Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
nagyszerû
Vaxi
http://www.youtube.com/v/diiitJL0XRc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Molnár Péter
Dennis Wolf

Problem?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Különc
Aerobik Norbi nem érdekel, Superbody mikor lesz?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vaxi
Most láttam, hogy október 15-16 fitparádé lesz pesten.
tervezi valaki, hogy kinéz? :) vagy jobb kérdés, volt már valaki? :D

csontiz
tünetek: véres vizelet, hálisten fájdalom nélkül
Ultrahanggal szétbontják õket és normál vizeleti úton ürül ki elvileg.

szekrény
jó lenne, ha inkább arról mesélnél, mik voltak a tünetek és milyen eltávolítási módot ajánlanak/van lehetõségük alkalmazni

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

csontiz
Sajnos hajlamos vagyok rá, csak azért ijedtem meg mert drasztikusan sok jelent meg a vesémben, de akkor ennek örülök és folytatom a kúrát:)

szekrény
már megjelenéskor megvolt, a szokásos átlagembernek kivitelezhetetlen (10% alatti testzsír, kékony könnyû csontok, gyors anyagcser) dolgok, ráadásul nincs is olyan motiváció mint badiba hogy legalább látod 2 hónap alatt hogy lehet vastagodni, semmi konkrét edzésterv, ennél még a fegyencedzés is jobb pedig az ennek a koppintása ....

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Vaxi
köszi, én elolvasom majd :)

más: múltkor havernál voltam, van kettlebellje. nekem kicsit nagy volt, 24 kilós, és nekem a 16-os lenne megfelelõ. csináltam vele néhány gyakorlatot, kurva jó. tervezem, hogy beszerzek egyet, egy kis változatosság nem árt :)

bár most ezt a magas ismétlésszámú edzést próbálgatom, eddig bejön :)

Vaxi
szerintem 100%-ig esélytelen, hogy ettõl lenne bajod.
lehet, hogy hajlamos vagy rá. mennyit iszol?
úgy számolj, hogy 20 tskg-ra 1 liter folyadék lenne a megfelelõ

Tyler1
én kettlebell-es könyvet olvastam tõle, az is odabaszós.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Aki még eddig nem tette, az sürgõsen olvassa el a Meztelen Harcos c. könyvet. Egy Pavel Tsatsouline nevû fickó írta, aki az orosz spetsnaz különleges egység kiképzõtisztje, valamint az amerikai tengerészgyalogságnál is tartott szemináriumokat erõfejlesztés témában.

Nem izomnövelésrõl van szó a könyvben, hanem színtiszta erõnövelésrõl, olyan (átlagemberek által) ismeretlen technikákat mutat be, amit olimpiai atléták, erõemelõ bajnokok, katonák, és harcmûvész mesterek használnak. Hihetetlen a könyv, garantálom hogy aki veszi a fáradtságot és végig olvassa, minden gyakorlatban nõni fog az ereje, olvasás közben úgyis próbálgatni fogja a technikákat és meglátja :)
Ne tántorítson el, hogy az elején az egykezes fekvõtámaszt és egylábas guggolást írja mint fõ gyakorlatokat, nem kötelezõ ezeket csinálni, de a felsorolt technikák a testépítésben is jól felhasználhatók. Nem hosszú, 200 oldal, de ennek nagyrésze kép. Jó minõségû pdf, komolyan megéri elolvasni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

csontiz
Rólam van szó:) persze eleget iszok, csak most találtak laza 5 db-ot bennem:/ De nem szeretném abbahagyni a tömegnövelést. Köszi a segítséget

Roger6
Én kizárt dolognak tartom. Rendben van a napi vízfogyasztása az adott illetõnek?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jazzy
A glutamin biztosan nem. Szerintem a Jumboban sincs semmi olyan ami esetleg hozzájárulhat.

A táplálékkiegészítõk nem "okoznak" semmit, esetleg hozzájárulhatnak amúgy is kialakult / kialakuló dolgokhoz.
csontiz
Sziasztok! L-glutamin vagy Jumbo professional okozhat vesekövet?<#confused>

kiírják általában..:)

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

Tyler1
kiírják. vagy nem. van amikor csak meglepi...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jazzy
Ezt honnan lehet tudni mikor mennyit ér? Nekem 30 pontot adott 18:00-kor..
Mostantól, 18:30-ig megint 500 pontot ér a nap képe!:))

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

Sephirot T
Valaki adna valami tippet marhahús elkészitéséhez?

