12316971501353788406.png
  • Roger6
    Megértem, hogy unszimpatikus a nyers modorom számodra, nincs ezzel gond. De ha építő jellegű dolgot mond valaki, és azt szólod le, na azzal megmutatod, hogy milyen ember vagy. És azzal, hogy szerinted a 90 kg testsúly lófasz (közel 30 kiló 2 és fél év alatt), azzal pont azt mutatod, hogy fogalmad sincs miről szól a testépítés. Mert pont nem a számokról, pont nem arról, hogy ki hány kilót nyom ki, vagy húz fel, vagy mennyivel guggol (ez gondolom ismeretlen számodra), hanem az életmódról... Ezt nem feszegetem, nem hiszem hogy megérted valaha is.

Hogy én többet értek-e hozzá, mint te? Fogalmam sincs. De azt tudom, hogy 10 év után letettem minden piát, drogot és parti dolgot, amit addig azért nem gyengén toltunk, középiskola óta. Pár hónapja már egy kortyot sem iszok, semmit. És igen, büszke vagyok arra, hogy egy vékony kis szarfaszúból az lett, akihez a teremben már odajönnek segítséget kérni akár a gyakorlatok helyességét illetően, akár az életmóddal kapcsolatban. Két tanítványom is van, Andi - 26 éves hölgy, és Barna - 45 éves úr. Köszönöm, hogy megtiszteltek bizalmukkal.

És ne keverjük a büszkét a nagyképűvel, mert ha valaki kijavít helyesírásilag, az nem grammar nazi, hanem te nem tudsz írni...