Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pamparampa

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

Roger6
Kertvárosi gettó? <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
a Jersey Shore-ra gondoltam, hogy mi a fasz az, de kigugliztam

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
nem is hallottam még, hogy az amúgy-ot am-nak rövidítenék

jazzy
Az ám -nak köze sincs normális embernél az am(amúgy) szleng rövidítéshez.

Nem hallottad még pl azt, hogy "Úgy ám!" vagy "Tudtam ám!".
pamparampa
"MONDD EZT MÉG EGYSZER, HOGY HOGY MI. MONDD MÉG EGYSZER, HA MERED..."<#nevetes1>

shaba23
Mi hogy mi?
Vaxi
hogy mi?

shaba23
A kávé az megy reggel, megpróbáltam, le tudok róla szokni 2 napnyi fejfájás árán, de hiányzik az a 10 perc melóban, meg az itthoni szertartás, hogy inkább bevállalom azt a 2 kávéskanál barnacukrot meg a 2 kortynyi tejet 😊
Sajna az úszógumi nehezen tûnik el diéta nélküli, de kb optimalizált szénhidrátbevitel mellett, erre gondoltam rásegíteni. Mondjuk nem baj, ha lassan szívódik fel a zsír, legalább nem marad utána leeresztett traktorbelsõ.
pamparampa
hát szerény véleményem szerint igen, meg lehet inni kávét is mert annak is van némi zsírégetõ hatása.persze nem ám cukorral meg tejszínnel 😛

ez a rizstej lényegében agyonfõzött rizsának a leve? 😊

shaba23
az L-karnitin használatához tényleg "elég" kiegészítõ lehet a zöld tea? Természetesen a mozgás+diéta mellett?
shaba23
Ez a Jersey Shore nyelvezet integrálódása a magyar írásos szóhasználatba.
Pluskast
Igen ilyesmit csinálok😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sziasztok!

Mivel a testépítésben is fontos a hajlékonyság és errõl elég kevés a fellelhetõ magyar szakirodalom amely nem elavult ezért ide is felteszem ezt a felhívást, kérést.
Egy néhány fõs csapat azon dolgozik, hogy házilag lefordítsa Pavel Tsatsouline Relax into Streach címû mûvét, mely a hajlékonyságról szól, hivatalos fordításra minimális az esély. Ehhez a projekthez gyûjtõk lelkes fordítókat. Ha valakinek felkeltettem az érdeklõdését kérem írjon a [email protected] címre.

Jó edzést mindenkinek!
pamparampa
l-karnitin + kardió + diéta és már tûnik is el a zsír 😊

Vaxi
😄DDD

Vaxi
jelen esetben az "ám" nem rövidítésként szerepel, hanem önálló szóként, talán a "de" egy finomabb formájaként. 😄

OFF

Mindig is érdekelt, miért írják egyesek az am-rövidítést(ami gondolom amúgy akar lenni) ám-nak?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

jazzy
Mennyél ki az építkezésre és kérjél téglaport 😛
Vaxi
😄DD köszi, ám poén volt a kérés 😊)

Pluskast
Háát nagyon mással nem is lehet igazán meginni. Amúgy egy kérdés. A ReForm féle zsírégetõ tablettát ismeri valaki? Van valakinek tapasztalata vele? Tudom, hogy 80% az étkezés ami számít és nem az ilyen tabletták de én mellette szeretnék zsírégetõt szedni mert hasból nagyon nehezen jön le még szigorú napi négyszeri étkezés mellett is.

Roger6
Máshogy nem tudok segíteni, sajnálom. Remélem összejön.<#wink>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
már voltam, nem volt náluk 😄D
(ám mondták, hogy hamarosan rendelnek, majd akkor visszamegyek)

Roger6
Egészen biztos vagyok benne, ha ide bemész, tudnak segíteni ezen a gondodon: szegedi builder shop.

Vaxi
keressél nekem kérlek olyat, amit szegeden meg tudok venni thx 😄DD

pamparampa
humiariból
<#zavart1>

Sephirot T
Ott az oldalon van más hasonlo termekek kozt ajanlat ha jol latom

Roger6
Most én keressek neked, vagy be tudod írni google-be? Nekem már van is 4-5 találatom. <#zavart1>

Vaxi
státusz: Nem rendelhetõ

Sephirot T
ilyen van nekem mar lassan 1 eve használom az edzõtársammal együtt

Roger6
800 Ft fél kiló.

