Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben a hónapban "pihi".
Hétfõ-Szerda-Péntek úszás,Kedd-Csütörtök teljes testedzés itttohn(Húzóckodások,súlyzóval karra,monitorral guggolás(33kg xD),fal mellett kézenállva karhajlítás,hasprés,fekvõtámasz súllyal stb,stb...)
Kérdésem az, hogy ha Szombat vagy vasárnap bmxeznénk most egyet az már nagyon sok lenne?
Nyilván pénzkérdés volt a dologba,a Scitec nem arról híres hogy profi testépítõket pumpolnának csillagászati összegekkel.
Személy szerint ajánlanám hogy látogass meg egy gyógytornászt vagy valami hasonlót aki szépen rendbeteszi neked,sportorvosok sose jók semmire.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
80/3=26.6g amiben van 26600mg crea. mindezt 1 napra.Kíváncsi leszek most mûködik e majd, csak elõbb megvárom amíg megjavul a vállam.<#sir>#sir>
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
De akkor hogy sikerült 2 hét alatt 1kg-ot benyomni?
#24391: Vérnyomás problémára tippelnék.Ha ritkán csinálja akkor szerintem nincsen baj.Told a fokhagymát. 😊
Néha elõ szokott jönni, hogy pl. a jobb vállam elkezd remegni, de csak a közepén, nem az egész csak egy kis részen remeg. Ritka, de nem értem az okát, lehet a túlterheltség? o.O Olyasmi, mint amikor az embernek a szeme alatt kezd el remegni.
Rotátorköpeny sérülés esetén érdemes a kart "lájtosan" tornáztatni vagy inkább pihentessem?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
komoly lesz a kérdésem, csak az válaszoljon aki tudja rá a választ!
miér van, hogy a daninak is 5 éve még fele ekkora széles homloka volt? De lehet csak az arcizmai erõsödtek a szerektõl?😄
Nem is értem mit görcsölök még a teremben, lehet, hogy túl maradi vagyok, kár hogy nem rezegtetek 😄
Egy élõkép villant be a fejembe:
Két szõke nõ beszélget (tudom, hogy ez sztereotípia, de nézzétek el nekem):
-Te mennyit edzettél a héten?
-Én? Már vagy húsz percet rezegtettem...
<#banplz>#banplz>
Nem értem miért nem születik mindenki tökéletesnek, hogy ilyenekkel kelljen foglalkozni 😄
Triathlon for life
Triathlon for life
Swedish people are albino monkeys
Triathlon for life
Triathlon for life
parancsolj, nézzük ezt:
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=7691
pedig annak nagyon jók a termékei
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Erről van szó!\"
Lehet ideje lenne csajozni egy jót... 😉
www.smart-bus.hu