12316971501353788406.png
  • Roger6
    Tepsiben 1 kiló krumpli + 1,5 kiló csirkecomb, és pár deka sajtot reszeltem le. Holnapi 3 fő étkezés, bár azt hiszem belecsippantok ma este is még kicsit.

Amúgy kreatin. Kb. 4 hete kezdtem, rendesen feltöltéssel (sima monohidrát, BioTech-es). 4 hét alatt 84-ről 88,5 kg (bár ma kb. 1 liter víz fogyasztása után néztem meg), és ma rekordot nyomtam fekvenyomásban, ami a leggyengébb számom amúgy az edzésen. Kajára nagyon figyelek, rengeteg rizs + csirkemell, de anyagi okok miatt be kell minden hónapban rakni egy csirkecombos hetet is. Hétvégente pedig hal. Imádom a halat, bele tudnék pusztulni. Reggelire turmix után kb. 40 perccel (kutyasétáltatás után)zabpehely plusz joghurt, és mivel imádom a kefirt, ezért fél liter még rámegy fél órával utána.

Az étvágyam nagyon jó, napi 6-7-szer fogyasztok szilárd táplálékot, edzésnapon két turmix, pihenőnapokon egy, 1.000 mg C-Vitamin, és egy Vitaminkomplex. Most úgy érzem, hogy a fejlődésemben csak a pénztárcám szab határt. Pörgök, intenzíven edzek, mellette a hölgyet is tanítgatom, nagyon jól haladunk.

Csak mindig éhes vagyok...