Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
mov ah,4ch int 21h end
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"Szevasz. Az lenne a kérdésem, én jumbot szedek, de csak edzés elõtt, alatt és után. A pihenõ napokon nem (anyagi okok) És most szeretnék egy méregtelenítõ tea kúrát csinálni. Ez a tea kúra lesz e valamilyen negatív hatással a jumbo hatásával szemben? ......"
"elõször is: szeggyé jumbot szarás közben is mindenképpen. másodszor is, a teakúra az bazmeg negatív hatással van. ennek az az oka, hogy régen indiában elefántokon szállították a teát, így a jumbo szomorú lesz, ha teázol, megsértõdik és semlegesíti a tápanyagot......."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
hatalmas az ember, dromedár állat, naturálban ilyet összerakni ilyen kritériumok mellett, a hobbi testépítõk 0,1%-a tud.
spam. sry
http://iko.uw.hu/dieta2.jpg
http://iko.uw.hu/2010-08-13A.jpg
http://iko.uw.hu/2010-08-13.jpg
Készülõben a legújabb forma. Remélhetõleg a tavalyihoz képest +3-4 kg és még élesebb.
spam. sry
Most mennyi vagy?😊 170kg?
kb 30 oldalt átnéztem, de semmi amúgy.
Akár rakhatsz te is😊 (csak vicc, nem érdekel az se, ha 190 centis/60 kilós imádkozósáska vagy)
a dietetikusok meg valóban érdekesek (endokrinológusok szintúgy). Nekem anno felírta a Reductil-t. Vérnyomásom nem nõtt, de szívfreki igen... rá 3 hónapra betiltották Európában😞 havi 6500 ért sok más választás van, még nem épp szabályos akkor is.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
de a dietetikusok is segghülyék, tisztelet a kivételnek, mert van, csak nem sok
MJ rulz Pink Team The Only One
remélem átjön az analógia
2, van aki érti, csak lusta/nincs ideje/pénze/akarata/affinitása
attól még tudja
3, aki keres az talál
csak itt debrecenben ismerek vagy 50 arcot akik így néznek ki
nem olyan sok meló ez a szint, heti 5-6 órával simán lehet hozni, az más kérdés hogy 10+év
és kemény akaraterõ kell, nem csak az edzés részéhez, hanem a diétához
naturál nem naturál, lehet naturálban is elérni, csak nehezebb, hosszabb idõ. de utólag hálásabb 😉
Grilled cheese, fried egg sandwich
Ha lusta vagy megnézni:
Vajat vagy margarint megolvasztasz a serpenyõben(margarinnal nem olyan jó), erre rá ütsz egy tojást, és megcsinálod tükörtojásnak. Mikor már elég "stabil", rá raksz egy lapkasajtot vagy akármilyen vékony szelet sajtot a tetejére, meg egy szelet kenyeret(én teljes kiõrlésûvel csináltam), aztán z egészet megfordítod, hogy a kenyér piruljon a vajban egy kicsit. A másik oldalára is teszel egy kenyeret, aztán azt is megfordítod hogy megpiruljon a vajban, és kész is. Lehet még rakni közé sonkát megpirítva kicsit, a videóban baconnel csinálják. Nagyon fasza tápláló kaja, és nagyon finom.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
azért néha irigylem ezeket... nincs semmi dolguk gyakorlatilag "csak" edzeni. de ekkora pénzekért ....
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
de nem szabályos teljesen, bár ekkora súlynál szerintem az a minimális lendítés nem számít sokat... durván néz ki ez az ember 😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Engem nyugtat agyilag, így fel sem tûnik, hogy eltelik az idõ... becsukom a szemem, és kalandozok... 😊
www.smart-bus.hu
Az igazi kérdésre esetleg valami ötlet?
na majd a héten..
intervall váltogatja a magas pulzus szakaszt az alacsony pulzussal
feltáncoltatod a pulzusod sprinttel, bringával, súlyzózással 1perc alatt, aztán visszalassítod 100 környékére kocogással, sétával, lassú tempóval, 2-3-4 perc múlva megint megtáncoltatod stb stb
utánégetés jön létre, min 24óra, ha extrémen jól csinálod akkor 72órára is
akkor csinálod jól, ha az életedért könyörögsz utána, és oxigénsátorba fekszel le (súlyzózásnál is)
max heti 1kg fogyásra belõve kalória
okos étkezés alacsony gi ch, sok rost, minõségi zsír, magas fehérje és az életben nem találkozol az általad írt hatásokkal
spam. sry