Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
itt sem hiánycikk a zetorlánc 😄 durva termek lehetnek ezek, környék összes TSZ-e innen hordja az alkatrészeket.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
aztabüdöskurvaeget <#ijedt>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

SeanJRRussel

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

zsoltioregon
A testet nem, de egy hasonlóan jó képhez adok kölcsön olyan láncot. Legfeljebb nem kinyomod magad a lánccal, hanem próbálod túlélni a súlyát.<#idiota>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Panzermeyer
Én felröhögtem 😊

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
A-a. Kox nélkül soha nem leszel ilyen vaskos, gyerekláb méretû erekkel 😊

mov ah,4ch int 21h end

Nem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

iko
szerintetek ezt el lehet érni kox nélkül?

spam. sry

Tyler1
alig hc a csávó 😊

Vaxi
nem akarok bunny flémet generálni, de ezen a válaszon felröhögtem 😄

"Szevasz. Az lenne a kérdésem, én jumbot szedek, de csak edzés elõtt, alatt és után. A pihenõ napokon nem (anyagi okok) És most szeretnék egy méregtelenítõ tea kúrát csinálni. Ez a tea kúra lesz e valamilyen negatív hatással a jumbo hatásával szemben? ......"

"elõször is: szeggyé jumbot szarás közben is mindenképpen. másodszor is, a teakúra az bazmeg negatív hatással van. ennek az az oka, hogy régen indiában elefántokon szállították a teát, így a jumbo szomorú lesz, ha teázol, megsértõdik és semlegesíti a tápanyagot......."

Roger6
Hétvégén letesztelem 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Én egyel is jól laktam 😄 Mondjuk csaltam és nyomtam bele egy kis majonézt is <#bee1>

Roger6
Mondjuk nem néz ki valami táplálónak, persze ki kell próbálni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
ilyenek jöhetnek még 😄DD

csuszi
látom a 3ból 2,5 nem ment át

MJ rulz Pink Team The Only One

SeanJRRussel
Én eddig nem terveztem és ezután se fogom h szteroidhoz nyúljak.vagyok 190cm és mellé 105kg.Nem tartom magam kicsinek,derékon,hason van egy kis felesleg meg combon és annyi.Tudom és érzem is hogy még nem értem el a határaimat,szóval még tudok hova fejlõdni naturálban pláne úgy hogy baszok a kajára,nem számolok grammra pontosan nem is eszek mindig húst.Ha erre is jobban figyelnék akkor még gyorsabban fejlõdnék és lehet nagyobb is lennék.De én is azt mondom hogy lassan járj tovább érsz.4 éve edzek már folyamatosan és ahogy az edzõ is monddni szokta az évek nekünk dolgoznak.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Roger6
You must be new here... <#idiota>

Tyler1
én kifejezetten Rockra értettem. azért õ 40 éves, és a százkilencvenX centijéhez, bõven 110 fölött mozog a súlya, és nem zsírtól.
hatalmas az ember, dromedár állat, naturálban ilyet összerakni ilyen kritériumok mellett, a hobbi testépítõk 0,1%-a tud.

iko
Ez igaz. Túl van misztifikálva a szteroid. Egy korrekt atletikus alkatot anélkül is simán össze lehet hozni. Csak nem 3 hónap alatt. A lassan jársz tovább érsz híve vagyok én is. Pl. nekem csak a 2. év után ment a húzódzkodás. Na és? Az izomnak érési idõ is kell. A legtöbb szteroid huszárból hiányzik a kitartás és a fegyelem (akibõl nem az versenyszinten néz ki). Szóval lassú víz partot mos, én pl. 178 cm mellé nem is akarok 80 kg fölé menni szálkásan. Az meg remélhetõleg 2-3 éven belül meglesz.

spam. sry

iko
Amúgy ez 1,5 év fejlõdése. 63 kg-ról 70 kg-ra.

spam. sry

iko
http://iko.uw.hu/dieta.jpg
http://iko.uw.hu/dieta2.jpg
http://iko.uw.hu/2010-08-13A.jpg
http://iko.uw.hu/2010-08-13.jpg

Készülõben a legújabb forma. Remélhetõleg a tavalyihoz képest +3-4 kg és még élesebb.

spam. sry

zsoltioregon
200 kg-osan???
Most mennyi vagy?😊 170kg?

kb 30 oldalt átnéztem, de semmi amúgy.

Akár rakhatsz te is😊 (csak vicc, nem érdekel az se, ha 190 centis/60 kilós imádkozósáska vagy)

a dietetikusok meg valóban érdekesek (endokrinológusok szintúgy). Nekem anno felírta a Reductil-t. Vérnyomásom nem nõtt, de szívfreki igen... rá 3 hónapra betiltották Európában😞 havi 6500 ért sok más választás van, még nem épp szabályos akkor is.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

csuszi
én 200kg osan is többet fogok érteni a fogyáshoz mint a lakosság 99,9999%-a, és ezzel nem magam fényezem, hanem a lakosságot húzom - bizonygatni meg nem fogom, mert nem érdekel ki hiszi el, ki nem
de a dietetikusok is segghülyék, tisztelet a kivételnek, mert van, csak nem sok

csuszi
1, ferguson/phil jackson/kemény stb stb (tetszés szerint választható) szerinted jobban játszik mint bárki a 10 ligával lentebbi csapatból?
remélem átjön az analógia
2, van aki érti, csak lusta/nincs ideje/pénze/akarata/affinitása
attól még tudja
3, aki keres az talál

