Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baggins
sziasztok! hamarosan megjelenik a diablo 3, és azon gondolkoztam az elsõ karakterem egy barbár lesz, ehhez kérnék egy kis segítséget. mivel hamar szeretném elérni a maximális szintet, így heti 5 játéknapot tûztem ki magam elé, a hétvége két napján pihennék meg. mivel barbárral kezdenék, így ott fontos az izomerõ. jumbo professionallal kezdenék, ezt minden reggel meginnám, valamint kreatin monohidrátot is akarok szedni, az elsõ héten feltöltenék vele utána pedig napi 10 gramm. a kérdésem az lenne, hogy szerintetek 50es szint elõtt megéri-e fehérjét is szednem, vagy a jumbo meg a kreatin elég lesz ahhoz, hogy a barbárom erõsen kaszaboljon és gyorsan fejlõdjön? elõre is kösz!

DeerHunter01
"monitorral guggolás" 😄DDDDDDDDDDD

\"Erről van szó!\"

Nah bele kezdtem megint a tömegelésbe (kaja 7 nap/6 tökéletes)...

Ebben a hónapban "pihi".
Hétfõ-Szerda-Péntek úszás,Kedd-Csütörtök teljes testedzés itttohn(Húzóckodások,súlyzóval karra,monitorral guggolás(33kg xD),fal mellett kézenállva karhajlítás,hasprés,fekvõtámasz súllyal stb,stb...)

Kérdésem az, hogy ha Szombat vagy vasárnap bmxeznénk most egyet az már nagyon sok lenne?
Sephirot T
Átigazolt a Best Body Nutritionhoz(igazából sose hallottam errõl a cégrõl)
Nyilván pénzkérdés volt a dologba,a Scitec nem arról híres hogy profi testépítõket pumpolnának csillagászati összegekkel.

Sephirot T
Szerintem felesleges Arth mellé más izületvédõ,hátrányod nem lesz belõle de elvégre nagyjából mind ugyanazt tartalmazza,pénzkidobás többet használni.Légy türelmes,az izületek rohadt lassan szívják a tápanyagot,sok idõbe telik amíg rendbejön.Ha rendbejön...(megelõzni könnyebb a bajt mint utólag orvosolni<#nevetes1>)

Személy szerint ajánlanám hogy látogass meg egy gyógytornászt vagy valami hasonlót aki szépen rendbeteszi neked,sportorvosok sose jók semmire.

Szerintetek Arthroxon mehet együtt más izületvédõ készítménnyel, vagy ne szedjem együtt? Szedek most egyet, aminek a napi adagjában 1200mg glükozamin, 400mg kondroitin és 600mg msm van + ugye multi pro. Nem igazán akar javulni a vállam most 5 nap pihenõ után sem, pedig szedem ezt az izületvédõ cuccot, meg sportorvos ajánlására kenem Flexagil kenõccsel, edzés elõtt meg lóbalzsam ment rá. De még most is érzem, hogy ha pl karkörzést csinálok, már fáj, nem tudom hogy fogok így edzeni ma, kényszerpihenõt meg nem igazán akarok tartani <#falbav>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Rajtakapták hogy BioTech USA termékeket majszol.
Vaxi
Tóth Dani hova tûnt a team scitecbõl?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

pamparampa
Hát ugye 1 adag az 50g amiben van 6000mg crea.A táblázat szerint nekem 3 adagot kelett volna feltöltésnek, de csak kettõt szedtem.De az akkor is kevés miután a 100% crea-ra az van írva hogy 1 adag az 5g 5000mg.Nos ez érdekes mert a dobozra az van írva hogy feltöltésnek napi 3 adag (3x5g ami 15000mg) de az oldalra meg az van írva hogy "Oszd el testsúlyodat hárommal. A kapott számnak megfelelõ grammnyi kreatint szedj naponta a töltés ideje alatt (1. hét)."
80/3=26.6g amiben van 26600mg crea. mindezt 1 napra.Kíváncsi leszek most mûködik e majd, csak elõbb megvárom amíg megjavul a vállam.<#sir>

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

jazzy
Shabunyánál a képek alapján jobb volt szerintem is. De legalább megkapta a profi kártyát, gratulálunk neki!
TVelvet
ja most nézem, az 12k, nem 120k. o.O Fail.

