Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
mov ah,4ch int 21h end
kezdem élvezni a kajákat egyébként, a faszbukos evilkonyha elég sok jó ötletet ad, és sikerül majdnem mindig úgy összerakni a kajákat, hogy nem maradok éhes. mondjuk amikor az asszony tegnap nutellás fánkot evett, az odabaszott a vágynak. (egy lekvárosat megettem én is amikor sütött :DD)
Nem tudja valaki miért ment mindennek fel az ára builderen?
el vagy tûnve nagyon (meg úgy mindenki)
ki hogy áll, mit csinál?
írva két sor volt :D
miért kell olyan termékek után kutakodni, amik a határainkat feszegetik, anélkül hogy a határainkat feszegetnénk mi magunk.
MJ rulz Pink Team The Only One
nagyon sokszor nem az dönti el hogy legális-e
azt hogy legális-e:
- azt az adott cég vagy terület vagy érdekcsoport lobbija, ergo pénze dönti el
- vagy hozzáértés vagy nem hozzáértés a törvényhozónál
az elsõ sor kérdésére a válasz nem ennyire egyszerû
pláne nem ebben az iparban
ez a hsz nem a linkedre válasz (rá se kattintottam) hanem csak erre az egy hozzászólásodra. csak hogy legközelebb hogyan ítélj...vagyis inkább sehogy, bár sose értettem:
miért kell olyan termékek után kutakodni, amik a határainkat feszegetik, anélkül hogy a határainkat feszegetnénk mi magunk.
baszki ebben a 2 sorban milyen szépen összefoglaltam doppingról a sommás okosságot meg akár a táplálékkiegrõl is.
MJ rulz Pink Team The Only One
\"Errõl van szó!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Errõl van szó!\"
Mérhetõ májkárosodás (nagy intenzitású fogyasztás után visszafordíthatatlan), magas vérnyomás, megnövekedett pulzusfrekvencia, gyors ösztrogénné alakulás, pattanásosodás, gyorsult hajhullás, a szervezet saját tesztoszteron termelésének leállása, fokozott agresszivitás.
Egyébként banner alatti szöveg.
\"Errõl van szó!\"
vélemények?
mov ah,4ch int 21h end
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szarrá van photosoppolva, ennyire logikus...
\"Errõl van szó!\"
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
ha nem találsz választ, akkor térjünk vissza a dologra :)
sok sikert az edzéshez!
\"Errõl van szó!\"
Kb. 10-12 éve voltam utoljára edzeni, és fiatal koromban mindig kb. 72-74 kg voltam 184cm-hez kpest. Sajnos az idõ múlásával az ember öregedett és felszedtem egy jó tizest, most kb. 84-86 kg. vagyok, picit elvagyok hízva.
Újból elszeretném kezdeni az edzést, és ebben szeretném kérni a segítségeteket. Annak idején volumass + kreatin kombóval edzettem, de most igazából nemtudom hogy milyen étrendkiegészítõt lenne érdemes használni. Kimentem a gyakorlatból, nemtudom hogy mi mire való, és mikor mit érdemes hasrználni.
Elõre is köszönöm a tanácsokat!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
\"Errõl van szó!\"
faszbúk
érdemes elolvasni a kép alatti kommentet, aztán megnézni a kiscsávó képét. :DDDDDD
és +1, amit már gondolom mindenki látott

Mondjuk ez egy Texas-i törvény, ez is tény... :)
Amennyiben szójából, csonthártyából, ballasztanyagokból és némi elhanyagolható nyesedékbõl lehet testet építeni, akkor tökéletes lesz a virsli. :)
A tojás meg fogyasztva a leghatásosabb. :)
(Igen, ma kurva vicces vagyok)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(egészségesebb mint a virsli...)
A virsli fehérjetartalma nem biztos hogy megközelíti a csomagoláson feltüntetett értékeket, fõleg ha a készítését illetõ urban legendekre gondolunk. virsli=/= csirke
A virsliben még a füst sem igazi :(
A szója meg nem egészséges...
Fehérjebevitelhez mennyire jó a virsli?
És a tojás fõzve, vagy sütve hatásosabb?
Elõre is köszi.
kicsit furcsa a közérzetem, és a gyomrom sem a legjobb. nem vagyok rosszul, meg ilyenek, csak puffadok kicsit. 3-4 fõtt kaja (csirke/hal + zõccség + 2 alkalommal kevés barna rizs + tojás) 2-3 hideg kaja (cottage cheese, túró, turmix stb.)
bár lehetséges, hogy a munka/suli páros miatti ideg teszi..
ha látványos lesz a dolog, akkor teszek before/after képet.
csuszi a tiédet meg még mindig várnánk :D