-
Szerintem nem 10 kg izomról beszéltünk, hanem 10 kg tömegről, ahonnan lehet szépen diétázni. Mindenki maga válogatja, teljesen elfogadom a te álláspontodat. Mint írtam, a kasztni jó, de én tömegelnék 15 kilót, aztán diéta. Ez az én választásom lenne. Ahogy neked jó, ahogy te jól érzed magad, ahogy te elégedett vagy magaddal --> úgy csinálod. A kox kérdés meg egyértelmű nem.
Vannak, akik szerint ez nem tömeg, ez nem testépítés, 70 kg. Az én véleményem meg az, hogy attól még szerethetek futni, és lehetek jó benne, ha nem is 10 mp alatt futom a 100-at. Attól, mert nem élsport-szerűen folytatod, még lehetsz jó benne. A kilók csak számok, nem ezek bűvöletében kell éni. Ahogy Schwarzi mondta, ez művészet. Ez szobrászat. Az emberi test élő szobrászata, ahogy te alakítod a tested, ahogy te határozod meg, hogy hogyan nézz ki. És olyan mindegy, hogy 200-al nyomsz fekve, vagy 70-el, a cél a lényeg, és az út, amin jársz a teljesítése érdekében. A tiszta út.
Sokan az eszmét sem fogják fel. Ez mind a test - mind a lélek építéséről szól. Ép testben ép lélek, tartja a mondás. Egészség = erő. Ez tudás, tudás az egészséghez, és mivel tudás, ezért hatalom! A hatalmat pedig csak az arra méltóknak adjuk át. A rosszakaróim most nagyképűségről bizonyosodnak meg felőlem. De aki konyít hozzá egy cseppnyit is, az tudja: csak egy anonim, büszke ember szavait olvassák. Arra a tudásra, amit megszerzett az évek alatt. Ez bárkié, ez mindenkié. Ez a TIÉD!
Ez egy életforma. Ha szívvel-lélekkel küzdesz, ha magadon túlemelkedsz, nem lesz elmaradva a hatás. De addig még sok bukkanón kell túljutnod. Az emberek sötétségén, naponta a nemtudással harcolni, akár fórumokon, akár személyesen, ez is próbára tesz. Nehéz addig eljutni, amíg rájössz, hogy valóban hatalom van a kezedben, hogy valóban többet tudsz egy átlagembernél a szellemről és testről, az egészségről. Az élet legnagyobb kincséről.
Csak sajnálni tudom azt, aki a hosszúsága miatt nem fogja ezt elolvasni, és egy percre sem gondolkodik el a leírtakon.