-
Képletesen értettem, hogy mondja a szemembe. Mivan megsértődtél azon, hogy idejössz 4 hónapos reggel és valakinek nem vagy szimpatikus? Voltak itt nálad százszor segítőkészebb és jobb emberek, akik azért hagyták itt a topicot, mert ez a színvonal kezdett eluralkodni.
Igen, találkoztam emberekkel innen már.
Én leszarom, hogy eszel-e mézet, ezt minek válaszolod az enyémre, nem is írtam róla soha.
A pontrendszerről már leírtam a véleményemet, ha most csinálok 50 alreget én leszek itt a kibaszott kiskirály napi 50 plusszal. Bizony, ér valamit.
A szívrohamos jó poén, majd ha átéled a családban, utána megnézem mennyire nevetsz rajta.
Engem nem zavar, ha tajparaszt vagy, megmondtam nem vagyok kislány és én is tajparaszt vagyok.
Egyszerűen marhaságokkal töltöd meg többnyire a topicot.
De tudok jó példát mondani: Itt van csuszi, aki szintén egy tajparaszt néha, lehetne beszélni a stílusáról, mégis egy csomó embert ellátott itt jó tanácsokkal, elindított az úton, segített nekik és akik ismerik a topicban felnéznek arra, amit elért.
Komolyan veszem a topicot.. igen, itt ha jól tudom emberek vannak, írásban kommunikálunk ugyan nem szóban, de ettől még ugyanazokat a tanácsoakt adom nekik amiket adnék szemtől szembe.
Neked pedig azt a tanácsot adom, hogy tagold azt a nyomorult szöveget amit beírsz, mert egyébként is érthetetlen, így meg aztán erősíti a sztereotípiát.
Amúgy is sejtem, hogy valami alreg vagy, csak még nem tudom kié.
Az meg, hogy kiakadsz azon, hogy beírja, hogy lábazzunk.. vagy nem lábazol ezért akadsz ki rajta, vagy csak simán ennyire primitív vagy. Senki más nem akadt fent rajta, csak te, ez jelent valamit. Másnakszimpatikusamitírokbajnok.
Egyél mézet.