Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Erről van szó!\"
meg hogy testépítõk hamar meghalnak...nyilván...és akkor fel is hozzák pont az indiai esetet ahol pont nem véletlenûl nyiffant ki 3 versenyzõ a bizonytalan forrásokból megszerzett vízhajtók miatt,persze õk meg az átlagember mit sem tudnak errõl és rögtön jöhetnek a közhelyek: Látod he?Ki vót gyúrva oszt meghalt,nem szabad ilyet... Nah ennyit a szutyok agyromboló tévérõl
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Az a Yuri Boyka féle írást meg nem kell komolyan venni, õ is csak kitalálta az egészet, lehetetlen hogy ezt egy ember komolyan leírja. 😄 Vagy nem? :-o
meg a dr.nõ szerinte akin sok az izom annak bizony túlsúlya van:S:S:S:S
testépítésrõl beszélnek, és greg valentino van a háttérben. nyomorékok
itt egy másik szintén onnan, bár ez csak egy mezei troll, de röhögtem rajta
"Üdv! Azzal a problémával fordulnék hozzátok,hogy úgy akarok kinézni,mint a Scott Adkins.Ez önmagában nem probléma,mert szerintem arányos,meg minden és tetszik.90 kiló vagyok 175 cm magas,van rajtam felesleges zsír bõven.De nem vagyok annyira kétségbe esve,mert most csináltam magamnak egy jó kis étrendet: reggeli: 10 deka párizsi 2 zsömlével,meg valami zöldséggel,ebéd: ami épp akad itthon,vacsora: 10 deka párizsi egy fél tömlõsajttal és két zsömlével.Edzésnapokon edzés elõtt egy órával 2 nyers tojás, edzés közben kék Balaton szelet,van hogy akár 3 is.Emberbõl vagyok,tehát szoktam nappal is össze-vissza zabálni ami épp akad,de a kaja attól még rendben van.Edzeni is szoktam elég keményen.Fekve nyomni szoktam,hogy nagy karom legyen meg vállam.Most akarok edzéstervet váltani,konkrétan ezért is fordulok hozzátok.
Tehát: A zsírt át alakítom izommá,ez oké lenne,de sok idõ az?És egyáltalán egy az egyben át fog alakulni,vagy veszít a tömegébõl?Úgy értem,hogy most van rajtam kb 25 kiló zsír,abból hány kiló izom lesz,25 ,vagy kevesebb?És bele merjek e vágni a Scott Adkins interneten közzétett edzésébe?Vagy egy lightosabb Rubint Réka videó utánzással kezdjek átmozgató jelleggel?És ha már hús,akkor melyik lehet a jobb,a baromfi,sertés,vagy marha,vagy pulyka párizsi?Marha párizsit tolok,mert a vörös hús fogyasztása jót esz a vörös vértesteknek,jó ez,vagy legyen más inkább?És még egy kérdés,bár elég ciki,de megkérdem: a péniszem is meg fog nõni nagyobbra?Haverom danabolozott és azt mondta neki nõtt 6 centit.Nem néztem meg ugye,de lehetséges ez?
Válaszotokat elõre is köszönöm,azok nevében is,akik hasonló gondokkal küszködnek és most kapják majd meg õk is a választ.
Üdv: Yuri Boyka"
Befigyel a neve. <#hehe>#hehe>
ha valakinek nem lenne hozzáférése
"Shop.Builder Testépítõ Webáruház
hány éves kortól lehet scitec nutritiont szedni?"
Én sokáig csak tejjel bírtam inni a tömegnövelõt, de olvastam, hogy lassítja a felszívódást, azelõtt vízzel próbáltam 1-2x de kb okádnom kellett 😄
Végül rászántam magam, aztán 2-3 hónapja már vízzel iszom és még finom is.
\"Erről van szó!\"
Max gain plus-om van Biotechtõl de ha csak a szagát megérzem is hányingerem van nem hogy meginni XD
Kín szenvedés.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Alapismereteket olvasd el, onnan el tudsz indulni, ha valami nem megy írj.
\"Erről van szó!\"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
mit csináljak? 56 kilo vagyok fiú létemre, és szeretnék hízni annyit, hogy normálisan nézzek ki.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
edzés után a legfontosabb, ez az egyetlen alkalom, amikor a turmix jobb, mint a szilárd kaja, szóval ja, elég bõven.
persze ha bírod anyagilag, reggelire a zabpehelyhez is nyomhatsz belõle.
persze ezek is csak normális kaja mellett érnek valamit.
Melyik szert ajanljatok,tomegnovelok kozul?177cm/70kg,szeretnek meg magamra tenni par kilot,hetente 4x jarok edzeni.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A shake edzés után pedig jutalomfalat, semmi más haszna nincs.
Ahogy a só kötelezõ a palacsintába, úgy egyes sós kajákba a cukor.
(vagy ha pl ajtót festesz fehérre, abba is szoktak keverni fekete festékbõl egy löttyintésnyit, hogy kihozza A fehérséget)