Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg ez az adjon isten: leírtam a véleményem, hogy aki rendesen, szabályosan guggol, az nem fog nagyon aznap mást csinálni. Többen is mondjuk. Erre én vagyok a szánalmas? Magyarország, én trollként szeretlek!<#hehe>#hehe> De hogy mennyi ilyen van, hihetetlen...
TVelvet: neked is írom. Elfáradni nem fog akkor sem a tricepsz. Igénybe veszi, igen, ez így van. Mondjuk azt sem értem, hogy feszül meg, ha teljesen kinyomod, ott csak tartod, és nem feszítesz rá a tricepszre. Vagyis ha ráfeszítesz, akkor kiakad a könyököd, ami nem elõnyös nagy súlyok tartásánál fekvenyomásnál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A fekve nyomás igénybe veszi a mellkasi izmokat, a deltaizmokat és a tricepszet.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
1. ahogy Jazzy is írta, rendes combozás után a herédet kéne kiköpnöd, és nem még mellé mellezni, ráadásul 2 órás edzésen. Valamit sumákolsz, ez biztos.
2. ha a tricepszedbõl sokat kivesz a mellezés: na ez pontosan annak a jele, hogy nem mellbõl nyomod, szabálytalanul. Nem nagyokos vagyok, te írtad le a tüneteket, én meg a diagnózist. <#nezze>#nezze>
Felõlem azt csinálsz amit akarsz, meg biztos ingejófej is vagy, de ez egy baromság. Egy jó mell edzés után te nem fogsz guggolni 10 kilóval sem, és egy jó guggolás után te nem fogsz... élni sem szinte, nemhogy mellezni.
Váááá, és a méretekkel dobálózás fuck yeah! Imádom! Nekem meg 110-es a karom! Hosszában. <#hehe>#hehe>
Na végre valaki, aki nem veszi fel a végleges formáját 22 évesen és várja a halált, míg gürizik hogy kifizesse a házát és hazamegy a hûtlen feleségéhez. A súlyok mindig hûségesek lesznek, ezt ne feledd!
<#idiota>#idiota><#mf2>#mf2><#eljen>#eljen>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Igazából azt szoktam mondani, hogy én 1x leírom, utána mindenki maga dönti el mit csinál, nekem végülis nem rosszabb ha nem próbálod ki, nem kell annyit írnom 😊
Váll-bicepsz kombó ebbõl kifolyólag, egybõl kiesett. Én úgy építettem fel az edzéstervemet - kezdõként, egy már évek óta edzõ, kigyúrt haver segített - hogy közös izomcsoportokat együtt edzem. Pl, váll --> csuklya --> hát egyben, vagy a kar nincs szétbontva. Lábat pedig azért teszem bele így, mert nem tudok heti 4x menni, két, három meló mellett nincs annyi idõm.
2 óra mell, comb nehéz, de nem lehetetlen. Mell a hosszabb, kb. 1 óra, bemelegítés 10 perc, így kb 45-50 percet edzem a combom. Ebben a guggolás a brutál, ahol észnél kell lenni, de lábhajlítás, lábnyújtás gépen kemény de messze nem olyan kimerítõ, mint a guggolás vagy a fekve nyomás.
S mint mondtam nálam ez csak hobbi/játék, kikapcsolódás az pedig hogy emellett úgy növök erõben és izomzatban, mint sokan nem a teremben ahova járok nekem elég.
Am persze kösz a tanácsokat, én meg szoktam hallgatni ott is aki el akarja mondani, az már más kérdés, hogy meg fogadom e. Elég makacs vagyok.
Nagyon nagyon sokat tanultam tõle, gyökeresen megváltoztatta a hozzáállásomat pedig nõ volt és nem ez a bannerben lévõ kinézetû, hanem átlagos, nem egy fitness lady, de nagyon értett hozzá. Arról nem is beszélve, hogy jóban is lettünk.
Õ mesélte, hogy a teremben a férfiak 99,9%-a nem fogad el egyáltalán semmilyen tanácsot. Pedig hidd el nekem, szarul csinálják. Lehet belülrõl azt érzed jó, de legjobban a külsõ szemlélõ tudja megmondani, mit hibázol.
Persze ezt "x éve edzek, azt hiszem tudom mi jó nekem" nagyon sokszor hallottam, nincs is ezzel baj, de az emberek többsége inkább makacs, nekem ne adjon tanácsot senki basszameg én tudom mi a jó típus. Próbáltál már mást is? Kipróbáltál 5-6 féle módszert? Az, hogy valami bevált, nem azt jelenti, hogy az a legjobb. Én örülök a lottón a 3-asnak is, mert fizetnek, de a 4-5ös többet fizet még akkor is, ha már a 2-3as is ad valamennyit.
