Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék elkezdeni edzeni. Nyáron akarom elkezdeni, és remélem szeptemberre látszani fog már valami😊 Keresgéltem a neten, de nem igazán találtam olyan tervet amit szeretnék. Ezeket találtam: P90X, Insanity:Beacbody Asylum. Ezek elég jónak tûnnek, de nem igazán ilyenre gondoltam, mivel ezek fõként szálkásítanak. ugyanakkor szeretnék izmot is építeni. A testépítés és a szálkás külalak között szeretnék lenni. Szeretnék kockás hasat meg elkülönült izmokat, de az átlagnál kicsit nagyobb izmokat is. Szóval, a kettõ között van valami edzésterv, ilyesmi?
Lehetõleg programokat, programok neveit küldjétek, mint amiket fent írtam.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
(uccsó kép esküszöm)
tõlem meg nem kapsz mínuszt saját véleményért, az biztos 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
szavazzuk meg neki a bizalmat ;D
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
nekem egyébként egyfajta jutalom is, mivel finom, és nem igazán szoktam édességet enni azon kívül.
Mondjuk nem értem, hogy miért akar mindenki egybõl fehérjét nyomatni, ha tudja, hogy a saját súlya (jelen esetben 60 kg) az lepkefing? Önmagában az nem fog tömeget pakolni rád, ha nincs a kaja rendben. Kicsit tájékozódj a témában. Vagy add oda egy csövesnek a pénzt, kb. hasonló hatásfok lesz. (Mielõtt belém állnátok, ott van, hogy kb <#nezze>#nezze>)
>:C
Kb. mintha én beírnám a Don kanyar veterán túlélõi oldalra, hogy "kabátban nekem is ment volna höh" 😄D
bírom ezeket az embereket amúgy, akkor bizonyítsa már be, hogy neki is menne, persze ilyenkor az a válasz, hogy nem akarja tönkretenni magát.....
\"Erről van szó!\"
"Poral =Porral
Nekm = Nekem
si = is
Mene = Menne
4 szóból egy se ment
Inkább írni tanuljon meg
IQ fighter"
😄DDDDDDDDDDDDD
csak kicsit furcsáltam, hogy törlésre került egy bodys(Schwarzis) kép ráadásul kérdésem is lett volna a képpel kapcsolatban...de hát ha nem hát nem😊
amikor helyreállítod a vitamintbevitelt, akkor vitaminhiányos reakciókkal válaszolhat a szervezet pár hétig. 1-2.
MJ rulz Pink Team The Only One
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Bár multi pro után persze másabb....
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !