12316971501353788406.png
  • jazzy
    Idézek hszeket:

HA elmondod, hogy ezekben mi a vicces, akkor elismerem, hogy nincs humorérzékem. Semmi bajom a smileval, de ezek arra vannak, hogy kifejezd ha nevetsz. Lefogadom, hogy miközben írtad ezeket 6 smileval fapofával ültél.

Értelmes képeket sosem töröltem, csak akkor, ha azok óriásiak voltak. Volt aki berakott ilyen 8 képet bmpben, hát azt nyilván nem hagyom bent, átszerkeszteni meg nem tudom.. a tiedre meg nem emlékszem.

Régen már alkothattál valamit, mert a privátod tiltva volt, egyedül neked, senki másé. Már nem emlékszem miért volt, de nem lehet véletlen, hogy 7 év alatt csak a tiédet tiltottam. Azóta már feloldva mondjuk.

De mondom, ha mindenki hozzájárul, hogy cristofel, meg rohadt tej, meg ilyen balfaszságok legyenek a topicban, meg szívrohammal viccelődés, akkor csak írjatok, nem törlöm őket többé. Ezeket is benthagyom, olvasgassátok, ha tetszik.

Lehet tényleg nincs humorérzékem.

Ami problémád van azt pedig nyugodtan leírhatod, de mondjuk nem feltétlen a szóld le az előtted írót topicban, pl ha elolvasod a topic nevét érthető, hogy az előtted írót szólód le, én pedig nem írtam oda soha, csak kaptam a privátot, hogy ki ez az Effe. Tehát írd le nyugodtan, nem vagyok kislány, fogadom a kritikát, ha valami nem tetszik a moderálással, vagy ide, vagy a moderátori topicba akárki nyugodtan leírhatja, változtatunk rajta, nincs ezzel probléma. Én baromságnak ítélem meg kitörlöm, ha úgy gondoljátok nem kéne, nem fogom. De írjátok le és lehetőleg ne puffogva, én sem vagyok tökéletes, nyilván, vannak bőven hibáim.

A pontozó rendszert is ezért rühellem, jön a hülye rám nyom egy minuszt, de nem tudom miért. Nem tudok változtatni egy olyan dolgon amit nem tudok. Írja le, mondja a szemembe és ha úgy ítélem meg, hogy igaza van, változtatok rajta. Én most neked / nektek leírtam és ez titeket vagy érdekel, vagy nem.

Nekem 300 minuszom van lassan és kb 200ról fingom sincs, hogy mi miatt. Kinek és mi baja van. Többiről tudom, hogy valami hülye adta, mert nem úgy szóltam hozzá, ahogy ő otthon anyucitól megszokta. A többit pedig valszeg ugyanezek adják minden nap, ahogy a logóm felvillan, durciból. Okát még egy sem írta le, de van jó pár értelmetlenül anyázó privátom, amiből sok derül ki.

Bár pluszom is van hálisten majdnem ugyanannyi, többnyire azokat se tudom mire kaptam, mivel ez a csodálatos rendszer nem írja ki csak 5 után.