Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe
Nem szoktam, inkabb puffasztott rizs, az egeszsegesebb 😊 Remelem te tolod 2literes kobrat edzes elott 😄

Swedish people are albino monkeys

Roger6
A legjobb, hogy nem is érted a fogalmakat, és így akarsz beszélni, hogy mi a természetes, és mi a jó. Ja, vitaminokat se szedj, az is tabi formában van. <#taps> Remélem energiaitalt sem iszol soha. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
megbeszeltuk szarvasvadasznullaegy 😄D

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
Szoval, naturalba mindent szabad kiveve az anabolikus szteroidokat? 😄 Hat ez igy nem fer jatek 😞

Nagyon termeszetesen lehet 10-20 kapszulat beszedni egy nap, attol fuggetlenul hogy ami benne van az jo es hasznos, de hogy nem termeszetes az biztos 😄 Foleg az ilyen energizalok mint a hotblood vagy a kedvencem a tesztoszteron termelest fokozo cuccok 😄

En inkabb maradok a termeszetben megtalalhato dolgoknal mint pl hus,hal,zoldseg,gyumolcs. Az ilyen habiszti termeszetes hotbloodot meg tarsait meghagyom nektek 😄

stationx
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
DeerHunter01
Tényleg sötét vagy, ahogy ezt a neved is mutatja.

\"Erről van szó!\"

Roger6
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe> "szerintem mar egy hotblood, meg mondjuk a szuper feherje porok sem fernenek bele ebbe a nagy termeszetes testepitesbe, nemhogy a kreatinok, meg aminosavak stb. "

Oké, szerintem fogalmad sincs, mik ezek. Fehérje por miért is? Nem eszel csirkét? Kreatin miért is? Nem eszel marhát?<#banplz>

Kész vagy, most szétröhögtem rajtad az agyam, legalább jól kezdõdik a délután. <#nezze>

Ezzel végre tisztáztuk, hogy fogalmad sincs semmirõl a testépítésben. Legközelebb majd azzal jössz, hogy csak a vegák az igazi testépítõk, a többi nem naturál? <#taps><#eljen> (nehogy válaszolj, ez csak vicc volt így a végén - gondoltam jobb, ha elmagyarázom)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
Inkabb realista felfogasnak neveznem, mintsem eloiteletnek 😊

A cikk szerint is sokan vannak akik csalnak a full natural testepitesben, szoval szerintem jogosan gondolom azt hogy mindenki szed valamit, vagy ha sosem szedett egesz eleteben eppen semmit nem hiszem hogy fog versenyeket nyerni... vagy egyaltalan az interneten szerepelni hogy xy-nak dejo alakja van 😄

A koxot meg csak ugy felhoztam, szerintem vicces ez a testepito hatazugyisbiztoskoxol sztereotipia 😄 Mellesleg ahova jarok edzeni, 10emberbol 8 szur valamit, szoval nekem ez a tapasztalatom a valo eletben is.

Sokat lehetne vitatkozni arrol, hogy mi a natural testepites, szerintem mar egy hotblood, meg mondjuk a szuper feherje porok sem fernenek bele ebbe a nagy termeszetes testepitesbe, nemhogy a kreatinok, meg aminosavak stb.

Roger6
A cikk nagyon jó, kár hogy te az erõre hoztad fel a koxot, a cikkben meg csak a kinézetrõl írnak.

A másik fontos: "Egész komoly morális problémát vethet fel..." Igen, ez morális dolog. Vannak akik csalnak, és pont az ilyenek miatt hiszik azt a te egysíkú gondolkodásmódoddal rendelkezõ egyének, hogy (idézlek): "itt mindenki szed valamit."