Vaxi
jaja, holnaptól meg még kevesebb lesz.
nem pontot fognak osztani késõbb, hanem valami ajándék rendszer lesz.
részleteket nem árultak el

Panzermeyer
Én meg a mai szavazás után csak 30 pontot kaptam. <#conf>

mov ah,4ch int 21h end

shaba23
jah, cumi:)
Vaxi
nem, errõl lemaradtunk :)

shaba23
viszont akkor nem kaptam 500-at, mivel összesen csak 600 van...
shaba23
Pff..reggel...én 00:05kor :)

Szabadságra ment az edzõtermem 10 napra...a mai edzésem 2 ajtó kibontása tokostól, 2 szoba tapétátlanítása, 5m2 aljzatbeton feltörése.
Vaxi
reggel már lenyomtam :(
hajrá hajrá :)

Tibi7
A nap képe facebookon ma 500 pontot ér!! :)
iko
A böjt sem egy hülyeség.
http://www.bodybuilding.com/fun/matt31.htm

spam. sry

Valaki szokott esetleg magának sütni kenyeret? Hol szerzi be a teljes kiõrlésû lisztet?
Kicsit más. Lidl-ben vettem mogyoróvajat. Fél kilós üveg 500 ft körül van, nagyon finom és magas tápértéke miatt tömegeléshez nagyon hasznos. Érdemes kipróbálni szerintem.

szekrény
nézegettem melyiken mekkora ruhanemû mennyire feszült, és akkor vettem észre azt amirõl tik aszt hiszitek hoty a szterojid összezsugoríccsa ...

tviktor91
Megoldható,csak elsütöttem egy humorbonbont. xDD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Különc
Lehetne, hogy a Real Madrid és a Barca topik után ezt se látogasd?

tviktor91
Szerintetek mindent jól csinálok? Milyen turbókaját egyek?
http://www.youtube.com/v/2jLBSmd57xw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Panzermeyer
Nem akarok gay test-tel viccelõdni, de nagyon nehéz megállni... <#vigyor3>

mov ah,4ch int 21h end

szekrény
petinek meg kilóg a zacsi <#hehe>

szekrény
most vettem észre hogy béci magasabb mint zotya pedig én ilyen 180 alattinak gondoltam azt hittem lauter magasságú annyira tömör szegénykém <#ijedt>

Különc
Imi pólója picit gay

szekrény
azért a molnárpeti messze esztétikusabb a lajosnál ....
de így ruhában látszik milyen kisgyerek egy necsörel bádibildör ...

szekrény
1. hideg izmot nem nyújtunk!!!
2. max nyomáshoz 6-8 ismétléses piramisba kell felmenni 4-5 szériával , nem szabad az izmot bedurrantani csak legyen bemelegedve ,meg az izület is felkészüljön a nagy súlyra
3. remélem nem egyedül akar csúcsokatnyomni ...

jazzy
Oké, Jay meg Markus meg Ronnie.. nekik ilyen a felépítésük.. de nem csak õk profik, hanem pl Dexter Jackson, vagy Victor Martinez is..

shaba23
A testépítõ nem a nagy tömeg által elfogadott esztétikumokat tartja szem elõtt. Nem kelvin klein modellé akarja izmosítani magát, hanem mint a nevébõl adódik (testépítõ) valamivel nagyobb (szó szerint) célja van azzal, hogy le jár az edzõterembe. Ha valaki profi testépítõ, az nem biztos hogy azért csinálja mert a strandon akar villogni. Fõleg ha megnézed, akkor a ráérõs idõszakban baszott nagy disznókká képesek hízni. Szóval ez tök másról szól.
Sephirot T

Különc
Megint kezdõdik...

iko
Mondjatok bármit, de a profi testépítõ izmos de nem esztétikus. Szerintem a esztétikus kinézet addig tart, amit az ember tisztán ki tud hozni magából. Nem hiába vannak a genetikai korlátok. A gének tesznek minket emberré, akik e fölé akar nõni az már más kategória és elveszíti a természetes arányosságot. Szerintem el kéne felejteni ezt az amcsi képregényhõs kinézet kultuszt nekem pl. Lénárd Lajos fizikuma közelebb az ideálishoz mint Jay-é:

spam. sry

oliwwer
Tényleg lájkolni való, hogy beolt mindenkit, aki ide ír.

Én úgy szoktam maxot nézni, mondjuk fekvenyomásnál, hogy elkezdem a normális edzésem, elsõ gyakorlat fekvenyomás: 25-öt tolok az elsõ súlyba nyújtás után, bemelegítés gyanánt, aztán lenyomom az elsõ szériát, felmegyek 8-ig, (máskor 14-ig felmegyek elsõ szériában), másodikba felmegyek 6ig kicsit nagyobb súlyba, és harmadikba nyomok maxot. Negyedikbe pedig pumpálok, koncentrált mell. Nekem ez vált be, de majd a többiek is leírják, aztán válogatsz.
Kár hogy itt nem lehet lájkolni! Tolnék egy +1-et szekrény utolsó 2 HSZ-ére :)

Más téma. Szeptemberben kezdek tömegelni. Az érdekelne, hogy mi a legjobb módszer, hogy az 1 ismétléses maximumot "bemérjem"? Gondolom nem edzés végén kellene ezt csinálni. Ti hogy szoktátok? A válaszokat elõre is köszönöm.

szekrény
mit vittél te hová hányperces mikkel mennyi idõ alatt ? nõklapjaedzésterv <#szomoru2>...

szekrény
30 fokos
45 fokos
negatív dõlésszög
a 118-as AQ-dal (kb. ennyi van egy kultúrnövénynek) milyen következtetéseket vonsz le ...
hány fokos ez a pad ?
és milyen dõlésszögû ez ?
<#lama>