12316971501353788406.png
  • pamparampa
    én a hírek-re nem tudok edzeni.meg múltkor olyan zene szólt amilyet elalváshoz sem teszek be.

szerencsés vagy, engem a füles sem véd meg az idiótáktól.
    múltkor a gyerek megérkezett, végigköszönt mindenkinek, én épp felülést csináltam.hátra volt még 25 és ott állt mellettem végig csak hogy kezet tudjon fogni velem.oké hogy jófej akar lenni, na de khm, érted...[hát ez sem edzeni jött le] előtte levő nap, küldöm 1000-el, megállok szusszanni egyet, odajön és elkezd nekem magyarázni hogy fogyasszak sok szénhidrátot edzés közben, és ne igyak fehérjét mert attól nem nő a hátam.ő is issza a jumbot, nekem is azt kellenemondom WTF?[erre nem reagálok, mert vagy pofán röhögöm vagy elküldöm a retekbe].és még ráadásul (istennek hála) megsértődik amikor válasz helyett csinálom a következő sorozatot.kedden egy idősebb faszi jött oda hogy én nem jól bicepszezek mert blablabla.néztem ahogy edz, kalapács bicepsz (gondolom az akart lenni) össze-vissza rángatva, merthogy azt lendületből kell ám.nála úgy nézett ki a dolog hogy 1x25 kalapácsozás szerű rángatózás utána gyorsan 30 tárogatás szerű akármi utána megint a rángatózás.de ő odaáll mellém és megmagyarázza hogy mit hogyan kell.és ezek pofáznak bele az ÉN dolgomba.nem lehet a sok gyökér ellen mit tenni, mert egyszerűen annyirahihetetlenülbaromira okosak hogy megmagyarázza paszmeg, pedig úgy néz ki mint egy marék fos.én sem vagyok lángész, nem tudok mindent, amit meg igen azzal egy jó fizikumost sikerült elérni kb. fele annyi idő alatt mint a nagy átlagnak.mégsem állok oda senki elé (nemhogy az elé aki jobb nálam) és ugatok bele a dolgába.komolyan mondom lassan ott tartok hogy inkább utáljon mindenki csak hagyjanak edzeni.ha így folytatom tuti sikerül