Retsu a kemény írta priviben, de ezt ki kell raknom, életveszélyesen megfenyegetett, én meg nagyon félek tőle. Íme a levél:
"Tudod kit nyomorékozz le idióta! Ezért még kapsz csak várj 1 kicsit! Fogalmad nincs kihez vartyogsz de nem gond, ki leszel tiltva! Ha nem akkor + számíthatsz 1 jó kis szívélyes látogatásra meglepivel. Amennyiben a lehető leghamarabb nyilvánosan bocsánatot kérsz h így beszéltél velem, talán megúszod... ha nem akkor meglátod mit kapsz."
Na, ez pontosan elmondja, mennyi eszed van. Bírom, amikor az emberek magukat szivatják.
Annyira bocsánatot kérek tőled nyilvánosan azért, mert fogalmad sincs a sporthoz mint az állat. Én vagyok hülye, hogy hozzád szóltam egyáltalán, nem kellett volna a te föld alatti szintedre lesüllyedni.
A leggyerekesebb dolog a világon ez, hogy majd jól meglátogatsz, aztán hozol nekem teás kekszet mogyoróval. Kutyám szeretni fogja biztos amúgy.
Ezzel be is fejeztem veled a kommunikációnak abszolút nem nevezhető fröcsögést. Ez a megverlek ha nem izé-mizész meg már oviban sem volt menő. Üdv a tiltólistán, viszlát!
OFF vége nálam.
ON: BB Tv legújabb részében Vörös Zoli --> hihetetlenül szimpatikus ember, bár ilyennel lenne tele a világ, és nem... tudjátok.