Az ilyeneknek fogalma sincs arról, mirõl is szól a testépítés, mi ez az életmód, mi a kemény edzés, mit jelent legyõzni a legnagyobb ellenséged a súlyok terén: magad. Szerintem is maradj informatikus pályán, mindenkinek jobb lesz. <#hehe>

Amúgy ez ugyanolyan elõítélet a részedrõl, mintha azt mondanám: minden informatikus egy 40 kilós szemüveges lúzer, szandi-zoknis cuccban. <#nezze>

DarkHorSe
Nalam azt jelenti hog jol szorakozom 😄D

Edzeni szeretek, de inkabb maradok informatikus, nem tervezek full natural palyat. Szerintem nem neztem le senkit, meg is dicsertem hogy milyen jo alakja van Lajosnak, szoval gyurjal meg egy kicsit az olvasott szoveg ertelmezesere inkabb 😄DD

Ezt meg kuldenem a sok Versenyzo Natural testepitonek, meg mindenkinek aki szereti 😊

Roger6
Vannak gondok látom. Kicsit több tisztelettel Lajos felé ha lehet, ha már nem érted ezt a sportot egy kicsit sem. Köszönöm.

jazzy
Ez ennyire vicces? Vagy minden retardált postra rakni kell smilekat manapság? Régebben ez azt fejezte ki, amikor nevettél, nem azt, amikor épp lenézed egy sportoló teljesítményét akinek a közelében sem leszel soha.
DarkHorSe
Miert a full natural az micsoda? Nem szed semmit? Jade... itt mindenki szed valamit. Egesz eleteben nem szedett semmit? vagy csak eppen kiurult a tesztre? 😄 Attol hogy nem szed eppen durva anabolikus szteroidokat, meg ugyan ugy szed mast, mondjuk novekedesi hormont, vizhajtot stb 😄

Lajosnak meg jo alakja van, de azert nem tennem ra a nyakamat hogy sosem szedett semmit 😄DDD

jazzy
papucspalm
Roger6
"Nem, az erot majd a szuszta hozza" - ugye ez volt az alap, amibõl kiindultunk. Lénárd Lajos - hiszen mint tudjuk, cucc nélkül semmit nem lehet elér... vagyis.. ez mi? Úristen, Lénárd Lajos full naturál!! Mondjuk csont gyenge a csávó, látszik is rajta. Kérdés?

Attila8805
Nem a cucc hanem a kitartás és a többi ami ehhez a sporthoz kell de cucc is ugyan olyan fontos szerepet játszott.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Roger6
Ha meg azt hiszitek, hogy a cucc juttatta csúcsra Ronniet meg a többieket, nagyon el vagytok tévedve.

Roger6
Ti aztán tudjátok kikre gondoltam, rendkívül okos. <#eljen><#nezze><#hehe> Hiszen a magyar termekben lévõ cuccozó emberek mindegyike úgy néz ki, mint Ronnie. Ja nem is, mégsem. Kajálni nem kajálnak, de a cuccot tolják, erre mit lehet mondani? <#rinya>

Attila8805
Akkor ez egy olyan sport ahol a gyengék jutnak a csúcsra 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

DarkHorSe
Hat nemtudom, pl Ronnie Coleman nem tunik olyan gyengenek 😛:<#beka3>

Roger6
Aki keményen dolgozik, eszébe sem jut könnyebb utat keresni. A cucc a gyengék útja... <#gonosz2>

Attila8805
Aki dolgozik annak is hoz 😉

Roger6
Aki nem képes dolgozni, és lusta dög, annak biztos. <#hehe>

DarkHorSe
Nem, az erot majd a szuszta hozza 😄

Mondjuk érdekes fajta az ember. Ha kiválaszt valamit, akkor az a legjobb és a többi más, hasonló dolog mind-mind szar, használhatatlan, vacak. 😊

Tyler1
Ja, a súlyzós edzésnél meg biztos a Mikulás hozza a fizikumot és az erõt karácsonyra.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DarkHorSe

pedig a crossfit a legjobb 😄

tigeroo
Hagyd a lufiizmokat másra

A Kettlebell edzés természetes hozadéka a jó fizikai kinézet és a használható erõ!
2.238 ember kedveli a következõt: Aktiválódj.
0Fritz0
Az semmi, látnád a kecskéket... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

pamparampa
tudnak rajta hintázni a csajok mi? 😛

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

0Fritz0
Nekem gömb alakban, ami a tökéletes forma. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Attila8805
Nekem is zipzár alakzatban vannak 😄 E van ezt dobta a gép XD

pamparampa
nyomkodom de nem maradnak ott<#idiota>

hát akkor rakd õket a helyükre! 😄
pamparampa
minek, hogy irigykedj?<#beka2>amúgy nem szép a hasam.eléggé el vannak csúszva a kockák.<#szomoru1>

Pampa képet!

