Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!
Szeretnék elkezdeni edzeni. Nyáron akarom elkezdeni, és remélem szeptemberre látszani fog már valami😊 Keresgéltem a neten, de nem igazán találtam olyan tervet amit szeretnék. Ezeket találtam: P90X, Insanity:Beacbody Asylum. Ezek elég jónak tûnnek, de nem igazán ilyenre gondoltam, mivel ezek fõként szálkásítanak. ugyanakkor szeretnék izmot is építeni. A testépítés és a szálkás külalak között szeretnék lenni. Szeretnék kockás hasat meg elkülönült izmokat, de az átlagnál kicsit nagyobb izmokat is. Szóval, a kettõ között van valami edzésterv, ilyesmi?
Lehetõleg programokat, programok neveit küldjétek, mint amiket fent írtam.
Effe88
hajrá😉

Vaxi
most sem vagyok vastag, 75 vagyok jelenleg. de dolgozom az ügyön. 😊)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Effe88
52 kg-ról kezdted??😄atya ég😄
most mennyi vagy?😄

Tyler1
Baromság a pankráció, de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elárulom, h Rock nyeri a meccset 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
kibaszott durva formában van Molnár Peti

(uccsó kép esküszöm)

shaba23
viasat 6-on The Rock fog pankrációzni. Most épp beszél...)
Vaxi
a tiéd is jogos, sokan többet várnak a kiegtõl, mint amennyit kéne.. 😄
tõlem meg nem kapsz mínuszt saját véleményért, az biztos 😊

shaba23
Jah, 60 kilóról lehet nõni kajával, fehérjét meg akkor ha megálltál. Persze én is úgy vagyok a sékkel, hogy alig várom, hogy lezuhanyozzak és felöltözzek, majd az elõtérbe kiülve elkortyolhassam😊
Roger6
<#eljen> (bár ez a hsz-ed amúgy teljesen jogos, én akkor is kajára költeném a pénzt --> saját vélemény / amiért itt az SG-n szépen lemínuszolnak az idióták <#whatever>)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
Nem tudjuk honnan indult, én is 52 kilóról kezdtem 😄
szavazzuk meg neki a bizalmat ;D

Roger6
És gondolod ha 60 kiló, a kaja rendben van, mi? Logikus... <#szomoru2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
😮

Vaxi
ha a kaja rendben van, és marad rá keret, miért ne vehetne egy adag tejsavót?
nekem egyébként egyfajta jutalom is, mivel finom, és nem igazán szoktam édességet enni azon kívül.

Roger6
Szerintem te egyed el a tápkiegre szánt pénzt. Jobban jársz vele, és hatásosabb is. Bár nem olyan menõ, mint a szkálytekes séker pohár. 60 kilóról havi 1-1,5 kg-ot simán lehet nõni megfelelõ táplálkozás mellett. Olvass étrendek után, és próbáld betartani õket. Többet fog érni, mint a tápkieg.

Mondjuk nem értem, hogy miért akar mindenki egybõl fehérjét nyomatni, ha tudja, hogy a saját súlya (jelen esetben 60 kg) az lepkefing? Önmagában az nem fog tömeget pakolni rád, ha nincs a kaja rendben. Kicsit tájékozódj a témában. Vagy add oda egy csövesnek a pénzt, kb. hasonló hatásfok lesz. (Mielõtt belém állnátok, ott van, hogy kb <#nezze>)

Super Saiyan
Hali. 17 éves vagyok, 60 kilo (...) a kérdésem az lenne,hogy (szilárd étel mellett) reggel, edzés után dextrozzal, este tisztán 100% Whey Pro, vagy napközben és edzés után Power X-mass lenne a jobb? A cél a tömegelés (60 kiló lepkefing) sajnos mindkettõre nincs keret😞

>:C

Effe88
😄😄 most aztán jól megmondta a tutit😄D:

DeerHunter01
Nem tudom, szánalmas egyszerûen.

\"Erről van szó!\"

Tyler1
De eleve az ilyen minek lájkolja be az oldalt? Látszik, hogy ilyen 2 hetes intenzív gyorstalpalón szerezte az internet-, és facebook-felhasználói tudását a helyi önkormányzatnál, és 60 évesen belájkol egy olyan oldalt, amihez semmi köze, nem is ért hozzá, de fikáz olyan valakit, aki igen 😄

Kb. mintha én beírnám a Don kanyar veterán túlélõi oldalra, hogy "kabátban nekem is ment volna höh" 😄D

DeerHunter01
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bírom ezeket az embereket amúgy, akkor bizonyítsa már be, hogy neki is menne, persze ilyenkor az a válasz, hogy nem akarja tönkretenni magát.....