De akkor hogy sikerült 2 hét alatt 1kg-ot benyomni?
TVelvet
lool én feltöltés alatt 20gt nyomtam, most feleztem. szerintem meg az nagyonsok
pamparampa
A kajálásom király.Külön fehérjét nem szedek mert tudom fedezni szilárd kajából.2 hét alatt bevertem 1kg trans-x-et.Az kb. 12000mg/nap.Hát most hogy így kiszámoltam a 80 kilómra, lehet hogy az édeskevés volt. :S

#24391: Vérnyomás problémára tippelnék.Ha ritkán csinálja akkor szerintem nincsen baj.Told a fokhagymát. 😊

TVelvet
Van egy érdekes kérdésem.

Néha elõ szokott jönni, hogy pl. a jobb vállam elkezd remegni, de csak a közepén, nem az egész csak egy kis részen remeg. Ritka, de nem értem az okát, lehet a túlterheltség? o.O Olyasmi, mint amikor az embernek a szeme alatt kezd el remegni.
TVelvet
én most sima biotech mono-t használok, de azért észrevehetõ. 😊 Ha nagyon király a kajálásod, és tápkieg fehérjét is beviszel látszódnia kellene. Mekkora volt a töltésed?
pamparampa
Létezik az hogy nálam nem mûködik a creatine monohidrát?2 hétig töltöttem trans-x-el de semmi változás.Most vettem 1kg scitec 100% creatint, hátha kevés ideig szedtem.Szerintetek van értelme még próbálkozni vagy inkább adjam el a fenébe és próbálkozzak mással?
Rotátorköpeny sérülés esetén érdemes a kart "lájtosan" tornáztatni vagy inkább pihentessem?

Effe88
na vajon miért??
egy kis növi növi

Roger6
Ha jól emlékszem, ez már egyszer volt téma itt, Vörös Zolival kapcsolatban. Szerintem keress rá, volt értelmes magyarázat.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

poruljartal
grat neki!
komoly lesz a kérdésem, csak az válaszoljon aki tudja rá a választ!
miér van, hogy a daninak is 5 éve még fele ekkora széles homloka volt? De lehet csak az arcizmai erõsödtek a szerektõl?😄

Vaxi

Nebasszáföl...<#zavart1>
Nem is értem mit görcsölök még a teremben, lehet, hogy túl maradi vagyok, kár hogy nem rezegtetek 😄
Egy élõkép villant be a fejembe:
Két szõke nõ beszélget (tudom, hogy ez sztereotípia, de nézzétek el nekem):
-Te mennyit edzettél a héten?
-Én? Már vagy húsz percet rezegtettem...
<#banplz>
Nem értem miért nem születik mindenki tökéletesnek, hogy ilyenekkel kelljen foglalkozni 😄

Birkák elhiszik😊 Amikor egy Szulák Andrea reklámoz ' fogyasztó' joghurtot😊))))

Triathlon for life

Láttam ma egy jó fényreklámot a városban, egy gépet reklámozott amire rá kell állni és rezeg, elvileg 10perc rezgetés 50 perc konditeremnek felel meg <#taps>

TVelvet
csak hogy tudjátok...

Sajnos a kor is benne van hogy már nem múlnak el krémekkel ezek a dolgok.

Triathlon for life

Nekem 2 hete húzódott meg a rotátor köpeny...1 hét pihenés rá + zöld lóbalzsam és gond egy száll se.
Vettem most gyógynövény boltba piros lóbalzsamot, azt ajánlotta az edzõ, kiváncsi vagyok.

DarkHorSe
Nekem kb 2 honapig fajt a vallam fekvenyomaskor, arthroxon szedtem ra es rendberakta.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Hú hát ez nem olcsó, ha nem javul akkor lehet megpróbálom. Most vettem egy joint healthet egyelõre meg megy mellette multi pro + kalcium mega dózis, hátha jobb lesz. Az edzõvel megbeszéltem hogy a kettlebelles gyakorlatoknál az elõre emelést kihagyom, mert annál iszonyatosan fáj, utána meg ugye még másfél óráig megy az edzés ami nem kíméli a vállat túlzottan. Meglátjuk mi lesz 😊

