12316971501353788406.png
  • Roger6
    Okés.

Valószínű igazad van, hogy egy viccet nem fogok fel trollkodásnak.
    Valószínű igazad van, hogy a kox-ot ellenzem a topicban.
    Valószínű igaz, hogy egy Retsu többet segített nálam a kezdőknek (aki megkeres, és bajom lesz ugye, többször is írta), és baj, hogy szólok a hülyeségére.

Ezt TE döntötted el, és Retsu saját fejben.

Írtam, a szavaimat úgy fogod fel, ahogy TE akarod. Ha te azt látod, trollkodok, számodra az leszek még akkor is, ha nincs bennem szándék. Ha azt látod az irományomban, hogy itt én vagyok valaki, akkor az a te fejedben van így, nem én írom. Ez a Te gondolatod felém, nem az ENYÉM feléd. Ezen nem is tudsz változtatni. Ahogy Retsu sem fogja soha egyszer sem mondjuk plusszozni a hozzászólásomat akkor sem, ha feltalálom a rák ellenszerét. Ugye? Attól, hogy nincs előítéleted szerinted, bizony van... A probléma itt kezdődik, de most megyek tovább, ezért hagyom rátok, azt gondoltok, amit akartok. Itt neked kell magadat meggyőznöd, hogy másképp láss, nem nekem téged. A hsz-eid nagy része negatív véleményt tükröz, bármihez szólsz hozzá. És nézd vissza az utóbbi 1.500 hozzászólásod, amiből EGYETLEN egyel sem segítettél senkinek. Na vajon milyen hsz-ek ezek?

Tehát akkor a rend úgy kívánja, hogy lépjek a topic-ból, meg is teszem. Pár napig biztosan nem jövök. Nincs is értelme egy ilyen topic-ba, ahol egy ártatlan viccet trollkodásnak fognak fel. Ahol egy elmebeteg megfenyeget, majd azt hiszi én akarom öngyilkosságba kergetni, a többi "kibaszottal" (idéztem) együtt. Ahol a kox téma szavazás elmulasztása volt az egyetlen lapja a topic gazdája ellen az embernek, mégis ezzel takarózik ahelyett, hogy azon gondolkodna: mit csinált az elmúlt 1.000 hsz-ben, hogy egyetlen egyszer sem véleményt, sem tippet nem adtam egyetlen embernek sem. Semmi építőjellegűt.

Valóban nem itt a helyem, ezt jól látjátok. A kérdés, hogy valóban én vagyok-e rossz helyen...