csuszi
nem értek egyet
csak itt debrecenben ismerek vagy 50 arcot akik így néznek ki
nem olyan sok meló ez a szint, heti 5-6 órával simán lehet hozni, az más kérdés hogy 10+év
és kemény akaraterõ kell, nem csak az edzés részéhez, hanem a diétához
naturál nem naturál, lehet naturálban is elérni, csak nehezebb, hosszabb idõ. de utólag hálásabb 😉

zsoltioregon
291 oldalnyi beszélgetésben akad olyan "testépítõ", akinek van min 1 darab linkelt Before-After képe (magáról), ami bizonyítaná módszerei hatékonyságát?<#nezze><#conf>

csuszi
<#vigyor4>
genya

csuszi
elszóltad magad te kis huncut 😊

Most találtam rá erre, tömegelésnél szerintem reggelire kurva jó, meg amúgy is <#zavart1>

Grilled cheese, fried egg sandwich

Ha lusta vagy megnézni:

Vajat vagy margarint megolvasztasz a serpenyõben(margarinnal nem olyan jó), erre rá ütsz egy tojást, és megcsinálod tükörtojásnak. Mikor már elég "stabil", rá raksz egy lapkasajtot vagy akármilyen vékony szelet sajtot a tetejére, meg egy szelet kenyeret(én teljes kiõrlésûvel csináltam), aztán z egészet megfordítod, hogy a kenyér piruljon a vajban egy kicsit. A másik oldalára is teszel egy kenyeret, aztán azt is megfordítod hogy megpiruljon a vajban, és kész is. Lehet még rakni közé sonkát megpirítva kicsit, a videóban baconnel csinálják. Nagyon fasza tápláló kaja, és nagyon finom.

shaba23
kösz
Különc
Godsmack - I stand alone

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

shaba23
Milyen zene megy alatta ismeri valaki?<#zavart1>
Különc
Dugják a kertészfiút=Dugja a kertészfiú, kicsit rosszul jött ki a nõi megfelelõ

Különc
Nem tölti az, maradék idõben teniszezik Schwarzeneggerrel, golfozik Tiger Woodszal a kertben vagy dugja/dugják a bejárónõt/kertészfiút

ja ez is igaz... egy átlag embernek nincs szerintem ideje arra hogy élete 90%át egy konditeremben töltse 😊

azért néha irigylem ezeket... nincs semmi dolguk gyakorlatilag "csak" edzeni. de ekkora pénzekért ....

Tyler1
rengeteg munka, és fõleg nem naturál.

Különc
Színészek, Pankrátorok, semmi más dolguk a filmezésen kívül mint jól kinézni, saját dietetikussal, tanácsadóval személyi trénerrel. Ilyen háttérrel még csuszi is így nézne ki <#mf2>

egyébként lehet tudni hogy õk mióta edzenek és hetente hányszor? gondolom rengeteg munkába kerül az ilyen izomzat...

Szabi84
én is láttam pár interjút vele, jóarc tényleg

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tyler1
nála csak Vin Diesel a nagyobb arc.

durva😄

de nem szabályos teljesen, bár ekkora súlynál szerintem az a minimális lendítés nem számít sokat... durván néz ki ez az ember 😄

Különc
Nagyon bírom ezt a faszit

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

A páromnak van ilyen "sífutó" gépe, én azon szoktam kínozni magam. Amíg nem ment a 45 perc, addig apránként haladtam... most meg már a nehézséget állítom úgy, hogy a 45 percet azért végigbírjam egy tempóban.

Engem nyugtat agyilag, így fel sem tûnik, hogy eltelik az idõ... becsukom a szemem, és kalandozok... 😊

www.smart-bus.hu

http://www.bodybuilding.com/fun/cyclical_ketogenic_diet.htm

Az igazi kérdésre esetleg valami ötlet?

Vaxi
egyik haverom javasolta ezt nekem is, de picsa voltam még kipróbálni. 😄
na majd a héten..

aha értem. elég gyilkos edzésnek hallatszik 😊 köszi a segítséget!

csuszi
a súlyzós edzés is intervall
intervall váltogatja a magas pulzus szakaszt az alacsony pulzussal
feltáncoltatod a pulzusod sprinttel, bringával, súlyzózással 1perc alatt, aztán visszalassítod 100 környékére kocogással, sétával, lassú tempóval, 2-3-4 perc múlva megint megtáncoltatod stb stb
utánégetés jön létre, min 24óra, ha extrémen jól csinálod akkor 72órára is
akkor csinálod jól, ha az életedért könyörögsz utána, és oxigénsátorba fekszel le (súlyzózásnál is)

csuszi
vitamin
max heti 1kg fogyásra belõve kalória
okos étkezés alacsony gi ch, sok rost, minõségi zsír, magas fehérje és az életben nem találkozol az általad írt hatásokkal

iko
Szerintem tényleg belassul. Annyi, hogy beáll a szervezet tartalékos energiaszintre (fáradtság, lehangoltság, csökken a vérkeringés, amolyan hibernált állapot), ezáltal kevesebb energiát éget el alapból. Ezen segít a kardió, ami kényszeríti a szervezetet a gyorsabb anyagcserére, illetve a beiktatott csalónapok amely visszaállítja a leptid szintet.

spam. sry