Sephirot T
Shop Builder?

Rizstejjel próbáld, én úgy iszom de persze mellette fehérje is megy bele!
Vaxi
én rákényszerültem mostanában..
felhúzásnál már kicsúszik a kezembõl a nagyobb súly, kesztyûben utálok felhúzni, magnéziát pedig nem találtam még sehol. 😞(

pamparampa
hát mivel én ilyen rohadt szemét csaló vagyok, tejjel<#miaz>
tudom tudom, fehérjével kellene, de de mivel nem vagyok pro, ennyit megengedhetek magamnak (1,5%-os tej) 😊 a mai "tejek" amúgy sem a tehénbül gyünnek ki 😄

Pluskast
Egy kérdés. A müzlit reggelire azt így teljesen magában eszed vagy valamit teszel hozzá?

pamparampa
én pont ezért nem használok gurtnit 😊 bár néha alig tudom végigcsinálni a hátedzést, no meg erõemeléshez jól jönne néha.

shaba23
jaj hogy néz má' ki a bal vádlija!!! <#eplus2>
csuszi
csak peches fotó

MJ rulz Pink Team The Only One

shaba23
kéne tenni valamit neki alkarra is 😊 A jobb olyan, mintha izomsorvadása lenne
pamparampa
<#nevetes1>

Van egy nyaka 😄 D: 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

WoW micsoda szteroid állat!
Tyler1
Rock is bedurvult, nem mostanában volt ekkora 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

pamparampa
hát igen, a felvágott szar.de jobb mintha szalámit enne fehér kenyérrel.amúgy meg gondolom nem profi testépítõ a srác, mivel akkor tudná hogy nem fér bele.szerintem nem kell annyira nagy ügyet csinálni ebbõl.reggelizik rendesen, suliba betolja a 2 szendót (esetleg visz fehérje turmixot), hazaér onnantól tud enni rendesen oszt jóvan. 😊

amúgy erre mindig is kíváncsi voltam hogy a fehérjét hogyan lehet kinyírni?túl magas vagy alacsony hõvel?savas közeggel vagy hogy?

#24560: az a zsír is igen gonosz tud lenni ha állati.mint pl a sajt, ott nem undorodsz tõle mert nem igazán érzed hogy zsíros.de egyébként igen a ch gázosabb.jó lenne ha lenne olyan ch ami jó édes és lassan szívódik, meg lenne oldva a gond 😄

csuszi
szerintem csak arra értette, hogy ha már éhes, és enni akar akkor mivel vészelje át a normális kajáig az idõt.
én ha így járok, bemegyek a bótba oszt túrót veszek és azt eszem magában, esetleg még sajtot.

csuszi
sose féltem egy diétám alatt se a zsírtól. csak a ch-ra kell figyelni.
úgyse bírsz sok zsírt enni, az agyad pillanatok alatt küldi a jelet hogy ne kívánd. bezzeg a ch, arról nehezen mond le.

Tyler1
Agyon tartósítószerezett, hõkezelt, szét sózott, felvizezett felvágottakkal fehérjepótlást nem lehet megoldani. Egyrészt mert ha még 80-90%-ban csirkemellbõl is készülne(ami az olcsóbb készítményeknél kizárható), a gyártás során a tápanyagok biológiai értéke nagyban csökken, így a 19,4g-nak valószínû igen kevés százalékát hasznosítaná a szervezet, emellett pedig az olcsóbb fajta is majdnem háromszor drágább is mint a csirkemell.

pamparampa
végül is a suliszendót is meg lehet oldani úgy hogy okés legyen (feltéve hogy nem ott veszed).félbarna/barnakenyér+csirkemell sonka/pulykasonka, esetleg rántotthusi bele + egy kis saláta.a valdor csirkemell sonkája:

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energiatartalom: 402 kJ / 95 kcal
Fehérje: 19,4g
Szénhidrát: 0,5g
Zsír: 1,5g

A pulyka is igen jó:

Energiatartalom: 401 kJ / 95 kcal
Fehérje: 20,1g
Szénhidrát: 0,6g
Zsír: 1,1g

+ aldiban van olcsó mozarella sok fehérjével és sok zsírral, mert én szeretek bûnözni 😊

(úgy érzem lassan meg leszek kövezve 😄)

Tyler1
Hát ez tápértékileg nulla, de ha a nap további szakaszában meg van a megfelelõ fehérje+ch bevitel, akkor nem.