12316971501353788406.png
  • Roger6
    Mondjuk én speciel szoktam segíteni a kezdőknek. Ha nagyon alapot kérdez valaki, akkor mondom, hogy alap dolgokat az alapismeretben fog találni. De egyáltalán nem bunkó módon.

És ha jól tudom, mindenki szabadon adhatott volna tanácsot a topicban, helyette vagy csend volt ha ilyen kérdés érkezett, vagy trollkodás pár ember részéről. És ha valaki meg azt meri mondani, hogy olvasd el az alapokat, akkor az már leszólásnak minősül?

Nagyon egyszerű, nézd végig az egyik olyan személy hozzászólásait, aki bannolva van a másik topic-ból, aztán írd fel, hogy mennyi tanácsot, tippet adott. Meg fogsz lepődni, hogy pár embernél ez mennyire alacsony szintet üt meg. Amikor utoljára néztem, két ember is volt, aki 1.000 hsz alatt 2 tanács, vagy az alatt volt. Most már lehet talán az 5-öt is eléri, amióta a moderátor topicban megjegyeztem ezt.

Moderátor topicban is jeleztem, hogy vannak haszontalan tagok, maga a MODERÁTOR is mondta, hogy igen, ezt ő is megfigyelte már. És ők hőbörögnek, akik semmi de semmi plusszt nem adtak a topicnak.

Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára.
    Én ezzel a témát lezárnám, én tényeket közöltem, nem véleményt.