\"Erről van szó!\"

Vaxi
válasz rá:
"Poral =Porral
Nekm = Nekem
si = is
Mene = Menne
4 szóból egy se ment
Inkább írni tanuljon meg
IQ fighter"

😄DDDDDDDDDDDDD

Tyler1
Scitec Fb-re feltölt egy képet a srác a formájáról, erre ilyet kommenttel alá egy papa, idézem: "PORAL NEKM SI MENE". Hát én akkorát röhögtem, hogy az nem igaz 😄DDD

Effe88
nincs problémám😊
csak kicsit furcsáltam, hogy törlésre került egy bodys(Schwarzis) kép ráadásul kérdésem is lett volna a képpel kapcsolatban...de hát ha nem hát nem😊

jazzy
Amennyiben problémád van a moderálással abban az esetben jelentheted a moderátori topicban.
Effe88
komoly<#eljen>

Vaxi
fél hét

Vaxi
Ronnie a mostani FIBO-n

Effe88
Egy Schwarzis kép nem fér el itt????Nem értelek de hát ha nem hát max kitörlöd ezt üzit is😉

jazzy
Effe88 nem látunk itt szívesen a marhaságaiddal együtt. Fõleg azzal a stílussal amit a tippmix topicban is képviselsz.
DarkHorSe
aha aha, nem

Swedish people are albino monkeys&#65279;

csuszi
igen.
amikor helyreállítod a vitamintbevitelt, akkor vitaminhiányos reakciókkal válaszolhat a szervezet pár hétig. 1-2.

MJ rulz Pink Team The Only One

Különc
<#wilting>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Roger6
20 kg-onként 1 liter mehet. Szóval két liternél igyál csak többet.

Renjike
töménybõl?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

shaba23
Ha töménybõl, akkor verigúd!
Renjike
én 2 liternél kicsit többet iszok naponta? iz det gúd?

shaba23
Én is éreztem mostanában (a héten) hogy dög fáradt vagyok, de rájöttem, hogy hanyagoltam a folyadékbevitelt. Miután pótoltam, elég gyorsan helyreállt a rend.
DeerHunter01
Nem éreztem volna, hogy fáradtabb lennék , mióta szedem, pont egy kicsit az ellenkezõje 😊
Bár multi pro után persze másabb....

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Én is ezt szedem, de csak napi egyet. Igaz elõtte semmit nem toltam, így ez is elég jól teljesít számomra.

\"Erről van szó!\"

Létezik, hogy a vitamintól levert és álmos vagyok? Vettem egy Bioteches One-A-Day-t, most nem telik jobbra. Két szemet nyomok egy nap, ez így meg sem közeliti a Multi-Pro vitaminmennyiségét, de mióta kb egy hete szedem minden nap kurva fáradtan ébredek és egész nap gyenge vagyok.. Lehet a vitamintól? Vagy vmi más lesz?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Renjike
Nagyon szépen köszönöm 😊 <#worship>

Különc
Mindegyik jó, szép nagy szemekbõl áll, nem kell hogy drága legyen. Lidlös német, osztrák fajtát szoktam enni

Renjike
az az 😊)) gyermeki megszokás 😊)

Különc
Mármint zabpehely?

Renjike
Tudnátok , mûzli félét/márkát mondani? Illetve hogy hol lehet kapni? 😊)

Vaxi
egyet, egy jó nagyot. 😄 ez most kurva nagy mák volt.

jazzy
Mennyi kupont nyertél te amikor összeszarta magát?
Breki33
Ja még egy dolog mind a Biotechnél és Scitec-nél érdemes megrendelni a kártyát így akkor náluk akciósan 5%-os kedvezménnyel veheted meg a fehérjét.
Breki33
Énis Powerpro-n gondolkoztam második fehérjének a Scitec-es mellé, de szerintem most jobban megéri itt a baloldali ami most akciós

Vaxi
na, neked meg mi bassza a csõröd? csak nem bannoltak wowból? <#nevetes1>
egyébként az ötvenet még nem értem el, de dolgozom az ügyön..