-
már nem is reagáltam rá...annyira evidens, hogy a szerek 90%-a sérülésmegelőző, regeneráló, lazító, hogy aki ezzel nincs tisztában, az fogalmatlan (nem sértés). nincs is ezzel baj, csak akkor nem kellene nagy mellénnyel osztani az igét. nem feltétlen retsu, Ő határeset. de jó páran kb annyit értenek a kondihoz, táplálkozáshoz, kokszhoz, mint én a focihoz. de én nem is szaladok semmilyen foci topikba hogy megmondjam miért fasz x válogatott, vagy miért béna y focista. tudom mihez értek, abban dumálok, a többiben meg szívom az infot és hallgatok serényen.
pl. a kokszok nagy része klinikai gyógyszer. nem azért lettek kifejlesztve, hogy mari néni 10 alatt fussa a százat. a stanazol pl roboláló szer, regeneráló hatása van, minimális erőt hoz, izomtömeget véd, minimális tesztot emel. rákos betegeknek régen előszeretettel adják, talán még mindig, akik vesztettek 20-50kg testsúlyt.
attis. ami előtted van, az úgy 95% hogy nem stanzi. arra ne vegyél mérget :) valszeg egy szokásos paraszt koksz, magyarországon úgy 3-5 éve nincs se winstrol, se másmilyen stanazol származék. erről ennyit. és nem támadólag írom, de hidd el ezt, akármit mond a dealered ;)
ha stanazolt akarsz, el kell menned spanyolországig komám :) - és nem, hiába van ott, itt nincs. nem, az se baj ha hologramos, fóliás, dragonos, tökömtudjás stanazolod van. nem az van benne...
már ha koksznál tartunk, akkor ami eredeti, azt szépen a gyógyszertárban veszed (spiro, inzulin, teszto, efi). csak ezeknek meg vagy nincs értelme, vagy geci károsak, vagy hozzászoksz secc pecc. hát ez van ... ;)