sztem ezen segít a harcos táplálkozás. járjatok utána a könyvnek. jöhetnek a lehurrogások de szerintem nagyon jó. naponta csak egyszer kell enni, este, legalább 2 órával lefekvés előtt, nekem a 6 óra jött be kajálásnak, és általában 11 előtt még alvásra se gondolok de nem ritka, hogy 2 óráig is fent vagyok hétköznap.
az 1 kajáláskor azt szel amit akarsz, érdemes edzés után elkezdeni rögtön enni, amit nem szabad egyedül a feldolgozott kaják mint liszt, cukor szóval a szemét kajákat minimalizálni kell, inkább saláta, ha eszed akkor hússal végére meg egy jó kis szénhidrát löket.
ha napközben nem bírod ki mehetnek gyümölcsök délelőtt, tejtermékek, sárgarépa vagy más zöldség. este mehet a fő kajálás után egy kis mandula desszertnek, vagy olajos magvak ugye kellenek az izületek miatt.
tudom hogy senki se fog velem egyetérteni de nekem bevált, meglepődtem de anyagcserém jobb mint bármikor, a napi 6 szori vagy több étkezés nem pörgette fel ennyire mint ez a harcos étrend, sőt a 6 szori nem is pörgetett...
az agynak szerintem azért jó mert szinte minden nap van egy kis böjtöd és a zsírt amit beviszel pik pakk elégeti a szervezeted és nem "szivárognak" be az agyba mert nincs idejük.