12316971501353788406.png
  • Roger6
    Érdekességből végignéztem pár hozzászólást.

Összegyűjtöttem azokat a hozzászólásokat egy időre visszamenőleg, amikre szavaztatok, amiken meg lehet nézni, hogy ki mit szavazott. Érdekes (bár számomra nem meglepő) eredmény született. Bármi, ami a testépítéssel kapcsolatos, nem volt Effe-nek, poruljartal-nak, UltraZord-nak, Jojobaba-nak (ez ki a faszom egyáltalán?), Kulonc-nek egyetlen egy pozitív szavazata sem! Azért Immovable és Retsu sem panaszkodhat, ha jól láttam nekik egyetlen plussz szavazatuk volt, és ők talán egyszer-egyszer még segítettek is hozzászólásukkal. Effe hozzászólása egyszer kapott pozitív értékelést, amikor megemlítette, hogy ne trollkodjak. Ez is jelent valamit, ugyebár...

Itt van pl. amikor Jazzy megemlítette, hogy c-vtamin a téma a szavazós topicban, aki akarja nézze meg. Erre mi a faszom értelme van negatívan szavazni? Na ez egy tökéletes példa, hogy mennyire csak azt nézi ez a pár ember, hogy ki írt, és nem azt, hogy mit. Van egy 100%-os szavazatom a kajáról, gyorsan keressétek meg (a képen látszik), elfelejtetteket ott leszavazni, kis droidok. Destruktív személyiségek vagytok, semmi építő jelleg nincs bennetek.

Ha egyetlen pozitív szavazat sincs, akkor az azt jelenti, hogy csak trollkodni jöttök. És ha valaki segít másnak, még azt is leszavazzátok. Bár kétlem, hogy felfognátok azt a szellemi sugallatot, amit tartalmaz az üzenet, és a saját statisztikátokra is negatívat nyomtok, de megnyugodtam, hogy azok, akik beszólogatnak, csak unatkozó, trollkodni vágyó egyének, nulla jószándékkal, nulla segítőkészséggel, alregekkel. TUdom nem tudjátok teljesíteni, de próbáljatok gondolkodni ezeken a dolgokon, hogy miért vagytok egy olyan topicban, ahova semmi értelmet nem tudtok behozni (tisztelet a kivételnek), csak kötözködtök.