-
a mínuszolóknak:
vesztesek vagytok, szépen elmagyarázom miért:
feljössz sg-re, bejelentkezel, lemínuszolsz, kijelentkezel, bejelentkezel, lemínuszolsz, kijelentkezel, bejelent.... hm. biztos jó elfoglaltság. vesztesz időt, energiát, amiből manapság elég kevés van, mindkettő aranyat ér. gratulálok a befektetéshez :) és mi a célod vele? hogy majd elszégyellem magam, vagy elsírom magam, vagy rosszul fogom magam érezni? vagy rossz kedvem lesz? nem áll fel? ezt most halál komolyan, ti se gondolhatjátok komolyan, hogy bérmilyen lelki hatása lesz a ténykedésnek. innentől kezdve 2 út áll előttetek.
ezt csináljátok x héten át, x hónapon, éven stb. én nem megyek el, nem lesz rosszabb közérzetem, kb annyira érdekel a dolog, mint hogy a szomszéd kutya 3-at vagy 4et vakkant. esküszöm az istenre nem vetítek, de csak ha kicsit belegondoltok, ti is láthatjátok, mennyire porbafingó dolog ez. teljesen szélmalomharc. magyarán semmit nem értek el vele, csak magatoktól raboltok időt, energiát, drága dolgokat. a semmiért. ergo én win.
másik út, hogy tovább csináljátok, még több alreg, még több ki-be bejelentkezés stb stb, éveken át. hm...ergo ti win? :D még több energiavesztés, még több időveszteség, még több gratuláció :)
egy intelligensebb ember felméri egy ok-okozati, taktikai, vagy vitalépésének a lehetséges kimenetelét, eredményét, befektetett energiáját, pénzét, várható nyereségét. a hülyébbek trollkodnak, és magukat szopatják.
egy értelmesebb ember már ha butaságot csinál, minél hamarabb felméri hülye lépésének tarthatatlan voltát és minél hamarabb kiszáll a vesztes szériából, magyarul már rég nem mínuszolna...de ti hülyék vagytok, és még csináljátok egy darabig, bizonyítva milyen hülyék vagytok. és észre se veszitek, hogy közben mit nyertek? energia és időveszteséget. és minél tovább csináljátok, annál hülyébbek vagytok és annál többet vesztetek a drága dolgokból.
hm...mindenképp én vagyok a vesztes jogos :D
sok sikert drága poruljartal stb. minden mínuszolással csak annyit jelzel felém, hogy még mindig hülye vagy, és energiát fecölsz abba, ami semmit nem jelent. mintha magadat pofoznád, és én vagyok a néző :)