"mondja a szemembe" nyád p*csáját...majd ha ideutazol, elég messze vagyok tőled.az a baj veled hogy egy kikúrt fórumot úgy használsz mintha az életed múlna rajta.fogadjunk hogy az sg logora rejszolsz.a pontrendszer igenis ér valami.méghozzá azt hogy lehet látni hogy ki az akit így látatlanban is utálnak mint a szart mert olyan a hozzáállása a dolgokhoz amilyen.szerintetek biztos tajparaszt vagyok mégis többeknek szimpatikusak a hozzászólásaim.na vajon ez miért van?lehet hogy te vagy itten a nagy gyuri, de nem kell véresen komolyan venni mindent.a tescos lárvás tej nem is annyira vicces, de az hogy mi ilyenkor kezdjük a fasságokat hogy FREEPROTEIN, az igenis az.nem vagyunk egyformák, a szájbavert nagykönyvben az van hogy nem eszünk cukrot edzés előtt?és akkor mi a retek van?nekem bejött és ezentúl minden edzés előtt beverek egy csoki vagy pár kanál mézet, mert NEKEM bevált.a szívrohamos is poén, egyből rohanjon orvoshoz mert azt mondta hogy kevésbé bírja a szíve.röhej.ez aztán a tanács egy testépítő topikban.mennyé orvoshoz.nem az omega3, lenmagolaj, tökmagolaj, meg mennyé' futni/mozogj többet, akármi.telepatikus hiperérzékelőitekkel megjósoljátok egy távoli juniverzumból hogy holnap meghal súlyos szívelégtelenségben...