Váll. Körülbelül egy éve 45' padon meghúztam a jobb vállam. Persze leszartam és nyomtam tovább,de egyre rosszabb lett a helyzet,egészen addig hogy 45' nyomást egyáltalán nem,de már oldalemeléseket sem tudtam csinálni. Kenegettem,szedtem amit kell. Semmi. Elmentem CT-re, rotátor köpeny gyulladás. Mentem tovább dokihoz ( magán) steroidos injekció kúra ( 20 ezer )/ darab. Gyógytorna. Szart sem ért. Közben már az úszással is gondok voltak,mert nem tudtam rendesen gyorsban úszni. Elmentem egy un. hidegkamrás kezelésre. Ez abból áll hogy - 110 fokos kamrában kell tartózkodni minimum 3 percet. Nem adják ingyen 10 kezelés 55 ezer. Akár naponta 2x is lehet menni,de én heti 3x mentem csak idõhiány miatt. Az elsõ 5 kezelés után már lényegesen jobb lett a helyzet, a 10. kezelést követõen pedig szinte nem érzem a vállamat. Persze ez sem egy végleges dolog,de legalább tudok edzeni,az oldalemelést már 14 kg -al tudom,megy az úszás is. Ja, és olyan jobb horgot ütök hogy bárki fekszik😊)

Triathlon for life

Köszi, asszem ez futott régen Locomotive néven, kipróbálom. Már csak a vállizületeimmel kéne kezdeni valami 😞

Én aminósavat ittam,amikor bokszoltam,és nagyon jó volt. Scitec BCAA.

Triathlon for life

Vaxi
ezt odaírhattad volna tegyelek a jégre 😄
parancsolj, nézzük ezt:
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=7691

Vaxi
full force lesz az 😊
pedig annak nagyon jók a termékei

Multi pro + tömegnövelõ megvan.Étrend is ok, nem vagyok núb 😄

shaba23
vízzel kaptam, mert úgy kértem, meg nem mondom milyen, nem jut eszembe...sárga-fekete doboz😄
Vaxi
elsõnek multivitamin

Milyen kieget tudnátok küzdõsport mellé ajánlani? Nem pörgetõ kell, hanem valami olyan, amitõl kevésbé savasodnak az izmaim meg jobban bírom a strapát 😊 2 órás elég intenzív, pihenõ nélküli kardió + súlyzós edzés.

0Fritz0
Látod, még az anyagcserédet is gyorsítja. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Vaxi
milyet kaptál? fogadok tejjel adták 😄

shaba23
Az edzõtermi fehérjétõl egész nap f*stam...szálkásodtak a beleim rendesen...
Roger6
Pontosan! <#eljen><#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DeerHunter01
Fekvenyomáshoz annyit fûznék hozza, hogy rengeteg ember csak a súly növelésére megy rá. Persze ez szinte mindenben igaz, de arra nem is gondolnak, hogy kevesebb súllyal, szabályosan sokkal jobban hozza a mellet. Így meg rábasznak még vagy 100 tárcsát és nyomják tricepszbõl.

\"Erről van szó!\"

Roger6
rF topicban volt csak vita. Itt meg Immovable kezdte, ezt ne írd a számlámra. Szóval ha az utcán engem pofánvágnak, visszavágok, tudod. <#eljen><#wave> Köszönöm, van barátnõm, fotós mûvész, majd dobok egy képet tõle. <#zavart1>

jazzy
Inkább azt mondanám, hogy fél éve.
Én meg megkérdezhetem tõled, hogy mi van veled? Napok óta akárhova megyek, ahol te megjelensz, ott kirobban a vita. Mire jó ez? Ha normálisabb stílusban nem tudod elõvezetni a véleményed, akkor inkább maradj csendben... szerintem...

Lehet ideje lenne csajozni egy jót... 😉

www.smart-bus.hu

tigeroo
mivanitt
DarkHorSe
kurvara igaz! 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

immovable
A véleményetekhez jogotok van.<#nevetes1>
jazzy
A helyzet az, hogy igaza van, nekem abszolút semmi bajom veled meg így a fórumról ítélve teljesen normális jófej ember vagy, de Rogernek van igaza. Itt ütközik ki az, hogy fölösleges önfejûsködni, nem te, nem is én, nem is roger szarta a spanyol viaszt, ez így van és kész, ez tény. Ha jól nyomsz fekve nem fáj a tricepsz. Még csak izomláz sem lesz benne még akkor sem ha 1 órán át nyomogatod.