A has meg az alkart a vádlihoz azért hasonlítottam, mert nagyjából egy kutya mind. Az ember általában nem rakja bele az edzéstervébe, hanem edzés végén levezetõnek csinálja. Alkart persze csak az, akinek gyengébb.
Nekem is volt csak kar napom, nem követtem a mellbicepszháttricepsz csoda dolgot, de 4 napra elosztva. Továbbra is tartom, hogy lábat nem lehet egy akkora testrésszel megedzeni, mint a mell, esetleg bicepsz, v tricepsz, de még azzal se nagyon.
Ha próbáltál mást is lelked rajta, úgy csinálod ahogy akarod, de ha még nem, én a helyedben kipróbálnám, mert nem veszítesz vele.. tudod sok embert láttam már és az emberek 90%-a nem tudja mi az az intenzív edzés. Ez nem az emberek hibája. Ezt meg kell tanulni.
Am fõleg tricepsz - pl. lenyomás, csuklya, váll - elõreemelésnél eléggé feszül a hasam, izomláz is szokott lenni benne, így külön nem erõsködök vele, meg hát annyira nem is látszik, erõ hiányt onnan nem érzek.
Vádlit azért csinálok, hogy arányos maradjak, mert a v alakú hát mellett szarul fest ha az ember pálcikákon áll. Alkarom csuklya, vízszintes csigás evezés, húzódzkodás, bicepsz edzésnél nagyon bedurran, arányos így arra külön nem edzek.
Am igen, kimerítõ az elsõ nap, de egyszerûen hozzászoktam, így inkább élvezem.
Amúgy 70 kilóval és 30-as karral kezdtem edzeni, most 95 kg vagyok és 45-ös a karom, így úgy gondolom jó nekem amit csinálok.
Nekem ez csak hobbi, meg az egészségem miatt csinálom, mivel napi 8 órát ülök a melóban a gép elõtt, így nem veszem én ezt annyira komolyan. 😊
Nekem legalábbis így van.
\"Erről van szó!\"
Majd 6 hónapja súlyzózok és napi 450g rizs és 600 g csirke lement eddig minden egyes nap...Plussz a zabpehely+tojás+túró+fehérje....
Sztem ez tömegelésnek számít.
A kérdés az volt, hogy nagy gáz-e, hogyha 2-3 hétig nem ezeken élnék hanem ami éppen jól esik?(sajtos tejfölös tészta,szendvics stb...)
Úszás alatt ugyanúgy csirkerizs és utána 1 hónap kondi alatt is...
Bocs ha hülyén fogalmaztam 😛
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
hallottatok róla?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kaja meg 2-3 hétig ami van(úgy értem alap a napi 6* étkezés de nem lesz annyi csirkerizs hanem mondjuk, sajtos tejfölös tészta,tejberizs,tojás,túró,néha 1-2 melegszendvics ha úgy van, tehát nem lenne tiszta teljesen a kajám)?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Másnak ilyesmi?
Elsõ 5-6 alkalommal fele távon már káprázott a szemem, és a bicikli gyártójának is szidtam a kurva anyját, de aztán 1óra 10 perces útból laza 40 perces bicajozás lett, amitõl nem döglök meg. Csak szokni kell. Jobb mint a teremben a tükröt bámulva tekerni, bár itt (Pest környéke) nem biztos h egészségesebb😊
90 kiló meg abszolút nem sok szerintem az olyan jó kis bemelegítés. 😉 Bár igaz guggolni én sem guggolok 100 kilónál nehezebb súlyokkal.
amit mondani akartam az egésszel az az, hogy tapasztalataim szerint a legtöbb ember (igaz, akirõl ezt írtam, róla nem tudom biztosan) lustaságból nem dolgozik lábra, és azért sem, mert azzal nem lehet feszíteni annyira a discoban. õk a leghangosabbak az öltözõben, õk pofáznak az mellezésrõl hangosan a buszon, csak hogy hallja mindenki stb.
persze megint nem arról van szó, hogy aki nem guggol az paraszt, vagy ilyesmi.
az erõ is relatív, sok mindentõl függ. az egész pusztán annyi, hogy láttam a srácot nyomni és guggolni, és kardiózni, és szerintem nem volt igazán összhangban a három dolog.
asszem jobban nem tudom körül írni, ebbe is bele lehet kötni, próbáljátok meg úgy értelmezni, ahogy kell 😊