12316971501353788406.png
  • kh1980
    Sziasztok!

Elsőként ezt a fórumot dobta ki a Google, ezért be is regisztráltam. Remélem, tudtok nekem segíteni.

Magamról annyit, 32 éves vagyok, nő, 169 cm, 56 kg. A mérlegem szerint 20,6% a zsír rajtam, az izom 35%. Több gyereket szültem, nagyjából mindig visszanyertem az alakom, általában itthon tornáztam, CH szegényen diétáztam. Most sincs baja az alakommal, csak szeretnék izmosabb lenni, a hasamon van némi háj, meg a csípőmön, combomon, de nem vészes. A hasamon van a legtöbb talán.

Megtettem az első lépést, vettem egy kondibérletet, egy hete járok edzeni, eddig 5-ször voltam. Nem értek hozzá, ezért is kérdezek itt, mit hogy kéne csinálni, hogy a zsír eltűnjön, az izom meg gyarapodjon.

Csak a késő esti órákban tudok eljárni edzeni, kb heti 5-ször. Eddig így csináltam: 20 perc kardió (ellipszis, vagy bicikli), aztán lábaztam, mell, váll, kar, has (3*10-et) Összesen így 60-90 perc az edzés.

Milyen edzéstervet ajánlotok? Milyen diétát? Jelenleg max 1500-2000 kcal közt eszem, nem eszem ezer éve kenyeret, puff búzát szoktam, sok zöldség, 6 után semmi kaja, de akkor szoktam edzeni...így edzés után iszom egy Pink Fittes port (de eléggé éhesen fekszem le...) Táplálékiegészítők? PEAK-ról vélemény? Még Biotech L-karnitint szoktam edzés előtt inni fél órával. (10 ml)

Szép napot mindenkinek, és köszönöm, ha válaszoltok