Újítottam egy Pump 'n' Go-val, még nem használtam semmilyen stimulánst, vagy bedurrantót ezelőtt, így nagy reményekkel vártam a hatást. 1 adag után semmit nem éreztem, se be, se ki nem durrantam, fáradtság érzetet sem tolta ki, talán kis plusz energiát adott. Lehet az adagolást tényleg Kathi Béciék mércéje szerint kell megoldani :) Ízre viszont kurva fasza, simán porban is nagyon is jó, régen lehetett kapni tök ugyanilyen ízű pattogócukrot(vagy mi a pöcsöm az), szóval nosztalgikus érzés volt csak simán nyalogatni a port is :D
Megérkezett a Power Track PP is, fahéjasat rendeltem, itt kicsit féltem az íztől, hogy a szója majd nagyon kiüt, jelentem teljesen rendben van ez is. Fahéj egy az egyben fahéj, még órákkal utána is tiszta fahéj ízt büfiztem. Persze azért érezni, hogy nem tejsavó. Mondjuk nem edzés utáni fehérjének rendeltem, hanem reggeli zab mellé, meg nap közben zab mellé, tehát ha nagyon gány is lett volna, éhesen simán bekajálom, de így pozitív a csalódás. Azért rendeltem 1 erdeit is, hogy legyen választék, azt majd holnap próbálom.