-
baszki, pont most akartam leírni a miérteket...:)
csak tag-ekben számodra effe drágám:
sport, sportoló, tisztelet, edzésmunka, olimpia, teljesítmény, sport lényege, mai magyar fiatalok sportbeli (esetleg egyéb) színvonala, sport/sportoló megbecsülése, élsport háttere, úgy általában sportágokhoz értés.
ez a topik elsősorban alakformálás, egészséges életmód, kitartás, támogatás, buzdítás, esetlegesen a sport szeretetének terjesztése, lényegének hangsúlyozása, tanácsadás, stb.
helyetted szégyellem magam, hogy ezt magyarázni kell, hogy az értelmi szintetek a mínuszolgatásban van... bár az igazság az, hogy engem kb annyira érdekel, hogy végigpluszolom az "én bandám", láttassék a helyezkedésem, ezen kívül hangyafasznyit sem érdekel. az se ha a következő 200 évben minden kibaszott hozzászólásom minusz 100-ban, 1000000ban lesz, van, meg az se ha elhúztok a vérbe. hidegen hagytok. ezt a hozzászólást se miattad, miattatok írom, a látszat csal.
a többiek miatt, tudják a normálisabbak nincsenek egyedül, hogy még vannak értelmesebb emberek, és hogy a betévedő még fiatal, utat kereső emberkék ne az olyanok után menjenek mint Ti. olyan nevelő szándékkal. a vita se nem érdekel annyira hogy időmet pazaroljam rá, Ti még annyira se érdekeltek, ellenben az igen, hogy az elveim mellett kiálljak, és esetleg valami kis példaszerűség, kis irány jelleg megjelenjen a fogékonyabbak számára. csodálkoznék ha értenéd...