Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Nem hallottad még pl azt, hogy "Úgy ám!" vagy "Tudtam ám!".
Sajna az úszógumi nehezen tûnik el diéta nélküli, de kb optimalizált szénhidrátbevitel mellett, erre gondoltam rásegíteni. Mondjuk nem baj, ha lassan szívódik fel a zsír, legalább nem marad utána leeresztett traktorbelsõ.
ez a rizstej lényegében agyonfõzött rizsának a leve? 😊
Mivel a testépítésben is fontos a hajlékonyság és errõl elég kevés a fellelhetõ magyar szakirodalom amely nem elavult ezért ide is felteszem ezt a felhívást, kérést.
Egy néhány fõs csapat azon dolgozik, hogy házilag lefordítsa Pavel Tsatsouline Relax into Streach címû mûvét, mely a hajlékonyságról szól, hivatalos fordításra minimális az esély. Ehhez a projekthez gyûjtõk lelkes fordítókat. Ha valakinek felkeltettem az érdeklõdését kérem írjon a [email protected] címre.
Jó edzést mindenkinek!
Mindig is érdekelt, miért írják egyesek az am-rövidítést(ami gondolom amúgy akar lenni) ám-nak?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(ám mondták, hogy hamarosan rendelnek, majd akkor visszamegyek)
felhúzásnál már kicsúszik a kezembõl a nagyobb súly, kesztyûben utálok felhúzni, magnéziát pedig nem találtam még sehol. 😞(
tudom tudom, fehérjével kellene, de de mivel nem vagyok pro, ennyit megengedhetek magamnak (1,5%-os tej) 😊 a mai "tejek" amúgy sem a tehénbül gyünnek ki 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
amúgy erre mindig is kíváncsi voltam hogy a fehérjét hogyan lehet kinyírni?túl magas vagy alacsony hõvel?savas közeggel vagy hogy?
#24560: az a zsír is igen gonosz tud lenni ha állati.mint pl a sajt, ott nem undorodsz tõle mert nem igazán érzed hogy zsíros.de egyébként igen a ch gázosabb.jó lenne ha lenne olyan ch ami jó édes és lassan szívódik, meg lenne oldva a gond 😄
én ha így járok, bemegyek a bótba oszt túrót veszek és azt eszem magában, esetleg még sajtot.
MJ rulz Pink Team The Only One
úgyse bírsz sok zsírt enni, az agyad pillanatok alatt küldi a jelet hogy ne kívánd. bezzeg a ch, arról nehezen mond le.
MJ rulz Pink Team The Only One
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energiatartalom: 402 kJ / 95 kcal
Fehérje: 19,4g
Szénhidrát: 0,5g
Zsír: 1,5g
A pulyka is igen jó:
Energiatartalom: 401 kJ / 95 kcal
Fehérje: 20,1g
Szénhidrát: 0,6g
Zsír: 1,1g
+ aldiban van olcsó mozarella sok fehérjével és sok zsírral, mert én szeretek bûnözni 😊
(úgy érzem lassan meg leszek kövezve 😄)
<#zavart1>#zavart1>

<#nevetes1>#nevetes1>