Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem akarok még több tápkieget venni, így is sokat költök rá.
mellesleg inkább nem gec*zek vele.nem hiszem el hogy nekem edzés után 126g szénhidrát kell.nem zsírdisznó akarok én lenni.eddig nem toltam "ch"-t és szépen ki is eresedtem.koszkák látszódnak ha nem feszítek, növögetek is csak nem túl gyorsan,de inkább lassú növés minthogy malacka legyek.
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"Errõl van szó!\"
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
1 hónapja kezdtem melózni, de így is leugrott rólam majd 6 kiló, pedig a kaja mennyiségén még emeltem is :( Mondjuk szerencsére ennek egy jó része onnan ment le ahonnan kell, a vádlim sose volt ilyen szálkás mint most:D)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Személyiségépítés testépítéssel
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
emiatt aki azt mondja rá hogy fúj az nyilván nem igen sportolt még életében:D
Fõleg edzés közben jön elõ nekem, hogy a bicepszemen meg az alkaromon dudorodik az ér rendesen. Melyik terembe jársz amúgy?
\"Errõl van szó!\"
Elkezdtem mostanában felülésezni,konditerembe járni, és azt vettem észre, hogy a kezem (mióta járok edzeni) nagyon eres lett. úgy kell elképzelni, hogy szó szerint kijönnek az erek, a kézfejemen a legjobban, de végig a karomon. A hasamon is látszik 1-2 ér, de az nem jön ki, csak egyre jobban látszik, hogy ott van. a vádlimon is van egy ilyen ér, ami nagyon látszik..-engem nem zavarnak, sõt néha kifejezetten tetszik (<#idiota>#idiota>) de mások sokszor kérdezték hogy miért ilyen eres fúj stb.
Most ez minek az oka lehet, illetve lehet ellene tenni valamit, vagy valamit rosszul csinálok? <#nemtudom>#nemtudom>
Azért szó-szó, a vádli edzést kifelejtette.
Nyújtani se nyújtott edzés után, aztán jött a tricepsz nyújtás ülve egykezes súlyzóval ami nekem is szerepel az edzésemben és kiderült hogy mindjárt nagyobb mozgástartományban tudom tenni/mozgatni a karomat. Hát mondtam neki ennyit errõl hogy nem nyújtasz, aztán az lett belõle hogy felfogta és végigcsinált velem edzés végén egy nyújtást amit én szoktam. Na de mind1, jó arc a gyerek azért nem akarom szarrá kibeszélni itt de hát fárasztó tud lenni az ilyen, de nyilván mert õ régebb óta edz mint én...én meg még 1 éve se de érdekes hogy mégis felfogtam és megértettem hogy bemelegítés és nyújtás is egy fontos szerep a testépítésben már akkor mikor elkezdtem ezt az egészet.
(Annyit pontosítanék, hogy a legnagyobb a farizmunk, mielõtt kapnám az ívet. :) )
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Közvetlenül nem, de az anyagcserénket lábazással "felgyorsítva" közvetve hatással van egész testünk fejlõdésére.
Nálunk is vannak ilyen arcok, de õket még ezzel sem lehet rávenni a lábazásra. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ám ma, ma, hétfõn hirtelen lábedzést folytatott. Megkérdeztem hogy hogy hogy hogy hogy hogy lábazik?
A válasz:
"Azt hallottam hogy a lábedzéstõl jobban fejlõdik a felsõ test."
He? <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Keresgélek neten, vagy magamnak próbálnék összeállítani edzéstervet, de úgy hogy nem tervezek konditerembe menni, súlyok nélkül, valami intenzív edzés, mellette kevés szénhidráttal, elsõsorban zsírégetés lenne a szándékom, mostanában nem sokat mozogtam sérülés miatt, és felcsúszott egy 10-15 kiló. Esetleg ha tudtok valami ehhez hasonló edzéstervet légyszíves osszátok meg velem is. <#hamm>#hamm>
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Erõkifejtés közben vagy belém szorul a szar is, vagy kifújom a levegõt.
Persze lehet cifrázni, de akkor a delikvens vigyen sámándobot is magával, csak hogy teljes legyen a mûsor.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
De Bunny is elég ellentmondásos ezzel kapcsolatban.
"az olalemelés azért kivéel mert a felfelé irányuló mozdulat közben tudod jó teleszívni a tüdõdet! de van hogy én annál sem igy lélegzek!"
Szerintem kilégzéssel emelni koncentráltabb terhelést jelent, ha tágul a tüdõ az rásegít az emelésre(különösen ha már fáradt az izom). De sry ha rosszul tudom, én így jobban érzem, és kényelmesebb is.
nem úgy logikus és természetes hogy akkor veszed amikor felemeled a karod, ergo a melled domborítod, a vállad emelkedik?
MJ rulz Pink Team The Only One
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik