mondjuk a szuper feherje porok sem fernenek bele ebbe a nagy termeszetes testepitesbe, nemhogy a kreatinok, meg aminosavak stb.
A másik fontos: "Egész komoly morális problémát vethet fel..." Igen, ez morális dolog. Vannak akik csalnak, és pont az ilyenek miatt hiszik azt a te egysíkú gondolkodásmódoddal rendelkezõ egyének, hogy (idézlek): "itt mindenki szed valamit."
Az ilyeneknek fogalma sincs arról, mirõl is szól a testépítés, mi ez az életmód, mi a kemény edzés, mit jelent legyõzni a legnagyobb ellenséged a súlyok terén: magad. Szerintem is maradj informatikus pályán, mindenkinek jobb lesz. <#hehe>#hehe>
Amúgy ez ugyanolyan elõítélet a részedrõl, mintha azt mondanám: minden informatikus egy 40 kilós szemüveges lúzer, szandi-zoknis cuccban. <#nezze>#nezze>
Edzeni szeretek, de inkabb maradok informatikus, nem tervezek full natural palyat. Szerintem nem neztem le senkit, meg is dicsertem hogy milyen jo alakja van Lajosnak, szoval gyurjal meg egy kicsit az olvasott szoveg ertelmezesere inkabb 😄DD
Ezt meg kuldenem a sok Versenyzo Natural testepitonek, meg mindenkinek aki szereti 😊
Lajosnak meg jo alakja van, de azert nem tennem ra a nyakamat hogy sosem szedett semmit 😄DDD
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A Kettlebell edzés természetes hozadéka a jó fizikai kinézet és a használható erõ!
2.238 ember kedveli a következõt: Aktiválódj.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
nem fogok lefogyni amiatt, elvagyok így bõven, meg 100ból 1 embernek van meg az a rész kb., elég a 4 😄
\"Erről van szó!\"
2-3 gyakorlatot csinálok edzés végén, felsõ 4 kocka van meg
\"Erről van szó!\"
Hasedzésrõl csak annyit hogy válaszd azt ami neked szimpatikus...én felüléssel kezdtem, de nem simával hanem ferde padon elsõ fokozatban gumikötéllel, de mivel 2x is elszakadt fél év alatt a gumikötél és arcon baszott, pontosabban fülön orron szájon arcon baszott így nem bátorkodom használni többé. De lehet súllyal a kezeidben, törzsfordítással...kezd egy felüléssel ferde padon és egy törzsfordításossal, de azt csinálhatod a talajon is.
kérdésedre válaszolva
elég minden 2.nap hasat edzeni.(edzés után levezetésnek akár)
szerintem minden jó ami törzsfordításos 😉
épp sütõtökös-csirkés bébipapit tolok.igen érdekes ízvilággal rendelkezik.kezdem érteni miért utálják a gyerekek. 😄 (a tökösbarackos felülmúlhatatlan 😄)
továbbá igaz az hogy ha edzés végén csinálom a hasizomgyakorlatokat, akkor az aznap felépített izmokat is égetem? Ajánlott edzés elõtt csinálni?
\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
És ezt ne vedd támadásnak, mert a legtöbb amit ebbõl kilehet hozni jelenleg, hogy megtanuld ennek a sportnak az alapjait.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
alapismeretek + a sárga kapszula (minimum 2x) (persze csak ha tudsz olvasni, ha analfabéta vagy, vagy retardált, akkor más tanácsokat fogsz kapni)
de ha kockáshasú gizda akarsz lenni...
hátha beválik a csodaszer.kitudja, én hiszek a csodákban.