Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Molnár Péter
Dennis Wolf
Problem?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
tervezi valaki, hogy kinéz? :) vagy jobb kérdés, volt már valaki? :D
Ultrahanggal szétbontják õket és normál vizeleti úton ürül ki elvileg.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
más: múltkor havernál voltam, van kettlebellje. nekem kicsit nagy volt, 24 kilós, és nekem a 16-os lenne megfelelõ. csináltam vele néhány gyakorlatot, kurva jó. tervezem, hogy beszerzek egyet, egy kis változatosság nem árt :)
bár most ezt a magas ismétlésszámú edzést próbálgatom, eddig bejön :)
lehet, hogy hajlamos vagy rá. mennyit iszol?
úgy számolj, hogy 20 tskg-ra 1 liter folyadék lenne a megfelelõ

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem izomnövelésrõl van szó a könyvben, hanem színtiszta erõnövelésrõl, olyan (átlagemberek által) ismeretlen technikákat mutat be, amit olimpiai atléták, erõemelõ bajnokok, katonák, és harcmûvész mesterek használnak. Hihetetlen a könyv, garantálom hogy aki veszi a fáradtságot és végig olvassa, minden gyakorlatban nõni fog az ereje, olvasás közben úgyis próbálgatni fogja a technikákat és meglátja :)
Ne tántorítson el, hogy az elején az egykezes fekvõtámaszt és egylábas guggolást írja mint fõ gyakorlatokat, nem kötelezõ ezeket csinálni, de a felsorolt technikák a testépítésben is jól felhasználhatók. Nem hosszú, 200 oldal, de ennek nagyrésze kép. Jó minõségû pdf, komolyan megéri elolvasni.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A táplálékkiegészítõk nem "okoznak" semmit, esetleg hozzájárulhatnak amúgy is kialakult / kialakuló dolgokhoz.
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
nem pontot fognak osztani késõbb, hanem valami ajándék rendszer lesz.
részleteket nem árultak el
mov ah,4ch int 21h end
Szabadságra ment az edzõtermem 10 napra...a mai edzésem 2 ajtó kibontása tokostól, 2 szoba tapétátlanítása, 5m2 aljzatbeton feltörése.
hajrá hajrá :)
Kicsit más. Lidl-ben vettem mogyoróvajat. Fél kilós üveg 500 ft körül van, nagyon finom és magas tápértéke miatt tömegeléshez nagyon hasznos. Érdemes kipróbálni szerintem.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
mov ah,4ch int 21h end
de így ruhában látszik milyen kisgyerek egy necsörel bádibildör ...

2. max nyomáshoz 6-8 ismétléses piramisba kell felmenni 4-5 szériával , nem szabad az izmot bedurrantani csak legyen bemelegedve ,meg az izület is felkészüljön a nagy súlyra
3. remélem nem egyedül akar csúcsokatnyomni ...

spam. sry
Én úgy szoktam maxot nézni, mondjuk fekvenyomásnál, hogy elkezdem a normális edzésem, elsõ gyakorlat fekvenyomás: 25-öt tolok az elsõ súlyba nyújtás után, bemelegítés gyanánt, aztán lenyomom az elsõ szériát, felmegyek 8-ig, (máskor 14-ig felmegyek elsõ szériában), másodikba felmegyek 6ig kicsit nagyobb súlyba, és harmadikba nyomok maxot. Negyedikbe pedig pumpálok, koncentrált mell. Nekem ez vált be, de majd a többiek is leírják, aztán válogatsz.
Más téma. Szeptemberben kezdek tömegelni. Az érdekelne, hogy mi a legjobb módszer, hogy az 1 ismétléses maximumot "bemérjem"? Gondolom nem edzés végén kellene ezt csinálni. Ti hogy szoktátok? A válaszokat elõre is köszönöm.
45 fokos
negatív dõlésszög
a 118-as AQ-dal (kb. ennyi van egy kultúrnövénynek) milyen következtetéseket vonsz le ...
hány fokos ez a pad ?
és milyen dõlésszögû ez ?
<#lama>#lama>