DeerHunter01
nekem is oda jött egy kicsi, de nem vészes 😄
nem fogok lefogyni amiatt, elvagyok így bõven, meg 100ból 1 embernek van meg az a rész kb., elég a 4 😄

\"Erről van szó!\"

JohnnyNapalm
nem a legtöbbnek, minden embernek az az utolsó rész ahonnan lemegy a zsír😄

pamparampa
vagy a 6.8. kockára gondolsz?az kapja az ívet mindennél.híve vagyok a sima rómais felülésnek.a lényeg hogy szabályosan kell csinálni.tarkóra tett kéz stb, nem ilyen buzisan hogy mellkas elõtt meg mittudoménhol lebeg közben a kéz.<#idiota>

pamparampa
csak 6pack nem 8pack<#zavart1>azért alul is kezd látszani.lábemelgetés + diéta.legtöbb embernek tömegelésnél oda konyul le a háj.<#nevetes1>

DeerHunter01
az alsó 2-t hogy sikerült kihozni?

\"Erről van szó!\"

pamparampa
én szintén így csinálom.6pack megvan<#crazya>

DeerHunter01
Én minden edzés után (heti4x) edzek hasra. Elég változatosan, lábemelés padon, lábemelés keretben, felülés római padon, hasprés bordásfalnál, felülés padon
2-3 gyakorlatot csinálok edzés végén, felsõ 4 kocka van meg

\"Erről van szó!\"

Heti 2x edzek hasat edzés végén, hétfõn és pénteken. Mind a két napra egy-egy fajta hasedzés van és 3 sorozat.

Hasedzésrõl csak annyit hogy válaszd azt ami neked szimpatikus...én felüléssel kezdtem, de nem simával hanem ferde padon elsõ fokozatban gumikötéllel, de mivel 2x is elszakadt fél év alatt a gumikötél és arcon baszott, pontosabban fülön orron szájon arcon baszott így nem bátorkodom használni többé. De lehet súllyal a kezeidben, törzsfordítással...kezd egy felüléssel ferde padon és egy törzsfordításossal, de azt csinálhatod a talajon is.
pamparampa
miért égetnéd le az izmokat?mi ez a hülyeség megint?ráadásul aznap épített izom?ALAPISMERETEK!!!!!!!én heti 2x (hétfõ,péntek)megcsinálok 3x30 (néha törzsfordítással) felülést rómain.ennyi.full kockás a hasam.szerintem genetika meg testzsír kérdése.
kérdésedre válaszolva
elég minden 2.nap hasat edzeni.(edzés után levezetésnek akár)
szerintem minden jó ami törzsfordításos 😉

épp sütõtökös-csirkés bébipapit tolok.igen érdekes ízvilággal rendelkezik.kezdem érteni miért utálják a gyerekek. 😄 (a tökösbarackos felülmúlhatatlan 😄)

A linkelt listából mely hasizom gyakorlatokat ajánljátok,és milyen sürûséggel: link

továbbá igaz az hogy ha edzés végén csinálom a hasizomgyakorlatokat, akkor az aznap felépített izmokat is égetem? Ajánlott edzés elõtt csinálni?

\"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

Tyler1
Mondom, olvasgasd az alapismereteket, mert neked onnan kell kezdeni szerintem. Legalább is a Kiskegyed gyanús "ne együnk 5 után és akkor fogyunk"-elv erre enged következtetni(meg sok más is az írásaidból).

És ezt ne vedd támadásnak, mert a legtöbb amit ebbõl kilehet hozni jelenleg, hogy megtanuld ennek a sportnak az alapjait.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

pamparampa
a válasz:
alapismeretek + a sárga kapszula (minimum 2x) (persze csak ha tudsz olvasni, ha analfabéta vagy, vagy retardált, akkor más tanácsokat fogsz kapni)

de ha kockáshasú gizda akarsz lenni...
hátha beválik a csodaszer.kitudja, én hiszek a csodákban.

shaba23
<#worship>
Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.