12316971501353788406.png
  • Roger6
    Engedtessék meg: na TE aztán tényleg semmi nem raktál hozzá a topichoz. De semmit az ég világon. Egyetlen értelmes hozzászólásod az volt, hogy melegvizes fürdőt használsz izomlázra (másfél hónappal ezelőtt). Ez szeptember 21-én postoltad, és majd másfél hónapig semmi. Most is persze csak azért vagy itt, mert balhé van a házigazda szerepét illetően. Egy ilyen ember egyáltalán miért szavazhat, aki 2 havonta idebök egy kommentet? Előtte kox témában persze megint nyomtad, az nagyon fontos valóban, hogy beszéljünk róla (kb. 5 hsz a részedről). Beszéljetek, már lehet. Szívetek vágya teljesült. Aztán visszanéztem július elejéig, szintén SEMMI hozzászólás tőled, EGYETLEN darab sem, másfél hónapig ismét. Tovább nem néztem, de gyanítom ismét hónapokig nem találtam volna tőled egyetlen hozzászólást sem.

Az elméleted alapból hibás: "szerintem azzal sincsen semmi baj, ha valaki nem olvassa el, mert pl nincs ideje" - ez ugyanolyan kamu duma, mint az, hogy nincs 15 perced megfőzni a rizst, vagy sütni a húst. Mint írtam - akkor hogy lenne az ilyen embereknek edzésre ideje, ha fél órányi olvasás nem fér bele az idejébe? Ezek KIFOGÁSOK.

Ezt meg ajánlom figyelmébe annak, aki mindig kibúvót keres: