tigeroonak ja.
feljöttem a "gyúrós topicomba" körbenézni (igen, a látszattal ellentétben minden nap olvasom :) - csak érthető okokból hanyagolom az írást), és szemet szúrt a chat - kb: cseh laci egy nagyképű fasz, aki nem tudják miért nem úszta ki magát a hülye.
erre én írtam, de nem igazán sikerült megérteniük, hogy a, az úszás ilyen, midnneki taktikázik, lochte is, phelps is, egerszegi is, mindenki, nem lehet bírni a sorozatterhelést, pihentetni kell magunkat. elbaszta, igen, de ez benne van a taktikai sorozatszámokban.
b, még ha el is bassza, szerencsétlen 20x év lemondó, hajnalban kelő szorgalmas, sokat nyerő úszóként talán nem ezt érdemli...
c, én a 40.nek is fejet hajtok, sőt annak is aki magának sportol, és felkel 5kor hogy elmenjen edzeni egyet, vagy csak sakkozik a szomszéddal, hogy ne hülyüljön el öreg korára.
d, több tiszteletet
igen, a szokásos faszkalap stílusomban - persze ennek is meg volt az oka, érdekes tigristank addig nem kapott egyetlen trágár beírást, amíg értelmesen válaszolt és nem csicskázott...
erre természetesen jött a szokásos, hogy én biztos nem sportolok, és hülyeségeket beszélek, és egy újabb idióta a chat-en. meg a stb...
háhogyne...